• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaaa benim bu safaklardan kafam karıstı artık :uhm::uhm: ben bugün 100 olucak diyodum 14 aralıkta teslim oldu. 14 aralığı 155 sayarsam bugün hala 101 safak..:bbo:. ooff ooff kafam karıstı..:bbo: 14 aralıkta eslim olan var mı baska arkadaslar bi yardım edin yaa :kahve:

hihoyyyt çok şükür ikili rakamlar artık hihoyyyt şafak 99:lepi:

yaa canım kafayı yicem yaa :bbo: seninle aynı gün teslim oldu ama benim 101 safak bugün nasıl oluyo anlamadım valla... dün sevgilimle konustum safak 101 olucak yarın dedi halbuki ben bugün 100 olucak sanıyodum ama 101 hala... doğru mu acaba senin nasıl 99 oldu :uhm::uhm:

yaa cicim bana bi hesap yapalım doğru mu hesaplıyorum yanlış olmasın şafak gamyoncuiremsu

şimcik 10 aralık askerliğin başladığı tarih
10aralık 2009 tam 365 oluyor, aralığı bitirelim 31 aralık 386.gün oluyor
ocak 31 gün
şubat 28 gün toplamda ediyor 445 gün
geriye kalıyor 15 gün o da martın 15i yapıyor demii -tatlicadiarzu-

izinsiz yapacak askerliği 24 gün de ordan düş şubat 20 doğru mu :lepi:

yaa cicim bana bi hesap yapalım doğru mu hesaplıyorum yanlış olmasın şafak gamyoncuiremsu

şimcik 10 aralık askerliğin başladığı tarih
10aralık 2009 tam 365 oluyor, aralığı bitirelim 31 aralık 386.gün oluyor
ocak 31 gün
şubat 28 gün toplamda ediyor 445 gün
geriye kalıyor 15 gün o da martın 15i yapıyor demii -tatlicadiarzu-

izinsiz yapacak askerliği 24 gün de ordan düş şubat 20 doğru mu :lepi:

canım benim ki kısa dönem yapıyo bide buna göre hesaplasan... 14 aralıkta teslim olduu.. :):):asigim::asigim:

yaa canım kafayı yicem yaa :bbo: seninle aynı gün teslim oldu ama benim 101 safak bugün nasıl oluyo anlamadım valla... dün sevgilimle konustum safak 101 olucak yarın dedi halbuki ben bugün 100 olucak sanıyodum ama 101 hala... doğru mu acaba senin nasıl 99 oldu :uhm::uhm:

bak canım gittiği günüde sayıyorsun.birde ben bugün senin olayını eşime sordum onun 850 km yi geçtiği için ona 2 gün yol izni vermişler onuda düşüyoruz biz.sizin ankara size 1 gün yol izni verirler.ama sizin 17 mayısta dönücekse sizin şafak 100 son günü 1 diye sayma o gün geliyor çünkü

Son düzenleme:
sswweett canım sana şunuda söyliyeyim daha açıklayıcı olur belki.normalde tezkere tarihi 30 mayıs gözüküyor 12 gün izinleri var ama eşim kullanmayacak 2 günde bizim yol izni var.14 gün eder.30 mayıstan 14 günü çıkarırsak 16 mayıs eder.sen sevgiline tezkere tarihinin kaç gözüktüğünü sor izinlerini düş tam tarih ortaya çıksın.ama dediğim gibi son günü sayma

ŞAFAK 99 hihoyyyt
bugünleri de gördük çok şükürrrrrr :Saruboceq:

hayırlı olsun canım darısı başımıza :utangac:

ama cicim üstte gündüz bişi sormuştum sana hesabım doğru mu diye görmedin sanırsam cevap vermedin benneyaptımki ben cicim yazıyorsam o mesaj sanadır senden başkasına cicim demiyorum çünkü :dilcikar:

hayırlı olsun canım darısı başımıza :utangac:

ama cicim üstte gündüz bişi sormuştum sana hesabım doğru mu diye görmedin sanırsam cevap vermedin benneyaptımki ben cicim yazıyorsam o mesaj sanadır senden başkasına cicim demiyorum çünkü :dilcikar:

oyy şekerim benimmm cvp yazmışlar orda ben de yazmadm çünküm o ince ayrıntıları pek bilmiyorm
yazdıgım gibi ben 150den sonra saymaya başladım.ayrıntıları bilmiyorm bu konudadelikafadulden:delphin:

evde çok fazla sorunlar yaşıyorum şu aralar çok büyük sorunlar pek giremiyorum nete listeleri yazıyorum şafağımı yazıyorum sonra çıkıyorum genelde kafam çok bozuk tek başıma çok ağır geliyor

kıyamam ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: cnm u durumda ne denir bilmiyorum ki ben kendimi daha çözemedimki ama anlatmak istersen kafanı dagıtmak istersen ben kendi adıma burdayım :teselli:

Back