- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.641
Ben geldimm..Şişirdimm göbişimi geldimm cokacimcoook
iyim burcum saol valla sorma şafak güzel de izin durumumuz bi de kesinleşse hala tedirgin sayıyorum, hele nişanlım salmış durumda ne 100den düştük mü ama ya izne gelirsem hala 120lerdeyiz falan diyo kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
benim de olmıycak canıııım.. hem geçen sene de aynı bayramda yolcu etmiştim, ağlayarak geçirmiştim geçen sene kurban bayramını.. son ayrı kalışlarımız olur inşallah durum, dua edelim :Saruboceq:
aminn canımmm inşallaahh kavuşalımm artıkkk:Saruboceq:...
ne güzel senin az kalldı bagümcüm bide bana bak 300lerdeyim hala püffffmafoldumben
offfff çok özledimmm keşke bayramda gidebilsem:gitme:
a.s. hoşgeldin dert ortağım olumunekankayizsmile
yaa bi konuşamadık nabersin nerdesin uçucaz uçamıyoruz şöfer yoook :roflol:
hoşgeldin koca göbek inciiiiiiiiiiisırnaşık şey
Ben işe başlamadan damlıyorumm.. bizim işler bitmek bilmiyo çünkü
hoşgeldin tatlım napiyosunnn?
Ben geldimm..Şişirdimm göbişimi geldimm cokacimcoook
hoşgeldin olumunekankayizsmile
bazen benim işlerde bitmek bilmiyor kafamçokkarıştı
şimdilik bitti bakalım işlerim
yeni iş çıkmazsaa:lepi:
Canım benim hoşbuldum.nasılsın?nasıl gidiyor?
hoşgeldin tertibim.a.s.
iyim burcum saol valla sorma şafak güzel de izin durumumuz bi de kesinleşse hala tedirgin sayıyorum, hele nişanlım salmış durumda ne 100den düştük mü ama ya izne gelirsem hala 120lerdeyiz falan diyo kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
benim de olmıycak canıııım.. hem geçen sene de aynı bayramda yolcu etmiştim, ağlayarak geçirmiştim geçen sene kurban bayramını.. son ayrı kalışlarımız olur inşallah durum, dua edelim :Saruboceq:
eveeet yaşasın nuranım geçtik çift basamaklılara :lepi: darısı hepiniizzeee :Saruboceq:
hoşgeldiiinn=)
yaa bi konuşamadık nabersin nerdesin uçucaz uçamıyoruz şöfer yoook :roflol:
iyilik canım benden de bildigin gibi saymaya devam :lepi: gamyoncuiremsu
Hehheee.. hayrola nie uçuyozz mazot bitti çıbıkk ondan duruo bugünlerdeee :roflol:
:1shok: koca göbekmii benmiii ...heyttt ulennn . :mymeka:.. göbiciğimm bi kere o benmm koca da diil taammııı :dilcikar:
hahahahha incimmm şaka yaptım kızz
küstünmüüklava:
Hehheee.. hayrola nie uçuyozz mazot bitti çıbıkk ondan duruo bugünlerdeee :roflol:
:1shok: koca göbekmii benmiii ...heyttt ulennn . :mymeka:.. göbiciğimm bi kere o benmm koca da diil taammııı :dilcikar:
hoşbulduk kızlar iyi diyelim iyi olsun sizlerde ne var ne yok:hulya:
küstüm işte bananeeee :dilcikar: Benimm askerim seninkini döverr tamammııı sölicemm işte... :dilcikar:hahahahha incimmm şaka yaptım kızz
küstünmüüklava:
incim akşam senin rüyaya benzer bi rüya gördüm sabah aklıma ilk sen geldin kuzum ya
aminn canımmm inşallaahh kavuşalımm artıkkk:Saruboceq:...
