Peki sen cevaplarmısın samimiyetinle kim yönetssin bu ülkeyi Demirtaşmı Bahçelimi kılıçdaroğlumu hangisi mantıklı senceTAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTULMAZ
Benimde daha önceki yorumum da belirttiğim şeyden bahsediyorsunuz bende dedim herşey mükemmel değil diye benim eşim esnaf ewet bu hukumet hep buyuk esnafı destekledi bizler gibi küçük esnaflar yok olmaya yüz tuttu ama yine diyorum bi başkasıda yönetse belki de hiç kalkınamayacağız.Asgari ücrete de gelince dış borç yok milli serwet artıyor.amaa ewet bütük balık küçük balığı herzaman yutuyor...
sordugum sorunun cevabını ben vereyimBenimde daha önceki yorumum da belirttiğim şeyden bahsediyorsunuz bende dedim herşey mükemmel değil diye benim eşim esnaf ewet bu hukumet hep buyuk esnafı destekledi bizler gibi küçük esnaflar yok olmaya yüz tuttu ama yine diyorum bi başkasıda yönetse belki de hiç kalkınamayacağız.Asgari ücrete de gelince dış borç yok milli serwet artıyor.amaa ewet bütük balık küçük balığı herzaman yutuyor...
konu acılmıyokı sen acabılıyormusunAynen...bi bakayim nerelere gitti konu...
Aaa nasil? Ne oldu ki? Tuh yaa...konu acılmıyokı sen acabılıyormusun
benım mantıgım ıkı partılı esnek bır hukumet ve kesınlıkle şeffaf olmalıPeki sen cevaplarmısın samimiyetinle kim yönetssin bu ülkeyi Demirtaşmı Bahçelimi kılıçdaroğlumu hangisi mantıklı sence
valla ben gıremıyorummAaa nasil? Ne oldu ki? Tuh yaa...
Tatlım biz ne karoğlanlar ecevitler bahçeliler deniz baykallar gördük onlardaki dış borcun yanında bu hükümetin borcu devede kulak misali ha şuda ayrı bir konu farklı bi hükümet gelince dış borcu bitirecekse demekki senin benim ekmeğimden kesecek ne ile ödeyecek söylermisin"Dış borç yok" derken? 250 milyar dolar sizin için önemsiz bir miktar mı?
Şuanda kim kimle koalisyon yapsın peki birbirine zıt kutuplar Mhp Hdp mi CHp Mhp mi...benım mantıgım ıkı partılı esnek bır hukumet ve kesınlıkle şeffaf olmalı
A-B-C farketmez bu ulkede kanunlar gece yarıları cıkmamalı
araya gırecem ozur dılerım dıs borc bıttı varsayalım bana gore oyle bırsey yok gerçiTatlım biz ne karoğlanlar ecevitler bahçeliler deniz baykallar gördük onlardaki dış borcun yanında bu hükümetin borcu devede kulak misali ha şuda ayrı bir konu farklı bi hükümet gelince dış borcu bitirecekse demekki senin benim ekmeğimden kesecek ne ile ödeyecek söylermisin
verdıgın orneklerın ıcınde neden akp yok ,akp chp koalısyon kuramaz mıŞuanda kim kimle koalisyon yapsın peki birbirine zıt kutuplar Mhp Hdp mi CHp Mhp mi...
Kurabilir tabiki ama siz Akp hükümetinin yaptığı işleri destekliyormusunuz ki ha dstekliyorsanızda demekki bu adamların da size göre doğruları warmış demekki.verdıgın orneklerın ıcınde neden akp yok ,akp chp koalısyon kuramaz mı
Hayır tabiki keşke altın bozarak kapatılsa demek istediğim gelende aynı metodu izleyecekaraya gırecem ozur dılerım dıs borc bıttı varsayalım bana gore oyle bırsey yok gerçi
dıs borcu fırst lady 'nin altınlarını bozdurarak mı kapattı sanıyorsunuz
ne yani koalısyon için yalnıs yapılan icraatlerıde mı desteklememlılerKurabilir tabiki ama siz Akp hükümetinin yaptığı işleri destekliyormusunuz ki ha dstekliyorsanızda demekki bu adamların da size göre doğruları warmış demekki.
desteklemıyorlar degıl hangı partıye gıtse kırmızı cızgılerı var nedır bunlarKurabilir tabiki ama siz Akp hükümetinin yaptığı işleri destekliyormusunuz ki ha dstekliyorsanızda demekki bu adamların da size göre doğruları warmış demekki.
daha oyle bir metod ızleyemezler satılacak ve özelleşecek yer kalmadı çüünküHayır tabiki keşke altın bozarak kapatılsa demek istediğim gelende aynı metodu izleyecek
Kızaaam kopararim o dilini bakBen haddini bildiricem bazılarınıza. Zamanında acıdım ama yok, kaşınılıyor..Kimse ozelden gelip aglamasın bana.
Uzatıyorum dilimi, bak uzattım
NApıcan? Allahsen napıcan soyle?
ADAM ADAM...Hey yavrum hey nelerini gordük nelerinii...Ya o listede dipçik gibi Putin varken diğerlerinin esamesi bile okunmaz
Ya o listede dipçik gibi Putin varken diğerlerinin esamesi bile okunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?