- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
hayırdır canım nie kırıldın özel değilse paylasırsan yardımcı oluruz belki.. ama orda onları anlamak gerekiyor canım inan bazen düsünemiyorlar.. hersey yoluna girer emin ol tatlımm.
aslında cnm işin özeti bnm nişanlım önümüzdeki cuma ayın 13 ankarada ist dagıtıma gelicek burdanda gaziantepe 7 gün zamanı var kakarakkikiri derken konu gelince ne yapıcaza geldi ben dedimki bisim birilerine kızdıgımızda kaçtıgımız bir yer pansiyon ama ev pansiyon şilede oraya gidelim dedi oda olmaz ben çalışıcam dedi :1shok: ya askersin sen izin bu adı üstünde kendi işleri bıraktıgım bi kaç işi var dedi kızdım filan halamlar gelicek hem yurtdışından ayıp olur die onları bahane yaptı onlarda beni hiç sevmez anlamam nie toplasan 2 kere anca konuşmuşumdur neseo parladı ben parladım çirkin bir söz söledi çok çirkin bende orda koptum başkası için iş için ben tartışması zoruma gidiyo senağlama olan bu ama kayışı kopara çirkin lafları oldu ve arıo hala ve açmıyorum açmıcamda çok sinirliyim şuan açarsaö onun gibi konuşup onun gibi olucam istemiyorum böle olsun sinirlerimi bi hafta sonramı yarınmı yatışır bilmiyorum ama kırgınımmmmm :çok üzgünüm: