• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Tepük yemeye amma meraklıymışsınız yaaaa

senide göreces sende nası meraklı oluomuşsun a.s. bu başlığa bida yazmıcama deil aşkıma hepten kavuşucam için bu tepük yeme hevesimm..kaydirigubbakcemile5 şafağım olmasada yazarım ben yine buraya kaydirigubbakcemile3 kurtuluş yok yanii :1no2: sizinkilerinde terhis oluşunu görmeyi çok istiyorum sizle birlikte beklicemm :sm_cool::dance: çünkü her asker terhis olduğunda bi kat daha artıyo mutluluğum canlarım benim a.s.

Son düzenleme:
canım yaaaa:1hug: gözüm arkada kalmıcak o zmn a.s. a.s. :enbuyukkk: geldiğimde kaldığım yerden devam ederim martın sonuna doğru gelmeyi düşünüyorum ankarama eğer gelebilirsem o zmnda 40 larda olur şafağımm hihoyyyt

azcık daha sabır bebeğim.
son 279 dioruz. bak 279 gün sonra kısmetse inş. DOĞAN GÜNEŞdicez. bugün olduğu gibi o günde yüreğim yanında olacak bitaneciğim. Allah'ım sana yardım etsin gül yüzlüm. Seni Çok Seviyorum
fa39.gif

Bir gün güneş bir başka doğacak,
Dünyamı en parlak ışıklarıyla aydınlatacak.
Hayatım değişip bambaşka bir şekilde,
Huzurlu, mutlu.. hem de çok mutlu olacak.

Bir gün güneş bir başka doğacak.
Yaşadıklarımın hepsi geride kalacak.
İleriye daldığında gözlerim,
Sevinçli mutlu ve seninle bakacak.

Yaşam defterimde yeni bir sayfa açılacak.
Her şey taptaze yeni çıkmış,
Hayat ellerini tuttuğum gün sevgiyle dolu yeniden başlayacak

Bu masal nihayet mutlu sonla noktalanacak...
Askerlik,ayrılık ,özlem derken...
Sen çıkıp geleceksin..
İşte asıl güneş o zaman bir başka doğacak!..

yasasiin benimde ismim tepuk vurulacaklar listesine girmiss :enbuyukkk: a.s.
burda asker yolu bekleyenlerin yorumlarini okudukca icime umut serpiliyo sanki.. yalniz olmadigimi hissediyorum. etrafimdakiler anlamiyo halimden. ne kadar anlatsamda bilmedikleri bu hissi yasamadiklari icin anlamiyolar.. burda herkes birbirini anliyo ayni kaderi paylasiyo..
Fazla aktif olmasamda yazilanlari okuyorum takip ediyorum.. Iyiki varsiniz :1hug: :delphin:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.seahorse=9:nazar::hooray:
2.bujimenekşe=38:nazar:
3.GGÖZEN=39:nazar:
4.bebix=43:nazar:
5.salihalil=67:nazar:
6.desert06rose=78NZRDĞMSN
CANIM YAAA BENDE ARTIK BU FORMDA 2 CIYIM HEEEEE AYY NEGÜZEL YAA ARTIK INANMAYA BASLADIM HEEE BITECEK ISALLAH BU ASKERLIK VEDA EDECEK KOCISIM ISTANBUL HARBIYE YEE delikafadulden
SAFAKKKKKKKKK 38..............

Back