- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.921
Her yarenin askerinin bulunduğu yerlereeee delikafaduldenyolculuk ne tarafa kardeşşşşş
bana meyve suyu gelmişşş bak çok kızdım şimdilmaz: kırmızı şarap istiommmm alsanaalsanasmile
Vınn vınn vınnnnnnnnn ( bizim uçann çıbığınn motor sesiiii )
Uçuozzzzzz:teytey lumunekankayizsmile
bana meyve suyu gelmişşş bak çok kızdım şimdilmaz: kırmızı şarap istiommmm alsanaalsanasmile
ŞAFAK : 182 en uzun benımkı sanırım :))))
Her yarenin askerinin bulunduğu yerlereeee delikafadulden
Anemmm ne kalabalıkk burasııı
EosHera, angelgozde+, Babyke+, flowerb+, hayraniim, magıcgırl, wbluebluew, xdurux+, yengec123, zeynelim+
Sayın yolcularımızz çıbığımız az biraz sonra kalkıcaktır Lütfen yerlerinize oturunuz kemerlerinizii takınızzz.. İçkilerr müessesemizin bugünun şerefine ikramıdır.. İyi yolculuklarr dilerizzolumunekankayizsmile:lepi: :içelim: alkisalkisalkis
hoşgeldinn cnm ..ŞAFAK : 182 en uzun benımkı sanırım :))))
hahahaaa iyice sıyırdık sesli oldu artık laelaelaelaelae
:roflol:
bugünkü heyecana verin gözde hanım lütfen kusura bakmayın hemen değiştirir arkadaşlar :roflol::roflol:
anemm kızz bulalım önce gemiyide atarız senii orayaa gamyoncuiremsuBeni İzmir Foça ya açık denizlere bırakı ve gariiisempatiksalakcinni
hazırım beeen hadı gıdelım
:1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug: :CüvCüv: :sm_confused: :teytey: :sm_cool: alkisalkisalkis :jeyyar::mymeka: :teselli:gamyoncuiremsu benneyaptımki :çok üzgünüm: :tomato: :icecream: :roflol: naniknanik delikafadulden Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis :mymeka: :teselli: cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey delikafadulden naniknanik şakkıdı :1shok: :1ninca: şutarafagitti turkbayragi senağlama -tatlicadiarzu- vereliniortak :1shok: şakkıdı kaydirigubbakcemile3 :hulya: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek: :2: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: akannehir kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug::kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug:
günaydın pisssym
Günaydın pissy hoşgeldin
günaydın canııımmm opuyorumnanaktan
hihoyyyt derin nefeeeees 1-2-3 tuuut 4-5-6 veeerrrr, sakin ol hadi bakalım CADIARZU
ŞAFAK : 182 en uzun benımkı sanırım :))))
hoşgeldinn cnm ..
sesimizii duycakk cümle alemm kızımm sessiz çıbık olurmuu hiççç :roflol:
:1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug: :CüvCüv: :sm_confused: :teytey: :sm_cool: alkisalkisalkis :jeyyar::mymeka: :teselli:gamyoncuiremsu benneyaptımki :çok üzgünüm: :tomato: :icecream: :roflol: naniknanik delikafadulden Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis :mymeka: :teselli: cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey delikafadulden naniknanik şakkıdı :1shok: :1ninca: şutarafagitti turkbayragi senağlama -tatlicadiarzu- vereliniortak :1shok: şakkıdı kaydirigubbakcemile3 :hulya: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek: :2: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: akannehir kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug::kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug:
Nöffffffffff neden hiçbiyerde bişey yazılıp çizlmemiş bugün yaaaa:1ninca:
dinlicem hepinizi tabii kii fıstıklarım..
ama inşallah olacak bu sefer..
oldu yani dün geceki habere göre zaten..
yani inşallahhh............................................
şiiiiiişşştttt selamlar hatunlar olumunekankayizsmile
beni almadan mı gidiceksiniz çıbık turunalmaz:
en uzun senin ki mi ah canım hiç güleceğim yoktu inan sırnaşık şey
ŞAFAK 349 :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?