Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

dfaf.gif
:nazar:101 FLOWERB :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:104 0306
2008 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:113 DİDEM_EVO :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:119 BABYKE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:120 BUSRAE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:122 HEJAR12 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 133 FIDES :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 180 SUSU :nazar:
dfaf.gif

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

dfaf.gif
:nazar: 212 GRIMSI :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 210 ECEM3004 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 211 KARDELEN44 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 212 ANGELGÖZDE :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 213 YENGEC123 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 212 MAVIMAVIMAVI :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 215 DUYGU_C :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar: 218 NURAN07 :nazar:
dfaf.gif

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

[/CENTER]

kıziar bu şafaklardan 90 gün düştüğümüzü düşünsenizeee kaydirigubbakcemile4

günaydıııınnnnnn:emir_bebek: kaydirigubbakcemile4 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :hulya: sempatiksalakcinni ohaoldumsmile eyvahedigeldismile boshayallersmile bilmiyorumkismile :3: laelaelaelaelae kafamçokkarıştı sositososito vereliniortak -tatlicadiarzu- delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt :jeyyar: sırnaşık şey :sm_confused: :1rolleyes: :roflol: :nazar:

günaydınnnn:emir_bebek:kaydirigubbakcemile4aklinialirimsmile:1:

Herkese günaydınn kızlarrrrr
Kimseyi atlamış olmıyaymm
Bugünn inşallah hayırlı haberler gelirr... :Saruboceq:

Sabaha kadarrr kurt adamlarla uğraştımm yaa yok böle bişiii.. :uhm:

anneme rüyamda kurt adamlarla boğuştum desem kız sus bi yerin açıkta kalmıştır gece derdi kesinnn kaydirigubbakcemile3

yanlız izin kullanmayıp izinleri düşen varsa bizim gibi, 30 değil 24 olacak toplam izin aman diyim onu da hesaba katın sonra şok olmayın :roflol:

tmm dikkate alırız kız ben asla düşmiom zaten izinleri birden düşümde sevinim dieee bizim gibiiii asker bekleyen gariplerinn klasik avuntusu buuuu öle deil mii kızlarrr :1:

anneme rüyamda kurt adamlarla boğuştum desem kız sus bi yerin açıkta kalmıştır gece derdi kesinnn kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: yok yok boğuşcak kadar cesur diildimmm :roflol:
Ya kızlarr bide rüyamdaa doktora gidiorum benm malumm yerden :1ninca: et çıkarıoo kafamçokkarıştı biraz araştırdım ama hiç bişi bulamdımmm :1shok:

tmm dikkate alırız kız ben asla düşmiom zaten izinleri birden düşümde sevinim dieee bizim gibiiii asker bekleyen gariplerinn klasik avuntusu buuuu öle deil mii kızlarrr :1:

biz düştük de o yüzden dedim :roflol: nişanlım gelmiycem dedi diye mesela şafak 101 ama izinler düşülmüş hali olduğu için 90 çıkarınca bi de 7 eklemem gerekiyormuş sempatiksalakcinni yanii şafak oluyo 18 kaydirigubbakcemile3 ayy şaka gibi :roflol:

kız düşünsene 90 gün çıkarsa benden 122 gün izinde düşerse 24 gün kalıooo 98 gün amma göbek atarım heeee asena halt eder yanımdaaaa heheyttttt uleynnn yandannnn sağdan soldan hadiyin bana katlınnnn hatunlarrr uçuoruzzzz kaptan pilotunuz angel geldiii kaydirigubbakcemile4

Back
X