• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

miraclem sende eğitimcimisin meslektaşmıyız seninle yoksaa:emir_bebek:branş ne?benim okul öncesi öğretmenliği ama daha eğitimci olamadım adayıyım sadeceee son sınıfff:1:

şeyy bir kere gelmiştik zatenn aşkımlaaa:17:balayına da inşallah olurrr:16:ohhh canım şimdi askerinin keyfine diyecek yoktur..inşallah daha da rahatlar zamanki öle olucaktırr:16: ayyyyy YEDİ GÜN benim dimiii:27:

canım sizin de bitirmeye ne kaldıki zaten:29:

eee kaçamaksız olur mu hiç:23:
inşallah rahatlar canım yaa.:35:ağzın kulaklarındadır şimdi senin

selam kizlar :3:
cok uzuuuuun bir okul gününden sonra sizlere bi merhaba demek istedim
resmen 14 saat okuldaydim ya pff :37: birde üstüne tatsizliklar ya$andi :41:

Son düzenleme:
sarılalem bende cocuk gelısımı mezunuyum:7:
kaç puanla girmiştin canım eskı sısteme göre çok yüksek ya puanlar??

iyidir canım yaa.bi an önce sizi tepüklesek die bekliyorum:9: sıra bizlere gelcek ya.sen nasılsın?

canım ben diyanette eğitmenim.meslektaş sayılırız tabii.ee senin de az kalmış.aynı şehirde olsak bizim bebişi de sana gönderirdik

incim gelmiş hoşgelmiş.kim konuşmamış bakim onunla:4:

:9::9:hepımız depuklencez canım valllaa sırayla buısler:29:
bız gıdıcez yenılerı gelıcek..

susucm seni biliyodum ama sarılalennde aynı bölümden olduğunu bilmiyodum benimde çocuk gelişimi kızlar..aynen acayip yüksek hemde

Son düzenleme:
kick-out1.gif

DEVREM SAMETSEVGİMMMM SENİ LİSTEMDEN ASKER KOCİŞİNİN KUCAĞINA DOĞRU DEPÜKLÜYORUMMMM:72::66:
RABBİM HİÇ AYIRMASIN İNŞ

SAMETSEVGI gözün aydin canim :52: bu son ayriliginiz olsun
darisi bizlerin ba$ina in$allah :29:

susucm seni biliyodum ama sarılalennde aynı bölümden olduğunu bilmiyodum benimde çocuk gelişimi kızlar..aynen acayip yüksek hemde

kızlar ben çocuk gelişimi mezunu değilim.lisede sayısal okumuştum hatta:1:ortak alandan girdim ben 4.sınıftayım şimdi okul öncesi öğretmenliği okuyorumm.4 sene önce 340 puanla girmiştim.çok yüksekti o zaman için ama şimdi ne durumda bilmiorum açıkcası..kpssde puanlar baya düşük okul öncesi o yüzden tercih edilio

:72:KARANLIKTAN AYDINLIĞA:72:
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:5:**(....460_230....)**:5:

:nazar:...244 nefesim...:nazar:

:nazar:...254 saysaybitmiyor...:nazar:

:nazar:...281 kelebek1238...:nazar:

:nazar:...286 choqşeqer...:nazar:

:nazar:...291 qizz...:nazar:

:nazar:...292 thetis...:nazar:

:nazar:...292 siyahincim...:nazar:

:nazar:...292 miracle07...:nazar:

:nazar:...292 wbluebluew...:nazar:

:nazar:...292 tepkiselmi...:nazar:

:nazar:...294 melegim...:nazar:

:nazar:...294 Queen...:nazar:

:nazar:...296 rcd...:nazar:

gif_dividers_12.gif

:72:...319 xdurux....:72:

:72:...336 pissy...:72:

:72:...336 lady_cici...:72:

:72:...337 zeynelim...:72:

gif_dividers_12.gif

:72:...402 cagla22...:72:

:72:...403 sevgilim_benim...:72:

:72:...404 _kvsr_...:72:

:72:...404 umursuna...:72:

:72:...404 mesutugba...:72:

:72:...404 mmeerraall...:72:

:72:...404 pembe_ojem...:72:

gif_dividers_12.gif

:62:umutla mehtaP bekLeyenLer:62:

:64:mmeerraall===>09:64:
:64:_kvsr_===>09:64:
:64:cagla22===>10 :64:
:64:nefesim===>10 :64:
:64:wbluebluew===>49 :64:

dalgalanan_bayrak.gif

...HERŞEY VATAN İÇİN...

:nazar: BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK :nazar:

Son düzenleme:
ek puanlı oldugumuz halde puanım yetmedi bu sene okul öncesine okumayı cok ısterdım ama:26:

kısmet canımm ben sayısall bölümler istiodum ama ea puanım çok yüksek gelince değerlendirimm dedimm:1:okul öncesi hakkında hiç bir fikrim yoktu buraya gelince öğrendim:1:ama çok mutluyummm güzel bir alan gerçektenn..tekrar denemelisin bence susum:29:

kızlar ben çocuk gelişimi mezunu değilim.lisede sayısal okumuştum hatta:1:ortak alandan girdim ben 4.sınıftayım şimdi okul öncesi öğretmenliği okuyorumm.4 sene önce 340 puanla girmiştim.çok yüksekti o zaman için ama şimdi ne durumda bilmiorum açıkcası..kpssde puanlar baya düşük okul öncesi o yüzden tercih edilio

bende çok ısterdım onu okumayı:39:

kısmet canımm ben sayısall bölümler istiodum ama ea puanım çok yüksek gelince değerlendirimm dedimm:1:okul öncesi hakkında hiç bir fikrim yoktu buraya gelince öğrendim:1:ama çok mutluyummm güzel bir alan gerçektenn..tekrar denemelisin bence susum:29:

bir türlü konsantre olamıyorum tekrar çalışmaya össyee hazrlanmak cok streslı bi dönem
aslında cok ıstıyorum ama ıcraat yok ıste:25:

iyidir canım yaa.bi an önce sizi tepüklesek die bekliyorum:9: sıra bizlere gelcek ya.sen nasılsın?

canım ben diyanette eğitmenim.meslektaş sayılırız tabii.ee senin de az kalmış.aynı şehirde olsak bizim bebişi de sana gönderirdik

incim gelmiş hoşgelmiş.kim konuşmamış bakim onunla:4:
zonguldak'a beklerim canım seve seveee :16:

canım güzel puan almışsın hakket..inş bizede nasip olur..

Back