- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.721
Bu sabahh yine çeneniz düşükk kızlarr yetişemiyorum sayfalaraaa :icecream:
canım valla görmedim kaydirigubbakcemile3
evet bugün habire bakıyorum fotoğraflara ama bi değişmiş bi büyümüş gibi geldi valla opuyorumnanaktan
günaydın cnm, evet bi tuhaf oldum bende onu öyle görünce. çok gururlandım ayrıca turkbayragi
ne bileyim bi anda kimse beni farketmedi sandım duygusallık yaptım :kedi:
işte aynı bende öyle oluyorum, pazar günleri çekilmez sevimsiz asık suratlı birisine dönüşüyorum. buna ben bile şaşırıyorum, kendimi telkin etmeye çalışıyorum sakin ol felan diye. çarşıya çıkıyorum elele olan çiftler felan gözüme öyle batıyo ki anlatamam -tatlicadiarzu-
aaa bilmiyorumkismile yazmaz olurmuyum bende sana izmir'lim boshayallersmile
ay ewet canım bi rastgelemedik senle.. nasıl olsun iyiyim işteee şu bayram bi geçsinn düşücez tekirdağ yollarına çok özledim dayanamıcamm ben yettiidelikafadulden
ay sorma yaaa yetişemiyorum ben de valla, kalabalık oluyoruz artık,
bana da değişmiş gelmişti ya ilk gördüğümdegelsin artık yaa unutucam valla adamı diye korkmaya başladım kaydirigubbakcemile3
aşkolsun yaaa olur mu öyl eşey, işler bi yandan yogunlaşıyo bi yandan burası kalabalıklaşıyo bi de nişanlımınla konusamadım 3 gündr deliriyodum sinirden, aradım onla konustum ondan yazamadım sana aklinialirimsmile
ay ewet canım bi rastgelemedik senle.. nasıl olsun iyiyim işteee şu bayram bi geçsinn düşücez tekirdağ yollarına çok özledim dayanamıcamm ben yettiidelikafadulden
:lepi:vereliniortakbayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniay sorma yaaa yetişemiyorum ben de valla, kalabalık oluyoruz artık,
Oyy oyy ne güzell kızz gidip pardon gelip laelaelaelaelae görebilcen askeriniii... Dikkat et ama t.dağ da düşme sakınn bayırlardaaa :roflol:
yetmedi ama yaaa çok az konuşabildik bu sefer :çok üzgünüm: oofff hiç bişey yetmiyo artık zaten... laelaelaelaelae
Oyy oyy ne güzell kızz gidip pardon gelip laelaelaelaelae görebilcen askeriniii... Dikkat et ama t.dağ da düşme sakınn bayırlardaaa :roflol:
Duru biz senle düşelim yollara en iyisi.
benim askerimde Tekirdağ yolu üzerinde gelibolu'da olumunekankayizsmile
ordanda şafak tanrıçamızın çıbığına atlar herkesi tek tek alır bi tur atarız
çok şükür için rahatlamıştır canım :Saruboceq:
iyi dimi askerin? teskereci devre olmaya ne kadar zaman kaldı?
pissyy sende gitmeyi düşünüyomusunuz askerine ??
aboww gelinn gızzz çıbıaa alın benide burdann :dance:
Duru biz senle düşelim yollara en iyisi.
benim askerimde Tekirdağ yolu üzerinde gelibolu'da olumunekankayizsmile
ordanda şafak tanrıçamızın çıbığına atlar herkesi tek tek alır bi tur atarız
inşallah incim ya çok heyecan yaptım gerçi tam tarih belirlemedik ama bayramdan sonra dedik. kız çokmu soğuk nasıl giyinem çok kalın giymek istemiom... niye düşüm kız aşkım tutar beniaklinialirimsmile
evet cnm bayramda inşallah gideceğiz.
kayınvalidemlerle beraber evci olarak çıkarmayı planlıyoruz tabi bi aksilik çıkmazsa :Saruboceq: bayramdan sonrada belli zamanlarda yanlız gider çarşı izninde görüşürüz.
sen yanlız mı gidiceksin?
yetmiyo güzelim yaa eskisi gibi olmuyo daha çok konuşmak istiyo insan ama konuşacak bişey de bulamıyosun çok fena yaa artık özlem doruklarda, şafak düştükçe güç veriyo işte, son sabır turları artık, mecburuz napalım dayanıcaz az biraz daha ... bugün tam 8 ayımız bitti birbirimizi hiç görmeyeli, en son dogumgunumde 21şubatta vedalaştım yolcu ettim aşkımı, gelsin artık ...
çavuş oldugundan beri çok yogun yaa nefes alamıyor resmen, arayamıyo da dogru dürüst, allah yardımcısı olsun, o iyi olsun da ben de iyi olurum opuyorumnanaktan
valla son ayımız herhalde 3'ler yavaş yavaş kavuşmaya başladı geçen hafta.. şafak 100 bugün tatlımopuyorumnanaktan
aboww gelinn gızzz çıbıaa alın benide burdann :dance:
valla durumm burası genelde dengesiz olurr.. bugün kar yağar yarın güneş açar yada tersii kaydirigubbakcemile3 geliceğiniz tarihte nasıl olur hiç bilmiyorumm
yetmiyo güzelim yaa eskisi gibi olmuyo daha çok konuşmak istiyo insan ama konuşacak bişey de bulamıyosun çok fena yaa artık özlem doruklarda, şafak düştükçe güç veriyo işte, son sabır turları artık, mecburuz napalım dayanıcaz az biraz daha ... bugün tam 8 ayımız bitti birbirimizi hiç görmeyeli, en son dogumgunumde 21şubatta vedalaştım yolcu ettim aşkımı, gelsin artık ...
çavuş oldugundan beri çok yogun yaa nefes alamıyor resmen, arayamıyo da dogru dürüst, allah yardımcısı olsun, o iyi olsun da ben de iyi olurum opuyorumnanaktan
valla son ayımız herhalde 3'ler yavaş yavaş kavuşmaya başladı geçen hafta.. şafak 100 bugün tatlımopuyorumnanaktan
1gün önce senden hava raporunu alırım ben incimmmboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?