Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bu sabahh yine çeneniz düşükk kızlarr yetişemiyorum sayfalaraaa :icecream:

ay sorma yaaa yetişemiyorum ben de valla, kalabalık oluyoruz artık,

canım valla görmedim kaydirigubbakcemile3

evet bugün habire bakıyorum fotoğraflara ama bi değişmiş bi büyümüş gibi geldi valla opuyorumnanaktan

bana da değişmiş gelmişti ya ilk gördüğümde gelsin artık yaa unutucam valla adamı diye korkmaya başladım kaydirigubbakcemile3

aşkolsun yaaa olur mu öyl eşey, işler bi yandan yogunlaşıyo bi yandan burası kalabalıklaşıyo bi de nişanlımınla konusamadım 3 gündr deliriyodum sinirden, aradım onla konustum ondan yazamadım sana aklinialirimsmile

çok şükür için rahatlamıştır canım :Saruboceq:
iyi dimi askerin? teskereci devre olmaya ne kadar zaman kaldı?

ay ewet canım bi rastgelemedik senle.. nasıl olsun iyiyim işteee şu bayram bi geçsinn düşücez tekirdağ yollarına çok özledim dayanamıcamm ben yettiidelikafadulden

Oyy oyy ne güzell kızz gidip pardon gelip laelaelaelaelae görebilcen askeriniii... Dikkat et ama t.dağ da düşme sakınn bayırlardaaa :roflol:

Oyy oyy ne güzell kızz gidip pardon gelip laelaelaelaelae görebilcen askeriniii... Dikkat et ama t.dağ da düşme sakınn bayırlardaaa :roflol:

Duru biz senle düşelim yollara en iyisi.
benim askerimde Tekirdağ yolu üzerinde gelibolu'da olumunekankayizsmile

ordanda şafak tanrıçamızın çıbığına atlar herkesi tek tek alır bi tur atarız

yetmedi ama yaaa çok az konuşabildik bu sefer :çok üzgünüm: oofff hiç bişey yetmiyo artık zaten... laelaelaelaelae

ewetya bizde saatlerce konuşsakta yetmio aşkım kapatmam lazım diyo bende üff daha yeni başladık diyom halbuki 1saati geçmişş:asigim:

inşallah incim ya çok heyecan yaptım gerçi tam tarih belirlemedik ama bayramdan sonra dedik. kız çokmu soğuk nasıl giyinem çok kalın giymek istemiom... niye düşüm kız aşkım tutar beniaklinialirimsmile

Ne senden öncesi
Ne senden sonrası
Ne senden öncesi
Ne senden sonrası

Ayrılık aman
Ölümden yaman
Geçmiyor zaman geçmiyor
Ne anam, babam
Ne hoş hatıram
Yetmiyor canım yetmiyor

Ben sende tutuklu kaldım
Kendi hayatımdan çaldım
Yedi cihan dolandım
Bana mısın demiyor

Ben sende tutuklu kaldım
Kendi hayatımdan çaldım
Yedi cihan dolandım
Bana mısın demiyor

Sakladım gözlerimi
Sustum hep sözlerimi
Yandım yar közlerimi aah...
Savur savur bitmiyor

Ben sende tutuklu kaldım
Kendi hayatımdan çaldım
Yedi cihan dolandım
Bana mısın demiyor

Son düzenleme:

çok şükür için rahatlamıştır canım :Saruboceq:
iyi dimi askerin? teskereci devre olmaya ne kadar zaman kaldı?

yetmiyo güzelim yaa eskisi gibi olmuyo daha çok konuşmak istiyo insan ama konuşacak bişey de bulamıyosun çok fena yaa artık özlem doruklarda, şafak düştükçe güç veriyo işte, son sabır turları artık, mecburuz napalım dayanıcaz az biraz daha ... bugün tam 8 ayımız bitti birbirimizi hiç görmeyeli, en son dogumgunumde 21şubatta vedalaştım yolcu ettim aşkımı, gelsin artık ...
çavuş oldugundan beri çok yogun yaa nefes alamıyor resmen, arayamıyo da dogru dürüst, allah yardımcısı olsun, o iyi olsun da ben de iyi olurum opuyorumnanaktan
valla son ayımız herhalde 3'ler yavaş yavaş kavuşmaya başladı geçen hafta.. şafak 100 bugün tatlım opuyorumnanaktan

pissyy sende gitmeyi düşünüyomusunuz askerine ??

evet cnm bayramda inşallah gideceğiz.
kayınvalidemlerle beraber evci olarak çıkarmayı planlıyoruz tabi bi aksilik çıkmazsa :Saruboceq: bayramdan sonrada belli zamanlarda yanlız gider çarşı izninde görüşürüz.
sen yanlız mı gidiceksin?

Duru biz senle düşelim yollara en iyisi.
benim askerimde Tekirdağ yolu üzerinde gelibolu'da olumunekankayizsmile

ordanda şafak tanrıçamızın çıbığına atlar herkesi tek tek alır bi tur atarız
aboww gelinn gızzz çıbıaa alın benide burdann :dance:
inşallah incim ya çok heyecan yaptım gerçi tam tarih belirlemedik ama bayramdan sonra dedik. kız çokmu soğuk nasıl giyinem çok kalın giymek istemiom... niye düşüm kız aşkım tutar beniaklinialirimsmile

valla durumm burası genelde dengesiz olurr.. bugün kar yağar yarın güneş açar yada tersii kaydirigubbakcemile3 geliceğiniz tarihte nasıl olur hiç bilmiyorumm

hmmm.. ne güzel canım.. bende maalesef tek gidemiyorum hem nişanlım hem benm ailem hemde nişanlımın alesi tek gitmeme izin vermiyor.. bende kayınvalide kayınbabamla gidicem.. Seninde benimde askerlerimiz çok şükür yakın yani onların izine gelmesi yerine bizim gitmemiz belki daha iyi olur

sen ve nişanlın bu gücü gösterdiğiniz için mükafatı çok güzel mutluluklar olacak bunu sana hep diyorum inşallah :Saruboceq:

teskereci devre olmaya az mı kalmış oluyor o zaman? bende bilmiyorum ne zaman oluyor o devre

nişanlımıda çavuş yapmak istiyorlar ama çok daha fazla yoğun olucak diye istemiyor. bide son günlerde aklında uzman çavuşluk var bilmiyorumkismile

allah kavustursun cnm butun asker yolu beklıyen arkadaslarımızı allah sabır versın:hulya::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…