Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yani kesinleştimi allaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
meggggg doğru mu kesin mi bak bana bişeyler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr

Şuan kalpten gidebilirimm akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

bak megom eniştem beni umutlandırddı bi gelmesin sorarım onaaaa seni sabaha kadar yollamıcam yanına ona cezaaaa sabaha kadar ben ağlıcam sen dinlicennn :mymeka: lmaz: :dilcikar:

yaw yılbaşına kadar olan zaman içinde olacak dedi Erdoğan işte...turkbayragi

offf meg moralimi bozdun ya yılbaşına kadar demek ne demek ya zaten bizimkiler normalde şubatta burdalar :2:

işte bak belirsiz olan bu durum..
yani yılbaşından itibaren askerlik 12 ay olucaksa eğer,
yılbaşından sora hala (- 90) yapabiliyo olanlar yararlanır sanırım..
yada -80,70,60 vs falan..
herkes tam 90 düşemeyebilir bu hesaba göre..

megommmm şafaklar yaklaştıkçaaaaa şafakkk sıkıştırmaya başladı beniii galiba senn gibi çamirrrrrrr olcam bendeeee sempatiksalakcinni

anağğmmm eyvahedigeldismile
ben ööle oldumdu dimi yaaa:bbo:

Megoooooooooommmmmmmmmmmmmmmm:lepi:

bebekeeemmmmŞeniz

megom attın ortaya bi laf şimdi er--herkes kalpten gideceekkk kaydirigubbakcemile3

erdoğanın yalancısıyım kızım ben yaaa,amaniiinnnnn:1no2:

yani moral bozmak gibi olmasın ama bende ondan korkuyorumm

:çok üzgünüm:

slm cnm

Günaydın hg..

tabii ki ben de moral bozmak istemem ama belli olmaz tatlım yaa ben de bunu savunuyorum, olan hep bize ve askerlerimize oluyo, başkası haberi görünce kanalı değiştiriyo bilmiyorumkismile

iyiyim ama daha askım aramadı aksamda aramadı aklım onda ben aradım kogusta calısıo dedıler ya ufff sen nasılsın

benimki de dün aramadı tatlım yoğun oluyolar, telefonda kuyruk oluyo falan filan ama özlüoruz işte seslerini duymayınca olmuo :gitme:

:umursamaz: aşkım gelip de karşımda görene kadar inanmıycam haberlere opuyorumnanaktan

bak megom eniştem beni umutlandırddı bi gelmesin sorarım onaaaa seni sabaha kadar yollamıcam yanına ona cezaaaa sabaha kadar ben ağlıcam sen dinlicennn :mymeka: lmaz: :dilcikar:

:roflol: kız sırf seni olsa iyi hepimizi dinliycek :roflol:

e yaniii... bizim zaten kalmış şafak 101, izin durumunun hesabı falan derken bugün kesinleşse ki olamaz, şafak olur 18... yılbaşı dediklerinde zaten 1,5ayı kalmış olucak kısmetse sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…