• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

00:00 da ŞAFAKLAR ATARSA

dfaf.gif
:nazar:98 FLOWERB :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:101 0306
2008 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:110 DİDEM_EVO :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:117 BABYKE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:118 BUSRAE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:120 HEJAR12 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 130 FIDES :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 178 SUSU :nazar:
dfaf.gif

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

dfaf.gif
:nazar: 209 GRIMSI :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 207 ECEM3004 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 209 KARDELEN44 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 209 ANGELGÖZDE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 209 YENGEC123 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 209 MAVIMAVIMAVI :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 212 DUYGU_C :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 215 NURAN07 :nazar:
dfaf.gif

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

kizlar acil yardiminiz laziiim eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
3 hafta önce asker beyle msnde görüsmüstük biliyosunuz , o olaydan sonra da nete gelmemisti daha
yani yine 3 haftadir haber alamiyodum ama bu kez durum farkliydi , asker beklemiyorum artik olumsuz cevap vermisti
az önce mesaj atti napiyosun felan gibisinden , simdi sizce geri cvp atayimmi ? bilmiyorumkismile kendisi benim duygusal msjlarima cevap vermemisti
atmak istemiyorum , kacan kovalanir diye , ama sevdigim icinde atmak istiyorum tabi

ne düsünüyosunuz sizce cvp vereyimmi , kalsinmi ?
ver dersenizde nasil bi cvp olsun off hic bise bilmiyorum ya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kizlar acil yardiminiz laziiim eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
3 hafta önce asker beyle msnde görüsmüstük biliyosunuz , o olaydan sonra da nete gelmemisti daha
yani yine 3 haftadir haber alamiyodum ama bu kez durum farkliydi , asker beklemiyorum artik olumsuz cevap vermisti
az önce mesaj atti napiyosun felan gibisinden , simdi sizce geri cvp atayimmi ? bilmiyorumkismile kendisi benim duygusal msjlarima cevap vermemisti
atmak istemiyorum , kacan kovalanir diye , ama sevdigim icinde atmak istiyorum tabi

ne düsünüyosunuz sizce cvp vereyimmi , kalsinmi ?
ver dersenizde nasil bi cvp olsun off hic bise bilmiyorum ya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

o sana cvp vermediyse sende verme cnm seni kale almıosaaa sende onu almaa boşver yhaaa sana adam mı yokkkk aklinialirimsmile

o sana cvp vermediyse sende verme cnm seni kale almıosaaa sende onu almaa boşver yhaaa sana adam mı yokkkk aklinialirimsmile

kalbim disari firlicak gibi ya nasil heyecanlandim ki :bbo:
bi ay önce fln mesaj atmistim canim , safak saydigimi onu bekledigimi felan belirtmistim cvp vermemisti
sonrasinda o konusma olmustu ztn guclubacismile

Back
X