Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

a.s. eveeeet yokuş aşağı kaptırdık gidiyoruz tatlım :lepi: darısı arkamızdan gelen tertiplere :Saruboceq: sositososito

AMİN :Saruboceq:

bu aralar tvdeki haberlerden dolayı içim sıkılıo olsa da mehtabımızı düşünerek avutuyorum kendimi..

ama sizinle aynı duyguları paylaşıoruzz gelse öpsem sarılsam kokusuna doysaaaaaaaam boshayallersmile

Burcu'cum merhaba cnm, öğrendim kim olduğunu Gözde söyledi yerimseniben
haftasonunuzun iyi geçmesine sevindim umarım herşey daha güzel olur cnm

edacım kimmiş bana da özelden mesaj atar mıısn hatırlıyamadım kim olduğnu

saol canım buluşamadık ama olsun perşembe güün izin aldm gün boyu beraberdik:)
inşallah enn güzelleri sizin olsun canım

sen nasılsın canım

gönderdim cnm mesaj olumunekankayizsmile

iyilik tatlım ya ne olsun işte gün öldürmeye çalışıyoruz. dün baya özlediğimi hissettim. gözümde bir damla yaş hep bekledi dokunsalar akacaktı öyle fena oldum. ama bugün toparlandım. işe gelince bişeylerle oyalanıyor insan. hafta sonu oluncada can sıkıntısından cebime zarar veriyorum resmen -tatlicadiarzu-

kizlar ben facebook actim sizleri de ekledim de buraya haber vermeyi unuttum :kedi: kusura bakmayin canlarim , bulduklarimi ekledim simdilik opuyorumnanaktan

benimde aklımda isim olarak kalmıyor cnm kim acaba dedim yerimseniben

kendinize iyi bakın kızlar biraz dısarı cıkım ben ufak tefek ceyızlık bişiler alırım belki görusuruzz

sorun degil canim ben buraya haber vermeyi unuttum :kedi:

Burcucum soyismimi yazdigin mesyaji editlermisin canim :kedi: 9681.sayfadaki mesajinda var ya

Kızlar askerım alaydan açk blet almş dagıtıma.Kamil koç firmasndan.Offfacaba ne zmana gelırrrrrr yol uzak ya oncmı gnderırler soramı acbaeyvahedigeldismile

doğrudur bendede öyleydi haftasonu sürekli kitap okumaya verdim kendimi sende öle yap zaman geçiyor o zaman şimdide kitap alamıyorum elime

kızlar sevgilimin canı çok sıkılıyor ya ne yapmalı sizce veya ben ne yapmsam keyfi yerine gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…