- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #95.021
kiz bidaha tsk edecektim sana... uctu geneee buttonTeşekkürler babykemmm :lepi: şakkıdı :roflol:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz bidaha tsk edecektim sana... uctu geneee buttonTeşekkürler babykemmm :lepi: şakkıdı :roflol:
:lepi: haUAHUhauhUAHuahuha :lepi:
Birde harbiden oyle kizlar olursa ordaa anowwwwwwwwwklava:
hehehe bulurum bennn :roflol:kız incim Allah iyiliğini versin nerden buluyon sen böyle şeylerikaydirigubbakcemile3:roflol:
kızlar dün akşam güneydoğudan öyküler dizisini izlediniz mi?
askerimin hasretiyle çok etkilendim :gitme:
uahuHAUhauhauhUHAUhauha kaydirigubbakcemilegebertirim ben bu deryayı saçını başını yyolarımmmm vallaklava:
hoşbuldum canım olumunekankayizsmile
birazda böyle olsun dimi :lepi: moral bozukluğu üzüntü yerine böyle cozutmak daha iyidir :lepi:
hopp tladım bendeee![]()
:lepi:
Kiz sadece migdeme baktilar.. turkiyedeki gibi hersey bakmiyorlar bu b*klarklava:
TRT haberde bahsediyolar kızlar
ya arkadaşlar ne oldu askerlik bi sonuç açıklandımı herkes arayıp gözün aydın falan diyo askerlik düştüde benim mi haberim yok yoksadelikafadulden
hehehe bulurum bennn :roflol:
bi arab nemkinn orda vardıı.. yenii teğmenler mi ne oluo ya hanii orda eğitimdelermişş neyseki gittilerrrr :icecream:
gebertirim ben bu deryayı saçını başını yyolarımmmm vallaklava:
ama ben çok kıskanırım ne işi var kadınların orda :dilcikar:
Ay ben öyle dizileri izlemiyorum canım dayanamıyorum o yüzden hemen kanal değiştiriorum:çok üzgünüm:
akannehirakannehirÇok üzgünüm çoookUslu uslu dursalar neyseee
benimkisi amm deydi yaa eğitimleri bu amm karşısında oluomuşş
bitanesii bunlara dönüpp göğsünden içerii su dökmüşşşklava:
Ay ben öyle dizileri izlemiyorum canım dayanamıyorum o yüzden hemen kanal değiştiriorum:çok üzgünüm:
Valla ben izlemedim izlemeyede pek niyetim yok.
Askım askere gitmede önce sinemada önce vatana gitmiştik gitmez olaydım :gitme:
Çok etkileniyorum ben öyle filmlerden
aaa baktır o zaman sen bi, ben ona da bakmışlardır die düşünmüştüm yaaa.. kaydirigubbakcemile3
nele roluooooo bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 ay sorma bu insanlar komik yaaa bana da diyolar burda, olduuu dedim sempatiksalakcinni
evt yaa izledim maalum beni çekiyo o taraflar, çok fenaydı ama arada bir yüzüm gülerek baktıgımı farkettim opuyorumnanaktan
İzleme tatlım öyle şeyler insan etksinde kalıyor çok allah korusun askerlerimizi zaten içinde bulunduğum özlem fazlasıyla var doğuda olan asker yakınları hele hiç izlemesin bence ben gitmeden önce izliyordum da 1 hafta düşünüp ağlıyordum
Uslu uslu dursalar neyseee
benimkisi amm deydi yaa eğitimleri bu amm karşısında oluomuşş
bitanesii bunlara dönüpp göğsünden içerii su dökmüşşşklava: