Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar heycan yapmayın bu kadar beni de zorla heycanlandırıyorsunuz bakın bende panik atak fln var hastaneden takip ederim sonra sizi

aman aman dikkat, allah korusun sakin canım olan bişey yok daha duuurrr uzun süreç sempatiksalakcinni

aaaaa amanın.. hayır olsun canım.. sıkıntını atıcan diyelim hayra yoralım bilmiyorumkismile

Günaydınnnnn kızLarrrrrrrrrrrrrr
Şafakk: 333turkbayragi

günaydııın hoşgeldiinnopuyorumnanaktan

Günaydınn durumm hoşgeldinnn a.s.

hoşbuldum incim

Aboww safagin guzelligine bakkkkkk :lepi:

Heya süper tek 3 olaydı keşkeeee

hb begümcümm

durrr sakin :roflol: 24 gün dediğim dağıtım izni dahil hali şekeriimm, 15 ayda 30 oluyo ya 12 ayda da 24 oluyo :roflol: işte bunu yapmayın diyodum :roflol:

:1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug: :CüvCüv: :sm_confused: :teytey: :sm_cool: alkisalkisalkis :jeyyar: :mymeka: :teselli:gamyoncuiremsu benneyaptımki :çok üzgünüm: :tomato: :icecream: :roflol: naniknanik delikafadulden Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis :mymeka: :teselli: cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey delikafadulden naniknanik şakkıdı :1shok: :1ninca: şutarafagitti turkbayragi senağlama -tatlicadiarzu- vereliniortak :1shok: şakkıdı kaydirigubbakcemile3 :hulya: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek: :2: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: akannehir kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug::kedi:Şeniz lülülülülülü :1no2: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :1hug:

baybkem smile tarlasına dönmüş uleynnnnnn burasıııı kaydirigubbakcemile3

Aboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hobaaa:dance::dance::dance:

Askerlik düserse Safak 119 degil $afak 19 olacak arti belki 1 hafta erken terhis $afak 12

inşallah benim de 216 olcak izinleri düşmeden hemde:lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile hhheeyy kızlar fazla kaptırmayalım kendimizi sonra daha çok üzülürüz:gitme:

yengecim bak hiç heycan yapmıyor babykem

kızlar tikırımın güzelliğine bakın sadece 7 ayyyyyyy

maşşallah maşşallah

he doruuu olsunnn düşsün de bi hafta geç gelsin beeee 3 aydan iyidir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…