ne güzel senin az kalldı bagümcüm bide bana bak 300lerdeyim hala püffffmafoldumben
offfff çok özledimmm keşke bayramda gidebilsem:gitme:
olsun canım yaa geçiyo bak ben de 300lerdeydim bir zamanlar tam 8 ay 3 gn oldu birbirimizi görmediğimiz nişanlımla birbirimizi unutucaz bu gidişle boshayallersmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
:roflol: bizde mazot bitmeeez biz her daim uçarız güzelim bak ben 2 basamaklılara geçtim 16 gün sonra iller gelioooooo zemuszemus :içelim: opuyorumnanaktanyasemin de bugün 100, düşmeye başlıyo o da, 2 sebbeimiz var uçmaya kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
Kizlar kizlar
Gelemmiiiiiiiiiiiii
Yanaginizdan
öpemmiiiiiiiiiii
lülülülülülü :lepi: lülülülülülü laelaelaelaelae :lepi: sositososito laelaelaelaelae
Kizlar kizlar
Gelemmiiiiiiiiiiiii
Yanaginizdan
öpemmiiiiiiiiiii
lülülülülülü :lepi: lülülülülülü laelaelaelaelae :lepi: sositososito laelaelaelaelae
Kizlar kizlar
Gelemmiiiiiiiiiiiii
Yanaginizdan
öpemmiiiiiiiiiii
öp öpp öppp:teytey:
küstüm işte bananeeee :dilcikar: Benimm askerim seninkini döverr tamammııı sölicemm işte... :dilcikar:
incimmm ağlarımm ama küsmeeemafoldumben
hoppssss orda dur bakemmm bende söylerim.benim askerimde seninkini ağzını burnunu kırar :umursamaz::mymeka:
Hayrola tatlım ne gördünn..Gündüzz niyetine :Saruboceq:[/B]
:roflol: bizde mazot bitmeeez biz her daim uçarız güzelim bak ben 2 basamaklılara geçtim 16 gün sonra iller gelioooooo zemuszemus :içelim: opuyorumnanaktanyasemin de bugün 100, düşmeye başlıyo o da, 2 sebbeimiz var uçmaya kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
kizzz diyom yaa yanaginizdan öpemmi :lepi:hahahaa... öptürmemmmm hahhaaa sevgilime sakladımm ama yanaksa sorun diillll :roflol:
Hosbuldum cnmm.. son yarim saat :lepi:hoşgeldim babykeeeemmm :içelim:
Canimmm nasilsin :lepi:hoşgeldin koca göbek inciiiiiiiiiiisırnaşık şey
olsun canım yaa geçiyo bak ben de 300lerdeydim bir zamanlar tam 8 ay 3 gn oldu birbirimizi görmediğimiz nişanlımla birbirimizi unutucaz bu gidişle boshayallersmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
yok canım unutmazsınız tabikii... ama sizinki çok daha zorr herzaman söylüyorum bunu..
200lere düşeyim belki biraz daha moral gelir diye düşünüyorumm
Ayy ayy çok şekersinizz tatlım yaa .. bu fotonuz çok hoşuma gidioo boshayallersmile
Kendi adıma iyiyimm... :teytey:
kizzz diyom yaa yanaginizdan öpemmi :lepi:
Ooooo sevgilin sanslii desene :jeyyar:
Hosbuldum cnmm.. son yarim saat :lepi:
Kizlar kizlar
Gelemmiiiiiiiiiiiii
Yanaginizdan
öpemmiiiiiiiiiii
küstüm işte bananeeee :dilcikar: Benimm askerim seninkini döverr tamammııı sölicemm işte... :dilcikar:
Hayrola tatlım ne gördünn..Gündüzz niyetine :Saruboceq:
yok canım unutmazsınız tabikii... ama sizinki çok daha zorr herzaman söylüyorum bunu..
200lere düşeyim belki biraz daha moral gelir diye düşünüyorumm
hahayy doğru yaa... uçalım o zmann sıkı tutununn güzellerrrrr
kizzz diyom yaa yanaginizdan öpemmi :lepi:
Ooooo sevgilin sanslii desene :jeyyar:
Hosbuldum cnmm.. son yarim saat :lepi:
Canimmm nasilsin :lepi:
oohh gün bittiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?