@grill 40 sayfa okudum, bir daha ki sefere alıntı yapın, lafları ortaya bırakmayın ki havada kalmasın.
Ben argomla övünmüyorum, bilakis bu tarafımı törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor.
Lakin seviyesiz biri değilim, hiç olmadım.
Atatürke soyu belli degil iması yapılıp, soytarı denildikten sonra zıvanadan çıktım ve seviyesine idiğimi kabul ettim, herkesin bir damarı var.
Herkes çok hanımefendi baksanız ya. Herkes bi maskeyle dolanıyor. Edep maskesiyle. En azından ben geldiğimden beri olduğum gibiyim.
Şu topiği şu hale getiren o rezile tek bir laf etmeyip, söylediği şeylere cevap ve tepki verenleri topa tutmak, iki yüzlülük ve samimiyetsizliktir.
Bir de "ay seviye yerlerde duramam buralarda, ortaya koyarım begenen alır" diye girip, gri denen fütursuzla bir güzel iletişim kurabilen seviye kraliçeleri var mesela..
Samimiyetsizsiniz.
Bu arada, "Erdoğanla Atatürk kıyaslanmaz, aynı devrin insanları" değil ile girip, kıyaslayanacaksa evren ile Atatürk kıyaslanmalı demen, senin de zihniyetini açıkça göstermiştir ki, zaten fanatik erdoğancılardan bakşa bir zihniyet beklenemez. Şimdiye kadar bir istisna görmedim ben..
Darbeci demek istedin değil mi Atatürk'e? hadi samimi ol..Sizin gözünüzde yapılan bu devrimlerin, kuralulan bu Cumhuriyetin ve rejimin adı "darbe"..
İşte bu yüzden diyoruz, hepiniz nankörsünüz diye. Sizler bu zihniyette olabiliyorsanız, bunu hakaret algılamayacaksınız.
------------------
Biri de gelmiş başı secdeye değen liderden, namazdan, kurandan girmiş. Bu nasıl iman anlamış değilim. Kimin yanacağı belli olmaz, üzerinde bunca insanın ahı ve hakkı olan ve onun peşinden gidenler mi? yoksa dini imanı diline pelesenk etmeyerek, inancını samimice ve kendi halinde yaşayanlar mı? Allah bilir..
---------------
kakao hala dolanıyor mu ortalarda? pff..
be kakao..
Neyse adliyeye gidiyorum ben, dünkü rezil hakkında işlem başlatıyorum..