- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.581
hoşbulduk kızlar nasılsınız
duygucum ayrılmışsınız okudum konunu hayırlısı neyse o olsun tatlım
Şafak 106 :asigim:
Plakalara SON 25 :lepi:
saol tatlım benim acı macı ama gecicek olması gereken oldu senağlama
Canım ya ayrıldınız mı :çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile
maşallahhhh kızzz safaklara vak plakalara cok az kalms
tertomm maşallah kız yirim senin şafaaanısempatiksalakcinni
allah yardımcın olsun canım ne diyeyim
maşşallah kız 6 gün sonra çift rakamlar sonra plakalar :lepi::lepi:
merhaba cnm hoşgeldin, nasılsın?
Canım ya ayrıldınız mı :çok üzgünüm:
Çok üzüldüm konunu okudum ama bi orta yol bulamadınız mı be güzelim o mu istedi ayrılmak ne oldu tam olarak canım?
tertommmm delikafadulden
bende senin şafağını yerim ulee cokacimcoook
bitiyoo bitiyoooo hihoyyyt
ilk belli olduğu günü hatırladım o gün heycandan hiç birşey yapamamıştım aşkım aradı doğu dedi yıkıldım ağlamaya başladım sonra istanbul dediği zaman dünyalar benim oldu telefonu kapatıp herkesi aramışım o heycanlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anammmmmmm ne güzel tatlım inş bende senin gibi çok güzel haberler alırım ist olursa süper olur bizim için doğma büyüme ist zaten askerim ama kütüğü çorum belkim çıkar şans işi hayırlısı olsun genedezemuszemus
didemcim aslında biraz onun biraz benim kararım bana olan saygısızlıgı cok olmaya baslamıstı nasıl diyim bi kavga anında bana son zamanlarda diyebiliyordu git basımdan şim basımdan askın seninle uramam gibi gibi daha bir cok konu normal sartlarda baska bir kız olsa bu söze bile dayanamaz ama işte sevgnin gözü kör ettiği cok doru ablası bile dayanamadı bana en son demişti sen buna nasıl dayanıyorsun diye kendi ablasını bile deliritiyordu ama nasıl diyim ya dünle bugün düşüncem farklı facede hemen ilişki arıyor vs vs sevgili arayısına giren bir erkek gercktgen beni sevmiyor demektir ablası dün aradı kendi ablası bile bunu söledi salak dedi o kendi bi halt sanıyor sen haklısın yaptıkları er yada gec önüne cıkıcak dedi bukadar yani bezdirdi beni ve ablasını
hakkında hayırlısı olsun tatlım şimdiden bitmesindede belki bir hayır vardır hayatın bize ne sunucağı belli olmuor kaderin hep güzel olur inş:Saruboceq:
didemcim aslında biraz onun biraz benim kararım bana olan saygısızlıgı cok olmaya baslamıstı nasıl diyim bi kavga anında bana son zamanlarda diyebiliyordu git basımdan şim basımdan askın seninle uramam gibi gibi daha bir cok konu normal sartlarda baska bir kız olsa bu söze bile dayanamaz ama işte sevgnin gözü kör ettiği cok doru ablası bile dayanamadı bana en son demişti sen buna nasıl dayanıyorsun diye kendi ablasını bile deliritiyordu ama nasıl diyim ya dünle bugün düşüncem farklı facede hemen ilişki arıyor vs vs sevgili arayısına giren bir erkek gercktgen beni sevmiyor demektir ablası dün aradı kendi ablası bile bunu söledi salak dedi o kendi bi halt sanıyor sen haklısın yaptıkları er yada gec önüne cıkıcak dedi bukadar yani bezdirdi beni ve ablasını
ooo istanbul heee cok sanslıymıs askerin cok rahat olucaktır sonunda emin ol ama gittiği ilk ay biraz sıkıntılar yasayabilir hadi hayırlı olsun turkbayragi
inş ayrıldımız canımı yakmıyor da hala beni haksız görmesi beni suclaması cok üzüyor oysa ben ne yaptıysam onun iyiliği için yapmıstım :1no2:
evet canım ya ahh ahh neler çektik hayaldi bu günler şaşırıyorum şu anda ama zaman geçiyormuş gerçekten geçen sene bu zamanlar askerim muayeneye gitmişti 1 yıl geçmiş üstünden..biz gidelimde sıra size gelsin artık canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?