- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.741
hmmm.. ne güzel canım.. bende maalesef tek gidemiyorum hem nişanlım hem benm ailem hemde nişanlımın alesi tek gitmeme izin vermiyor.. bende kayınvalide kayınbabamla gidicem.. Seninde benimde askerlerimiz çok şükür yakın yani onların izine gelmesi yerine bizim gitmemiz belki daha iyi olur
sen ve nişanlın bu gücü gösterdiğiniz için mükafatı çok güzel mutluluklar olacak bunu sana hep diyorum inşallah :Saruboceq:
teskereci devre olmaya az mı kalmış oluyor o zaman? bende bilmiyorum ne zaman oluyor o devre
nişanlımıda çavuş yapmak istiyorlar ama çok daha fazla yoğun olucak diye istemiyor. bide son günlerde aklında uzman çavuşluk var bilmiyorumkismile
1gün önce senden hava raporunu alırım ben incimmmboshayallersmile
allah kavustursun cnm butun asker yolu beklıyen arkadaslarımızı allah sabır versın:hulya::asigim:
bizimde kayınpederim, kayınvalidem, annem belki babamda gelicek öyle cümbür cemaat yani
onun düşüncesinde Mart ayında doğum günüm zamanı izin kullanmak vardı ama eğer askerlik kısalırsa kullanmıyacak ben gidip gelirim izinleri düşeriz şafaktan daha iyi yerimseniben
bizimde kayınpederim, kayınvalidem, annem belki babamda gelicek öyle cümbür cemaat yani
onun düşüncesinde Mart ayında doğum günüm zamanı izin kullanmak vardı ama eğer askerlik kısalırsa kullanmıyacak ben gidip gelirim izinleri düşeriz şafaktan daha iyi yerimseniben
noluooo muhabbet ne uzak kaldımmm bilmiyorumkismile
bu haberi gördünüz mü siz kızlar? ben haberlere yeni bakabiliyorumda.
Askerliğe 5 alternatif - Milliyet.com.tr
Ben artık ilgilenmiyorum o haberlerleboshayallersmile
kafrıştı iyice bu askerlik işi canım ya baksana şimdi de başka haber çıkmış, bitmiyo yani bu haberler bitmiyo... biz bittik şafaklar bitecek nerdeyse ama haberler hala saçmalıyo :bbo:
inşallah canım değer bu kadar zorluğa, bugün yine sıkıntı bastı bana, özlem çöktü üzerime:çok üzgünüm: acemilikte rütbeyi verdiler nişanlıma ustaya geçerken ama gittigi birlikte çavuş var diye olmamıştı, şimdi onun çavuşluk rütbesi düşmüş bi sorun olmuş orda benimkine vermişler ama cidden çok yogun oldu yaaa hiç sorma konusamaz olduk baksana.. çektigimiz zorluklar yetmiodu sesimizi de duyamıoruz artık bilmiyorumkismile
benim nişanlımın abisi 2008de geliboluda askerlik yaptı soğuğu çok fena demişlerdi ziyarete gittiklerinde, kulakları soğuktan soyulup yara olmuştu hatta baya kremler falanalıp götürmüşlerdi ona, sizin de yanınızda bepanthen falan bulunsun kızlar, ona göre de sıkı giyinin yerimseniben
Kızlarrrr grip oldum galibaaaa yaaaa acayip üşüorum ve de yarın sınavım varrrrrrrrr :sinifsinif:
Kızlarrrr grip oldum galibaaaa yaaaa acayip üşüorum ve de yarın sınavım varrrrrrrrr :sinifsinif:
selam şafak güzelleriaklinialirimsmile
size bir tavsiyem olacak bir süre şu tektipten konuşmasak
hepimiz yıpranıyoruzakannehir
şafak 145 bu arada
torun buradasınsempatiksalakcinni
gördüm seni:))
amin canım :Saruboceq:
aa sen de mi balık burcusun yoksa? opuyorumnanaktan
- ben annemle babamı istemedim siz gelmeyin dedim. kayınvalidemde kayınbabamın yanında rahatızda bizimkilerden çekiniyoz elimi bile zor tutuyo yanlarında:kedi:... ama onunkiler çok anlayışlı sağolsunlarrsırnaşık şey
şimdilik bizde izin kullanmak istemiyoruz mecbur kalmadıkça elimden geldiğince gitmek istiyorumm yanınaa:asigim:
bizde nasıl başbaşa kalıcaz onu düşünüyoruz :kedi::asigim:
değilim ama ona yakın bir Koç burcuyum :1rolleyes:
bizde nasıl başbaşa kalıcaz onu düşünüyoruz :kedi::asigim:
selam şafak güzelleriaklinialirimsmile
size bir tavsiyem olacak bir süre şu tektipten konuşmasak
hepimiz yıpranıyoruzakannehir
şafak 145 bu arada
torun buradasınsempatiksalakcinni
gördüm seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?