- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
yok kız çarşısı yok ki onun
şırnakta benimki nerde görcek kızı
aşkım benim kıyamam ona çarşıya bile çıkamıyo:asigim:
zaten gerizekalı arkadaşı yüzünden kavga ettik
arkadaslar ne olur yardım edin kafayı yicem yaa :ben bu saat itibariyle safak 100 oldu dedim ama sevgilim hayır 101 diyo saat 10 gibi konustukk bugün 101 dedim yarın 100 olucak dedim yarın 101 olucak diyo.. 14 aralık ta teslim oldu yani 14 aralığı 155 diye mi sayıcam.. o zaman sevgilim ki doğru yani bugün hala 101 mi oluyo.. off kızlar yaa kafam karıstı ne olur yardım edin...
şafak 404 senağlama kızsamda kırılsamda özledim seviyorum senağlama senağlama
handancım bilmiyorum neden kızdın ama kızma nolur inanki bikaç gün sonra herşey iyi olduğu zaman insan pişman oluyo kaç günü boşuna geçirdik kırgın die ben öyle oluyom walla
bende yanlış sayıyomuşum:))) hemde 2gün fazladan sayıyomuşum nerde hata yapttıysam artık. neyse düzelttik
şafak:98
hele şükürki düştük iki basamaklı sayılara.
walla benimkide yanlıştır herhalde ben nasıl hesaplıyom biliyonuzmu
şimdi eşim 25 ağuststan itibaren asker sayılıyo 25 kasımda tezkere alacak 25 ağustostan 25 kasım 2008 e kadar yaptığı 3 aylık askerlik toplam 93 gün zaten ondan sonra geriye tam bir sene kalıyo 365 gün 365+93=458 gün toplamda askerlik yapacak
25 kasım2008den 5şubat2009 a kadarda 72 gün yaptı
72+93=165gün askerlik yaptı 3 günde düştüm çünkü 3 gün mazeret iznimizi vermeyeceklermiş yani 458-168=290 kalıyo şafak gerisini bilemem artık bütün hesaplar doğtu oturdum takvimi elime alıp tektek saydım gene aynı
tabiki 14 aralığı 155 saycan canım
şafak 403 senağlama kızsamda kırılsamda özledim seviyorum senağlama senağlama
bende aynı oturdum gittiği günden geleceğe güne kadar saydım. öle şafak karalıyodum. ama geçen bana 10 gün daha karala dedi şafaktan. bisürü bişeler anlattı anlamadım tabi. oranın prosedürüyle alakalı. ama çok sevinidm birden bire 10 gün düştü çünkü. o sırada bi karışıklık yaptım demekki 2 gün eksik karalamışım. neyse şimdi düzelttik.
gamzegazel sen eşine sor bide, sonra benim gibi 10 gün geç saymayasın.
kuzum walla eşime bakarsan şafak 266 o tüm izinleri falan düşüyo sanki kullanmayacak gibi kullanacak mesela haftaya gelecek inş bişi çıkmazsa ama daha gelmeden düşüyo hepsini ben kendi hesabımı bilirim arkadiş :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?