Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:lepi: haUAHUhauhUAHuahuha :lepi:
Birde harbiden oyle kizlar olursa ordaa anowwwwwwwww klava:

kız incim Allah iyiliğini versin nerden buluyon sen böyle şeylerikaydirigubbakcemile3:roflol:
hehehe bulurum bennn :roflol:
bi arab nemkinn orda vardıı.. yenii teğmenler mi ne oluo ya hanii orda eğitimdelermişş neyseki gittilerrrr :icecream:

Son düzenleme:
hoşbuldum canım olumunekankayizsmile
birazda böyle olsun dimi :lepi: moral bozukluğu üzüntü yerine böyle cozutmak daha iyidir :lepi:
hopp tladım bendeee :lepi:

Kiz sadece migdeme baktilar.. turkiyedeki gibi hersey bakmiyorlar bu b*klar klava:

aaa baktır o zaman sen bi, ben ona da bakmışlardır die düşünmüştüm yaaa.. kaydirigubbakcemile3

TRT haberde bahsediyolar kızlar

nele roluooooo bilmiyorumkismile

ya arkadaşlar ne oldu askerlik bi sonuç açıklandımı herkes arayıp gözün aydın falan diyo askerlik düştüde benim mi haberim yok yoksadelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ay sorma bu insanlar komik yaaa bana da diyolar burda, olduuu dedim sempatiksalakcinni

kızlar dün akşam güneydoğudan öyküler dizisini izlediniz mi?
askerimin hasretiyle çok etkilendim :gitme:

evt yaa izledim maalum beni çekiyo o taraflar, çok fenaydı ama arada bir yüzüm gülerek baktıgımı farkettim opuyorumnanaktan

kızlar dün akşam güneydoğudan öyküler dizisini izlediniz mi?
askerimin hasretiyle çok etkilendim :gitme:

İzleme tatlım öyle şeyler insan etksinde kalıyor çok allah korusun askerlerimizi zaten içinde bulunduğum özlem fazlasıyla var doğuda olan asker yakınları hele hiç izlemesin bence ben gitmeden önce izliyordum da 1 hafta düşünüp ağlıyordum

Ay ben öyle dizileri izlemiyorum canım dayanamıyorum o yüzden hemen kanal değiştiriorum:çok üzgünüm:

ben de nişanlımı gönderirken vizyonda nefes vardı, yemin ettirdi etrafımızdakiler ikimize de izlemeyeceksiniz diye, izlemedik ikimiz de.. askere yolladım nerdeyse gelecek hala da izlemedim :) ben de hep çeviriyodum ama dün merakıma yenik düştüm izledim, pissy'ye de dedigim gibi tebessüm oluştu yüzümde, oralara gitmek imkansı zoldugu için görmş gibi hissettim kendimi napalım böle teselli buluorum ben de :çok üzgünüm: opuyorumnanaktan

Ay ben öyle dizileri izlemiyorum canım dayanamıyorum o yüzden hemen kanal değiştiriorum:çok üzgünüm:

Valla ben izlemedim izlemeyede pek niyetim yok.
Askım askere gitmede önce sinemada önce vatana gitmiştik gitmez olaydım :gitme:
Çok etkileniyorum ben öyle filmlerden

bende böyle dizileri öyküleri hiç izlemem zaten kızlar, nişanlım askere gitmeden önce her gece bi kanalda vardı onu izliyordu çok kızıyordum morali berbat oluyordu.
ama dünkü diziye öyle bi denk geldim izledim bilmiyorumkismile izlememek en güzeli zaten yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…