• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

O ezik vs senin için değildi...seviyeyi düşürmeden tartışırım demek istedim...kendimi tanıttım yani sana böyle yapmam diye :) yapan bikaç kişi var da burda...
Yazdığın herşeye eyvallah...chp lisin...faraza misal verdik oyları chp ye...kılıçdaroğlu iktidar..nasıl bir ışık görüyorsun?potansiyeli nedir? Nerede ikamet etmeli sence?hangi davranışları seni orada tutuyor?ya da parti diyelim....Mecburen şuan ki iktidarla kıyaslayacağız...nedir üstünlükleri chp nin? Sıfırladım herşeyi,anlatırsan dinlerim...
ÖZÜRR apranaxx güzel şeyler paylaştın bense burada laf yetiştirdim millete.. Ben böyle değildimm ne oldu bana..buyur devam ett

En son açtığım konuda polemik yaptın kakao.
Durduk yere gene insanlara sataştın daha yeni konuştuk bu mevzuyu.
Hatamı kabul ediyorum de ve şapkanı önüne al düşün biraz.
Hatanı kabul etmek çok mu zor?
Bitmedi gitti şu ithamların.
Gerçekten yapma artık.
açtığın konuda ciddi yorumlarmı vardıda biz sabote ettik alayı gene dalgalı,alaycı idi .. şu an ara verdimm çalışcam ayol benn ..

O ezik vs senin için değildi...seviyeyi düşürmeden tartışırım demek istedim...kendimi tanıttım yani sana böyle yapmam diye :) yapan bikaç kişi var da burda...
Yazdığın herşeye eyvallah...chp lisin...faraza misal verdik oyları chp ye...kılıçdaroğlu iktidar..nasıl bir ışık görüyorsun?potansiyeli nedir? Nerede ikamet etmeli sence?hangi davranışları seni orada tutuyor?ya da parti diyelim....Mecburen şuan ki iktidarla kıyaslayacağız...nedir üstünlükleri chp nin? Sıfırladım herşeyi,anlatırsan dinlerim...

Hangi cümlede chpliyim dediğimi söylersen kendimi açıklamaya başlayacağım.

açtığın konuda ciddi yorumlarmı vardıda biz sabote ettik alayı gene dalgalı,alaycı idi .. şu an ara verdimm çalışcam ayol benn ..
Bak şu konuda anlaşalım.
Sen bu sitenin ne ahlak polisisin ne üslup memuru.
Madem konularda herkesin cevaplarının alayı banel, alayı avam...
Yap sen bir analiz bir yorum da alkışlayalım.
Hadi hodri meydan. Forum içi üyeleri itham etmeden ama tamam mı?

Sayfa 85,Karizmatık olman bıle çekılmıyor,kımse kımseyı sevmek zorunda değil,ama göz var,nızam var yanı :)bu kadar pes,doğru,düşmanlı kör edıyor,oysa ben Baykal sevmediğim halde her zaman karızmatık,dık olduğunu düşünüyorum,

Sayfa 85,Karizmatık olman bıle çekılmıyor,kımse kımseyı sevmek zorunda değil,ama göz var,nızam var yanı :)bu kadar pes,doğru,düşmanlı kör edıyor,oysa ben Baykal sevmediğim halde her zaman karızmatık,dık olduğunu düşünüyorum,
Hahahahahahah
Bencede cok karizmatik adam

ÖZÜRR apranaxx güzel şeyler paylaştın bense burada laf yetiştirdim millete.. Ben böyle değildimm ne oldu bana..buyur devam ett
Yani seni de bazı mesajlarınla bu kişiler arasına koyabilirim :)
Neyi savunduğunun önemi yok...karşı tarafa kendimizi ispatlamak istiyorsak önce dinletebilmeliyiz....işine gelmeyince yav hehe diyen bi insanla su markası bile tartışmam ben...
Özellikle ak partililer yapınca daha çok kızıyorum...bi yere kadar gülüyorum aşık atışması gibi ama,mahalle kavgasına döndüğünde çirkinleşiyor...
Biraz kızım sana söylüyorum,gelinim sen anla oldu bu :)

Yani seni de bazı mesajlarınla bu kişiler arasına koyabilirim :)
Neyi savunduğunun önemi yok...karşı tarafa kendimizi ispatlamak istiyorsak önce dinletebilmeliyiz....işine gelmeyince yav hehe diyen bi insanla su markası bile tartışmam ben...
Özellikle ak partililer yapınca daha çok kızıyorum...bi yere kadar gülüyorum aşık atışması gibi ama,mahalle kavgasına döndüğünde çirkinleşiyor...
Biraz kızım sana söylüyorum,gelinim sen anla oldu bu :)

Apranaxx yazı karakterin çok karışık, göz yoruyor.
Kör oldum burda okuyacam diye :D:D değiştirmeni tavsiye ederim.

@grill 40 sayfa okudum, bir daha ki sefere alıntı yapın, lafları ortaya bırakmayın ki havada kalmasın.

Ben argomla övünmüyorum, bilakis bu tarafımı törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor.
Lakin seviyesiz biri değilim, hiç olmadım.
Atatürke soyu belli degil iması yapılıp, soytarı denildikten sonra zıvanadan çıktım ve seviyesine idiğimi kabul ettim, herkesin bir damarı var.

Herkes çok hanımefendi baksanız ya. Herkes bi maskeyle dolanıyor. Edep maskesiyle. En azından ben geldiğimden beri olduğum gibiyim.

Şu topiği şu hale getiren o rezile tek bir laf etmeyip, söylediği şeylere cevap ve tepki verenleri topa tutmak, iki yüzlülük ve samimiyetsizliktir.

Bir de "ay seviye yerlerde duramam buralarda, ortaya koyarım begenen alır" diye girip, gri denen fütursuzla bir güzel iletişim kurabilen seviye kraliçeleri var mesela..

Samimiyetsizsiniz.

Bu arada, "Erdoğanla Atatürk kıyaslanmaz, aynı devrin insanları" değil ile girip, kıyaslayanacaksa evren ile Atatürk kıyaslanmalı demen, senin de zihniyetini açıkça göstermiştir ki, zaten fanatik erdoğancılardan bakşa bir zihniyet beklenemez. Şimdiye kadar bir istisna görmedim ben..

Darbeci demek istedin değil mi Atatürk'e? hadi samimi ol..Sizin gözünüzde yapılan bu devrimlerin, kuralulan bu Cumhuriyetin ve rejimin adı "darbe"..

İşte bu yüzden diyoruz, hepiniz nankörsünüz diye. Sizler bu zihniyette olabiliyorsanız, bunu hakaret algılamayacaksınız.

------------------

Biri de gelmiş başı secdeye değen liderden, namazdan, kurandan girmiş. Bu nasıl iman anlamış değilim. Kimin yanacağı belli olmaz, üzerinde bunca insanın ahı ve hakkı olan ve onun peşinden gidenler mi? yoksa dini imanı diline pelesenk etmeyerek, inancını samimice ve kendi halinde yaşayanlar mı? Allah bilir..

---------------

kakao hala dolanıyor mu ortalarda? pff..

ilber-ortayli-caps-4.webp

be kakao..

Neyse adliyeye gidiyorum ben, dünkü rezil hakkında işlem başlatıyorum..

Back
X