- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #96.701
sorun degil canim ben buraya haber vermeyi unuttum :kedi:
Burcucum soyismimi yazdigin mesyaji editlermisin canim :kedi: 9681.sayfadaki mesajinda var ya
editledim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun degil canim ben buraya haber vermeyi unuttum :kedi:
Burcucum soyismimi yazdigin mesyaji editlermisin canim :kedi: 9681.sayfadaki mesajinda var ya
tamam canim opuyorumnanaktan herkesi isim olarak bilmedigimden ekleyemedimladyim kabul ettim:2:
kaydirigubbakcemile3 aaa kimmis ki acaba bide ilk seni eklemis ha aklinialirimsmileLadymm ya bi ark. benide eklemişş tanıonmu kimmm :roflol:
Kızlar askerım alaydan açk blet almş dagıtıma.Kamil koç firmasndan.Offfacaba ne zmana gelırrrrrr yol uzak ya oncmı gnderırler soramı acbaeyvahedigeldismile
doğrudur bendede öyleydi haftasonu sürekli kitap okumaya verdim kendimi sende öle yap zaman geçiyor o zaman şimdide kitap alamıyorum elime
kızlar sevgilimin canı çok sıkılıyor ya ne yapmalı sizce veya ben ne yapmsam keyfi yerine gelse
2 gün yol izni verirler sanırım cnm
Uğur a 4 gün verdiler . 10 gunde izni vardı 14gun kaldı burda
ben kitap okumayı seviyorumda ilk okumaya başladığımda feci sıkıntı basıyor beni. olaylar geliştikçe kitabı bitirmek için deli gibi oluyorum bu seferde kaydirigubbakcemile3
cnm iş olaylarına ne zaman başlıycak sevgilin?
Uğur a 4 gün verdiler . 10 gunde izni vardı 14gun kaldı burda
2 gün gidiş için diye söylediydim cnm bnm.
4 gün gidiş geliiş olarak değil mi?
Yol ıznı vermıolrms sanrm tatlım snzkı kac satlk yoldu
sanırım oyle. toplam 4 gun yol izni vardı yanı . gidiş geliş olarak ayrıntısını bılmıyorum . ama zaten uçakla 2 saat sürüyo
slm arkadaşlar.. bende sevgilimi göndereli 8 gün oldu! şafak 453 yani((eyvahedigeldismile
slm arkadaşlar.. bende sevgilimi göndereli 8 gün oldu! şafak 453 yani((eyvahedigeldismile
kızlar ya bişiy dedim varya kimse görmedi beni aşk olsun valla
kızlar sizin askerleriniz nerde askerlik yapıyor ya benim aşkıma 2 gün yol veriyorlar gidiş geliş toplam
Benim aşkım çooookk doğuda oldugu için 6 gün yol izni var canım