Yahu bir haber yapıyosan kaynağını verirsin ki okuyan inansın, sorgulamasın .Avrupada değil tüm dünyada 14 milyon kişi ile yapılan bir anket
Sende çok merak ettinse haber 7 yi ara sor şirket adını
Çekemeyenlere anten bedava montası şirketten anacııııımmm
Aynen kankss!Avrupada değil tüm dünyada 14 milyon kişi ile yapılan bir anket
Avrupada değil tüm dünyada 14 milyon kişi ile yapılan bir anket
Düşündüm. Reisi de içine katarak söylüyorum. Üzmek istemem ama hic biri giremez o listeye be kanks... :/Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız
Çok merak ettinse aç telefon sor
Ayrıca_NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar
Ay bi gidin ya:) İnsanları yere yatırıp foto çekip " mahalle baskı!! dayak yediler" diye haber yapan sözcü haberlerine kaynak sorun
Şirket adı verseler hatta anket yaptıkları 14 milyon kişinin adını verseler siz yine kulp bulmak için çaylarsınız
Çok merak ettinse aç telefon sor
Ayrıca_NurteN_ Ne bekliyordun canım senin şu sırtını pkk ya teröriste dayayan katil destekçilerinimi karizma göstercekti insanlar
Dogru, onun zamaninda Turkiye hayal bile edemeyecegi yerlere ulasti ve insanlar paramparca oldu. Icerde herkes birbirine dusman.. Ege butun adalari Yunanistanin ele gecirmesi sayesinde Yunan golune dondu. Bebek katili adamdan sayildi, Kurdistanin Guneydogu anadoluda kurulmasina ramak kaldi. ISIDa da Hatay ve civarini verirsek herkes mutlu mesut.. Zaten Hatayin topraklarinin yariya yakini yabancilara satilmis durumda, hala neden Turkiyeden sayiyorsak..Kuşkusuz Türrkiye nin tarih kitaplarındaki yeri "Erdoğan dan önce" ve " Erdoğandan sonra " diye ikiye ayrılacak...
Türkiye onun döneminde hayal bile edemeyeceği yerlere ulaştı..
İşte ülkesi için yaşayan bir liderin dünya insanlarının gözündeki şekli....
Sana değil yaws alıntı yapamıyom telefon kitleniyoKiz bu cevap bana mi :) Erdoğan'i ben de severim. Ama haber güvenilir değil. Sözcü gazetesi öyle haberlerde bir numara canım :)
Yok yok o cevap banaydıKiz bu cevap bana mi :) Erdoğan'i ben de severim. Ama haber güvenilir değil. Sözcü gazetesi öyle haberlerde bir numara canım :)
Hea seni bilmekmi be yaYok yok o cevap banaydı
Sözcüyede kaynaksız inanmambeyazgri
Bir haberi hürriyet veya cumhuriyette okur, sonrada sabah ı açar birde ordan okurumDaha güzel mantık süzgecinden geçirirsin Sanada tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?