- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.061
KESIN VARDIR OYLE EGLENCELERDE OLUOOMUS delikafaduldendelikafaduldenyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime:jeyyar::jeyyar:
yuhh diyorum artık..klava: ayyy kötü şeyler söylemek geliyo içimden ama tutuyorrum ya neyse:1ninca:
hahahahyyy ay kesinlikle katılıyorum aynen böyle olur kızlar askere gitseeeeeeehihoyyyt:teytey:
tatlım bide doğuda seninki bence izlememeye çalış :teselli:
:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Haydiii
incii hazırla süpürgeyi kızzzzz yolda kalmayalım sonra
DEME BE BENİMDE KONUŞTU TELDE ARKADAŞI HADİ GEL DİYİNCE BARİ SONUNA YETİŞEYİM DEDİ ABOWWWWW GETTİ BENİMKİNİ NAMUSklava: klava:
[I
« önceki Konu | sonraki Konu »
Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
angelgozde, Babyke+, bulancak28, Duygu.C+, EosHera+, flowerb, magıcgırl, nuran07+, pissy+, qizz, sevgilim_benim, umursuna, wbluebluew, xdurux, yengec123, zeynelim
topikte ki berekete bakın yaaaaaaaaaa ankara ankara duy sesimiziiii bu gelen kk şafakçılarının ayak sesleriiiii alkisalkisalkis
][/I]
Haydiii
incii hazırla süpürgeyi kızzzzz yolda kalmayalım sonra
benide alınnnnnnnnn
tel açar açmaz sorcam böle kızlar var mı dieee varsaaaaa uçar giderim oraya yolmaya onlarıııııı kötükedihüso[/I]
[I
angelgozde, Babyke+, bulancak28, Duygu.C+, EosHera+, flowerb, magıcgırl, nuran07+, pissy+, qizz, sevgilim_benim, umursuna, wbluebluew, xdurux, yengec123, zeynelim
topikte ki berekete bakın yaaaaaaaaaa ankara ankara duy sesimiziiii bu gelen kk şafakçılarının ayak sesleriiiii alkisalkisalkis
][/I]
:roflol: hdi bakalıımmm hazır mıyıııızzz
hazırızzzz:lepi:Öle bi bakiim dedim de bundan sonra daha çok ağlatır izlemem canım :1hug:
:roflol: hdi bakalıımmm hazır mıyıııızzz
[I
][/I]
Ben git dedim.. degisiklik olurr dedim.. gitmedi..DEME BE BENİMDE KONUŞTU TELDE ARKADAŞI HADİ GEL DİYİNCE BARİ SONUNA YETİŞEYİM DEDİ ABOWWWWW GETTİ BENİMKİNİ NAMUSklava: klava:
[I
][/I]
Acemide olur ama ustada olmaz bence cnm:lepi:
Ben git dedim.. degisiklik olurr dedim.. gitmedi..
Neymiss evliyim.. ben seni seviyorum ne isim var..
Sevmekle ne alakasi var.. hava degisimi olur.. yok dedi.
Seni aricam o eglence boyunca.. Telefonlar bos tabiki
Baya uzun konustukkk :asigim:
hihoyyythihoyyyt evt duysun sesimiziiiiiiiiiiii ankaraaaaaaa:roflol:
arkana atladım şekerim bayanssulusmile
hihoyyythihoyyyt evt duysun sesimiziiiiiiiiiiii ankaraaaaaaa:roflol:
Hazırızz kızlarrr... Uçmaya az kaldııııı sıkıı tutununnnn yehuuuuuu :teytey:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
hazırızzzz:lepi:
:lepi: :lepi: turkbayragi
KIZLAR CIDDI GELIOMUS YAA TEK PARCAMI CIKMIS BILEMICEM AMA GELDINI BILIOM KUZENIMDE SOLEDI ONLARADA GELMIS KOP KOP BAYADA EGLENDIRMIS OYLE DEDI BNDE BNM KOCAYI TEMBIHLEDIM GTMICEKSIN DIE MA GTMEDIM DIO AMA INANMADIM KESIN GTMISTIRakannehireyvahedigeldismile:bbo:kafamçokkarıştıklava:
Babyke,
angelgozde+,
Duygu.C+,
EosHera+
, flowerb+
, hayraniim+,
magıcgırl,
nuran07,
pissy,
qizz,
sevgilim_benim,
wbluebluew,
xdurux+
, yengec123+,
zeynelim
yazmayan arkadaslar var bu aradaaklava:
kızlar kalkın askeriyeyi basmaya gidiyoz alın elinize oklavalarıklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?