• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hayır canım nerden çıkardın 6ayı heryer ööyle değildirkii...mesela biz şuan kullanmak istesek kullanabiliriz ama erken daha..

doğu genelde öyle dedıler tatlm bzmkıde doğu olckms ole dedı komutnlr hakmzda hayrlsı bakalım..Ulaşım iletşm olması lazm .Çok yorgnm kzılar az uyucm öpyrm sizleri kocaman..

İnşallah tatlım ustada ılk zmanlar cok zorlncam 6 ay gelemıorms ya

cnm kendini böyle şeylere şartlandırma, yeri geldiğinde sadece iyi olsun iyi olduğunu bileyim demek yeter diyor insan. bak zaman geçiyor gideceği için nasıl üzülüyordun ama bak acemilik bitmek üzere boshayallersmile

geçmiş olsun cnm.... ewet mesajlaşmak süperrrrrropuyorumnanaktan ben çok duygu dolu mesajlar yazarım aşkımda çok etkilenir oda baya romantik mesajlar yazıyorr... bende havalara uçuyorummmm:asigim:

nişanlım benden daha romantik ve daha duyguludur. onun bu özelliğini farkettiğimde hayert erkeklerde böyle olabiliyormuş demiştim. ben pek romantik olamıorum, içimde onun aşkından fırtınalar kopsada bu durumu öyle çok dile getiremem ancak hal ve hareketlerim ile belli ederim :kedi:

nasılsınnn cnmmm =)

Selam gözdem yaa çok işim var yine, sabah da meşhur toplantı vardı üstüne de yemek yedim geldim ancak :) iyilik canım 2 basamaklılara indik şfakta çok şükür Allahıma bitiyo galiba opuyorumnanaktan :nazar:
senden naber nasılsın?

Günaydin arkadaslarr....
Nasilsiniz??
:nazar: $afak 115 :nazar:

günaydıııın babykem merak ettim seni yaa nerdesin yoksun sabahatan bei :mymeka:
korktum bişey mi oldu diye yahuu...

Günaydınnnnnnnnnnnn:3: iyi haftalar herkeseeee

Günaydınlar efenimmmbuyrunnnnnnnnn
Şafak 208turkbayragi

selam kızlar nabersiniz? opuyorumnanaktan

Güzell tabiki şafağın babykemm ne kaldıı plakalara...

Daha senide tepüklemeye gelicemm benn delikafadulden

Ohh en güzelini yapmışsın vallaa :roflol:

beni de depüklemeye geliceksiniz dimiiiii :3: şafak 97 opuyorumnanaktan :nazar: :nazar: :nazar:

hepinize kocaaaamaaaaan kocaman günaydınlar gönderiyorum a.s.

kocamaaaan selam sana da canıım naber nasılsın? opuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan şafak 100 zemuszemus:nazar: delikafadulden

canıım geliyosun arkamdan maaşallah şafaklarımıza tü tü tüü kaydirigubbakcemile3 :nazar: a.s.

Üzülme tatlım bak ne güzel görmüş hasret giderip gelmişsin ... aylardır hiç göremeyenler var sen yine şanslısın :teselli:

dimi dimi :gitme:

En gec 1hftaya acklanckms cnm beklıycez dualarmzla..

hayırlısı olsun canım benim :Saruboceq:

cnm kendini böyle şeylere şartlandırma, yeri geldiğinde sadece iyi olsun iyi olduğunu bileyim demek yeter diyor insan. bak zaman geçiyor gideceği için nasıl üzülüyordun ama bak acemilik bitmek üzere boshayallersmile

nişanlım benden daha romantik ve daha duyguludur. onun bu özelliğini farkettiğimde hayert erkeklerde böyle olabiliyormuş demiştim. ben pek romantik olamıorum, içimde onun aşkından fırtınalar kopsada bu durumu öyle çok dile getiremem ancak hal ve hareketlerim ile belli ederim :kedi:

bizde ben daha romantiktim nişanlım hep ağır abi sert davranmaya alışıktı dışarıyaa... Ama zamanla ben yıktım bütün tabularını şimdii eşitlendik ikimizde çok romantikizz..opuyorumnanaktan:nazar:

Son düzenleme:
begümcümmmmmmma.s.
hoşgeldinn napiyosunnn canımmmmm:1hug:

cnm hoşgeldin, iyiyim sen nasılsın? plakalara geliyorsun cnm yaa süper olumunekankayizsmile :nazar:

selam canlarııııım valla özledim sizlerle sohbet etmeyi yaa ne zamandır bi yoğunluğun içinde yuvarlanıyorum şirkette :bbo: çok heyecanlıyım yaa düşündükçe heyecan basıyo plakalara az kaldı cidden, bin şükür Allaha bugünleri de gördük, inanılır gib gelmiyor opuyorumnanaktan düşünmemeye çalışıyorum özlemimi, aylardır göremediğimi, kavuşmaya endeksledim kendimi yoksa sinirler bozuluyo hemen gözlerim doluyo yerimseniben bi yandan da nişanlım çok hayal kurma, bugüne kadar hiç izin kullanmayan olmadı bizim bölükte 60gün şafak sayan adamı bile gönderdikleri olabiliyo dedi -tatlicadiarzu- ama bunu da düşünmemeye çalışıyorum, elimden geldğiğ kadar :1no2:
sizden naber iyi misiniz herşey yolunda mı?

