- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.841
Aboww safagin guzelligine bakkkkkk :lepi:Günaydınnnnn kızLarrrrrrrrrrrrrr
Şafakk: 333turkbayragi
kızlar heycan yapmayın bu kadar beni de zorla heycanlandırıyorsunuz bakın bende panik atak fln var hastaneden takip ederim sonra sizi
:roflol::roflol: yok yok boğuşcak kadar cesur diildimmm :roflol:
Ya kızlarr bide rüyamdaa doktora gidiorum benm malumm yerden :1ninca: et çıkarıoo kafamçokkarıştı biraz araştırdım ama hiç bişi bulamdımmm :1shok:
Günaydınnnnn kızLarrrrrrrrrrrrrr
Günaydınn durumm hoşgeldinnn a.s.
Aboww safagin guzelligine bakkkkkk :lepi:
aman aman dikkat, allah korusun sakin canım olan bişey yok daha duuurrr uzun süreç sempatiksalakcinni
aaaaa amanın.. hayır olsun canım.. sıkıntını atıcan diyelim hayra yoralım bilmiyorumkismile
günaydııın hoşgeldiinnopuyorumnanaktan
kız düşünsene 90 gün çıkarsa benden 122 gün izinde düşerse 24 gün kalıooo 98 gün amma göbek atarım heeee asena halt eder yanımdaaaa heheyttttt uleynnn yandannnn sağdan soldan hadiyin bana katlınnnn hatunlarrr uçuoruzzzz kaptan pilotunuz angel geldiii
54,90 tl
54,90 tl
54,90tl
99,90 tl
99,90 tl
54,90 tl
hangisini beğendiniz kızlar bunlar arasında karrasız kaldım
Günaydınnnnn kızLarrrrrrrrrrrrrr
durrr sakin :roflol: 24 gün dediğim dağıtım izni dahil hali şekeriimm, 15 ayda 30 oluyo ya 12 ayda da 24 oluyo :roflol: işte bunu yapmayın diyodum :roflol:
:1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug: :CüvCüv: :sm_confused: :teytey: :sm_cool: alkisalkisalkis :jeyyar::mymeka: :teselli:gamyoncuiremsu benneyaptımki :çok üzgünüm: :tomato: :icecream: :roflol: naniknanik delikafadulden Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis :mymeka: :teselli: cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey delikafadulden naniknanik şakkıdı :1shok: :1ninca: şutarafagitti turkbayragi senağlama -tatlicadiarzu- vereliniortak :1shok: şakkıdı kaydirigubbakcemile3 :hulya: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek: :2: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: akannehir kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug::kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug:
:1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug: :CüvCüv: :sm_confused: :teytey: :sm_cool: alkisalkisalkis :jeyyar::mymeka: :teselli:gamyoncuiremsu benneyaptımki :çok üzgünüm: :tomato: :icecream: :roflol: naniknanik delikafadulden Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis :mymeka: :teselli: cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey delikafadulden naniknanik şakkıdı :1shok: :1ninca: şutarafagitti turkbayragi senağlama -tatlicadiarzu- vereliniortak :1shok: şakkıdı kaydirigubbakcemile3 :hulya: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek: :2: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: akannehir kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug::kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug:
kız düşünsene 90 gün çıkarsa benden 122 gün izinde düşerse 24 gün kalıooo 98 gün amma göbek atarım heeee asena halt eder yanımdaaaa heheyttttt uleynnn yandannnn sağdan soldan hadiyin bana katlınnnn hatunlarrr uçuoruzzzz kaptan pilotunuz angel geldiii
Askerlik düserse Safak 119 degil $afak 19 olacak arti belki 1 hafta erken terhis $afak 12
kaydirigubbakcemile hhheeyy kızlar fazla kaptırmayalım kendimizi sonra daha çok üzülürüz:gitme:
kızlar tikırımın güzelliğine bakın sadece 7 ayyyyyyy
he doruuu olsunnn düşsün de bi hafta geç gelsin beeee 3 aydan iyidir kaydirigubbakcemile3
kızlar noluyo coşmuşunuz hemen yahuuuu gazetelrde hiçbişi yok zatenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?