• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

safak 88:utangac:

allah hepimize sabır versin kızlar ve askerlerimize de tabii... zaman geçmek bilmiyor ama inanıyorum ki onlar döndüğünde zamanın nasıl geçtiğini anlamamıs olucaz... bence herseyin kıymetini sevgimizin kıymetini de daha çok anlamıs olucaz.. tabii onlar da anlıycakkkkk....:CüvCüv:

Biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam
Son kez sarıl kokun kalsın yoklugun emanet koynumda..
Bir kere sever insan ben sende denedim şansımı
kıyamete dek seninle bu yüЯek yerine kimseyi sevmeyecek..

şafak 88
benneyaptımki

Son düzenleme:
Biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam
Son kez sarıl kokun kalsın yoklugun emanet koynumda..
Bir kere sever insan ben sende denedim şansımı
kıyamete dek seninle bu yüЯek yerine kimseyi sevmeyecek..

şafak 88
benneyaptımki

cicim bana ne kadar yardımcı oldun bir bilsen :dance:.c.tesi eşimin yanına gidiyorum alyansalarımızı değiştirmek istiyorduk bende alyans aldım birde kırmızı kurdale taktım :utangac:içine güzel bir not arıyordum farkında olmadan imdadıma yetiştin cicim ya :1hug: tamda günün anlam ve önemine uygun bir söz arasam bulamazdım senden bunu çalıyorum şekercim a.s.

biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam
son kez sarıl kokun yokluğun emanet koynumda

işte tam burası süper
nasıl onu bırakıp dönücem bilmiyorum:çok üzgünüm:

cicim bana ne kadar yardımcı oldun bir bilsen :dance:.c.tesi eşimin yanına gidiyorum alyansalarımızı değiştirmek istiyorduk bende alyans aldım birde kırmızı kurdale taktım :utangac:içine güzel bir not arıyordum farkında olmadan imdadıma yetiştin cicim ya :1hug: tamda günün anlam ve önemine uygun bir söz arasam bulamazdım senden bunu çalıyorum şekercim a.s.

biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam
son kez sarıl kokun yokluğun emanet koynumda

işte tam burası süper
nasıl onu bırakıp dönücem bilmiyorum:çok üzgünüm:

buna sevindimmm gerçektenhihoyyyt çal çal yeter ki işini görsün cnm hayırlı olsun bu arada alyanslar:lepi:

safak 88:utangac:

allah hepimize sabır versin kızlar ve askerlerimize de tabii... zaman geçmek bilmiyor ama inanıyorum ki onlar döndüğünde zamanın nasıl geçtiğini anlamamıs olucaz... bence herseyin kıymetini sevgimizin kıymetini de daha çok anlamıs olucaz.. tabii onlar da anlıycakkkkk....:CüvCüv:

sana katılıyorum şekercim eşimin yokluğunda en çok anladığım onunla geçirdiğim zamanın ne kadar değerli ve önemli olduğu.evet bir gün arkamıza bir bakıcaz bu günler bitmiş canlarımız yanımızda olmuş olucak:1hug:

ah be tatlım bir başarabilsem onu gimenin sevincinden çok ayrılığın üzüntüsü sarmış durumda.ama onu belli etmicem orda.onunla geçirdiğim her saniyeyi doya doya yaşayacağım inşallah

şöle düşün şafaklarımız aynı ama ben sonuna kdr hiç göremicem o kesin
ama sen görebiliceksin :teselli: bunları düşün tadını çıkar bol foto çek

ayy canım ya kıyamam :teselli:.bazen görmemek daha iyimi diye düşünüyorum çünkü tam alışıyorum tekrar başa dönüyorum ilk 2 hafta ölüm gibi geçiyor:çok üzgünüm:.geçicek tatlım bu günlerde.evet bol bol foto çekilicem ilerde çocuklarımıza göstereceğimiz hatıralarımız olsunkaydirigubbakcemile3

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.seahorse=7 Artvine SELAM :nazar::hooray:
2.bujimenekşe=36 KARSA SELAM:nazar:
72433457xr2.gif

3.GGÖZEN=37 KASTAMONU YA SELAM:nazar:
40415988vp0.gif

4.bebix=41 KOCAELİYE SELAM:nazar:
41kocaelivb5.jpg

5.salihalil=65 VAN A SELAM:nazar:
resim13mb8iz4.jpg

6.desert06rose=76 IĞDIRA SELAM NZRDĞMSN
200709301144104529agriddz4.jpg

Son düzenleme:
gamzem süpersin panomuz harika olmuş ellerine sağlık ama çokmu büyük çıkmış ne şimdi böyle oldu normaldi

EVET BÜYÜK OLMUŞ HEMDE DEHŞET BÜYÜK OLMUŞ KOYMADAN ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ RESİM ANLAMADIM NEYSE 2.SAYFAYA GEÇTİĞİMİZDE NORMALE DÖNER AMA RESİM NE GÜZEL İNSANIN ORDA OLASI GELİYO BEN O SAHİLDEKİ KAYALIKLARDA DENİZE AYAKLARIMI SOKUP Bİ CİGARA TELLENDİRMEK İSTERDİM WALLA TABİ MUHAMMEDİMLE BİRLİKTE :asigim::icecream:

bugun askimla 44 aydir beraberiz. onu okadar cok seviyorumki..
Gözumde tutuyor her bir bakisin.. gözlerin gonlume vurur ansizin... Esmer Melegim...
Safak 12den sonra 65...

Back