denizde karartı var
bu gelen yarimmidir
ben özledim yarimi ağlasam ayıpmıdır
oy dumanlar dumanlar
hep dağları sardınız
yüreğimin derdini bilseniz ağlardınız

Son düzenleme:
selam canlarııııım valla özledim sizlerle sohbet etmeyi yaa ne zamandır bi yoğunluğun içinde yuvarlanıyorum şirkette :bbo: çok heyecanlıyım yaa düşündükçe heyecan basıyo plakalara az kaldı cidden, bin şükür Allaha bugünleri de gördük, inanılır gib gelmiyor opuyorumnanaktan düşünmemeye çalışıyorum özlemimi, aylardır göremediğimi, kavuşmaya endeksledim kendimi yoksa sinirler bozuluyo hemen gözlerim doluyo yerimseniben bi yandan da nişanlım çok hayal kurma, bugüne kadar hiç izin kullanmayan olmadı bizim bölükte 60gün şafak sayan adamı bile gönderdikleri olabiliyo dedi -tatlicadiarzu- ama bunu da düşünmemeye çalışıyorum, elimden geldğiğ kadar :1no2:

Canımmmmm bende haftasonu girmiyorum sadece aşkım çarşıya çıkınca msnde onla konuşuyorum onun için pazartesi hemen buraya yazıyorumm.. Vallahi canım sana sabrından ve bu güçlü halinden dolayı hayranım... İnşallah bu saatten sonra izin kullanmak zorunda bırakmazlar sizi ve hemencecik kavuşursun askerine :Saruboceq:

cnm ya hayırlısı bakalım inşallah düşündüğünüz gibi olur ama olmazsada nasip olumunekankayizsmile

bendede özlem hasret yavaştan vurmaya başladı. özellikle dün çok kötüydüm bugün işte biraz toparladım kendimi.

denizde karartı var
bu gelen yarimmidir
ben özledim yarimi ağlasam ayıpmıdır
oy dumanlar dumanlar
hep dağları sardınız
yüreğimin derdini bilseniz ağlardınız

:gitme::gitme: ne güzelmiş

Canımmmmm bende haftasonu girmiyorum sadece aşkım çarşıya çıkınca msnde onla konuşuyorum onun için pazartesi hemen buraya yazıyorumm.. Vallahi canım sana sabrından ve bu güçlü halinden dolayı hayranım... İnşallah bu saatten sonra izin kullanmak zorunda bırakmazlar sizi ve hemencecik kavuşursun askerine :Saruboceq:

canım benim saol, darısı sizlerin başına :1hug: inşallah yaa biran önce bitsin de kurtulalım, uzatmanın anlamı yok bu kdr sabrettik dayandık bundan sonrası da geçer diye düşünüyoruz bakalım belki bir ilk olabilir benimki orda :1:
ben de haftasonları ve akşamları giremiyorum pek yaa ancak çok daralırsam sohbet etme ihityacım olursa geliyorum, işte bütün gün karşısında olunca evde hiç canım istemio pc'yi görmek -tatlicadiarzu-

cnm ya hayırlısı bakalım inşallah düşündüğünüz gibi olur ama olmazsada nasip olumunekankayizsmile

bendede özlem hasret yavaştan vurmaya başladı. özellikle dün çok kötüydüm bugün işte biraz toparladım kendimi.

:gitme::gitme: ne güzelmiş

çok güzel dimi sözleri yaa opuyorumnanaktan
ah be canım seni en iyi anlayanlardan biriyimdir herhalde bu özlemin vurma konusunda, bazen duramaz hale geliyorum ben de o anda hissedilenleri anlatmak imkansız ancak yaşayan bilir... bilmiyorumkismile ama napıoruuuz onları düşünmüyoruz kavuşacağımız güne yaklaştıgımızı düşünücez, sonrasındaki geleceğimizi düşünücez dimmiii yerimseniben

merhaba cnm hoşgeldin ben bi yemeğe gidip geliyorum cokacimcoook
hoşbuldum canımolumunekankayizsmile
afiyet olsun canım sanacokacimcoook
yimeni ye sonra sohbet ederiz ben buralardayım:hulya:

canım benim saol, darısı sizlerin başına :1hug: inşallah yaa biran önce bitsin de kurtulalım, uzatmanın anlamı yok bu kdr sabrettik dayandık bundan sonrası da geçer diye düşünüyoruz bakalım belki bir ilk olabilir benimki orda :1:
ben de haftasonları ve akşamları giremiyorum pek yaa ancak çok daralırsam sohbet etme ihityacım olursa geliyorum, işte bütün gün karşısında olunca evde hiç canım istemio pc'yi görmek -tatlicadiarzu-

çok güzel dimi sözleri yaa opuyorumnanaktan
ah be canım seni en iyi anlayanlardan biriyimdir herhalde bu özlemin vurma konusunda, bazen duramaz hale geliyorum ben de o anda hissedilenleri anlatmak imkansız ancak yaşayan bilir... bilmiyorumkismile ama napıoruuuz onları düşünmüyoruz kavuşacağımız güne yaklaştıgımızı düşünücez, sonrasındaki geleceğimizi düşünücez dimmiii yerimseniben

boshayallersmile boshayallersmile
merhaba canım napisin :hulya:

Back