- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.941
Karışık duygu ve düşüncelerimiizzii anlatan görüntüler karşınızdaa :roflol::roflol:
:roflol: kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :lepi: :teytey: :sm_cool:
:roflol: eyvaaaahhhhh yandık uçtun sen güzelim yaa -tatlicadiarzu-
11de görüşmeye giricekler canım bakalım ne kadar sürecek bitince başlar haberler duyulmaya ne desinler daha :lepi:
slmlar işimi bitirdim azcık molaaaa
Seni geçerken uğrayıp alcaktıkkkk kızzsempatiksalakcinni
benim şafaam baslamadı bilem lülülülülülü
nasılsı canım dunden bugune sennkı gtsın ozamn gorcem senı :gitme: :2: :sinifsinif::çok üzgünüm::a015:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Şafakçı güzellerr horonn oynarkenn yakalandıııı ( bizden kaçmaz ekibii )
Bunlardaa bizimm askerlerrrr :roflol:
Canim, vallaha yazmistim buraya. 2 gun once aldim kan sonuclarinibaby Sen sanki bugün sonuç falan alcaktın
Benmi yanlış hatırlıyorumm acep:ecrin_bebek:
Ohh kafa dinlicem gidince delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilelülülülülülü
Canim, vallaha yazmistim buraya. 2 gun once aldim kan sonuclarini
Migdemde bisey yokmus eyvahedigeldismile ama bulantilar devam :uhm:
eeeeeeeeeeefffffffffffeeeeeeeeeeennnnnnnnndddddddddddiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:lepi:kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bulanti icin hap var.. ama nedeneni bilmiyorlar :SHee ben atlamışım o rayı o zaman.
Miğde bulantına bi çözüm bulamıyolarmı. Bugün eczanenin camında dikkatimi çekti miğde bulantısı içiin hap reklamı vardı.
dinlicem hepinizi tabii kii fıstıklarım..
ama inşallah olacak bu sefer..
oldu yani dün geceki habere göre zaten..
yani inşallahhh............................................
şiiiiiişşştttt selamlar hatunlar olumunekankayizsmile
beni almadan mı gidiceksiniz çıbık turunalmaz:
selam kızlar a.s.a.s.a.s.a.s.
neler oluyor burdaaaa
Ohh kafa dinlicem gidince delikafaduldenkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilelülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?