• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

ADAM ADAM...Hey yavrum hey nelerini gordük nelerinii...
Bare+Chested+Vladimir+Putin+chest+River+Shirt+off.jpg

meet-the-pr-firm-that-helped-vladimir-putin-troll-the-entire-country.jpg

Vladimir-Putin-at-a-navy--014.jpg
Yaaaa ewt neleri görüldü neleri meselaa sex düşkünü ve sapkınlklarıda görüldü değil mi

Malum, ülkenin gelişimi inşaat sektörü(!) ile anılıyor. Ben bunun üstünden örnekleme yaparak anlatmak istiyorum. Bir apartman düşünün ki yıkılmış dökülmüş. Barılınamayacak halde.
Onu gelip yıkan, en baştan temeli ile inşa eden bir adam düşünün.
Sonra içine gelip oturan kiracılar olduğunu düşünün.
Tüm apartmanın kirasını ödeyip bir dönemlik sahibi olsa ne fayda?
Yaptıranın kim olduğunu gerçek sahibini değiştirir mi bu?
İşte sizin seçtiğiniz ve savunduğunuz Ata olarak anılacağı yanılgısına düştüğünüz insanlar da aynen böyle.
Tıpkı saddam gibi, kaddafi gibi, Kenan Evren gibi borularını öttürdükleri dönemin gazete kağıtlarında kalacaklar.
ileride tarih kitaplarında sadece okunan birkaç sayfadan ibaret olacak.
Bu ülkeyi kuran, sistemi oturtan harika insan ise biz ölüp gitsek de bu ülkenin kurucusu ve gerçek sahibi olmaya devam edecek.

Onun özel hayatı bize ne?Ülkeyi nasıl yönettiğine bakarız biz,siz çekemiyorsunuz pek galiba,kıskandınız tabi aslan gibi lideri görünce:KK14:
Haklısın tayyip erdoğan aynı durumda olsa idi tutumunuz bu olacakmıydı merak içindeyim haa konu aslanlıksa gerçk aslan erdoğan adamın boyu posu duruşu endamı asaleti putini sollar be arkadaş

Haklısın tayyip erdoğan aynı durumda olsa idi tutumunuz bu olacakmıydı merak içindeyim haa konu aslanlıksa gerçk aslan erdoğan adamın boyu posu duruşu endamı asaleti putini sollar be arkadaş
Şimdi göz var izan var,hiç o kıyaslara girmeyin bence Putin her türlü devirir sizinkini.Ve evet Erdoğan'ın özel hayatı da eşiyle kendisini ilgilendirir,biz yine ülkeyi nasıl yönettiğine bakarız

Siz gerçekten bunların gereksiz mi olduğunu düşünüyorsunuz tabiki kırmızı çizgiler olacak en azından doğru bildikleri yolda a politik bi yol izlemiyorlar
banamı dedınız
neyın gereksiz oldugunu dusunuyorum

Back
X