Yaaaa ewt neleri görüldü neleri meselaa sex düşkünü ve sapkınlklarıda görüldü değil miADAM ADAM...Hey yavrum hey nelerini gordük nelerinii...
Ben haddini bildiricem bazılarınıza. Zamanında acıdım ama yok, kaşınılıyor..Kimse ozelden gelip aglamasın bana.
Uzatıyorum dilimi, bak uzattım
NApıcan? Allahsen napıcan soyle?
_NurteN_ o konuyu ne sen sor ne biz anlatalım. Öyle kötü öyle içinden çıkılmaz.
Onun özel hayatı bize ne?Ülkeyi nasıl yönettiğine bakarız biz,siz çekemiyorsunuz pek galiba,kıskandınız tabi aslan gibi lideri görünceYaaaa ewt neleri görüldü neleri meselaa sex düşkünü ve sapkınlklarıda görüldü değil mi
Ufacik tefecik içi dolu..... diyollaaa bilemiyorum.ADAM ADAM...Hey yavrum hey nelerini gordük nelerinii...
Haklısın tayyip erdoğan aynı durumda olsa idi tutumunuz bu olacakmıydı merak içindeyim haa konu aslanlıksa gerçk aslan erdoğan adamın boyu posu duruşu endamı asaleti putini sollar be arkadaşOnun özel hayatı bize ne?Ülkeyi nasıl yönettiğine bakarız biz,siz çekemiyorsunuz pek galiba,kıskandınız tabi aslan gibi lideri görünce
Evet maalesef öyle gibi :/Konu uçmuş gitmiş. Neler donuyor meraktayiz.
Epeyde ciddi, buyuk bir mesele anlasilan...
Hey MaşallahHaklısın tayyip erdoğan aynı durumda olsa idi tutumunuz bu olacakmıydı merak içindeyim haa konu aslanlıksa gerçk aslan erdoğan adamın boyu posu duruşu endamı asaleti putini sollar be arkadaş
Şimdi göz var izan var,hiç o kıyaslara girmeyin bence Putin her türlü devirir sizinkini.Ve evet Erdoğan'ın özel hayatı da eşiyle kendisini ilgilendirir,biz yine ülkeyi nasıl yönettiğine bakarızHaklısın tayyip erdoğan aynı durumda olsa idi tutumunuz bu olacakmıydı merak içindeyim haa konu aslanlıksa gerçk aslan erdoğan adamın boyu posu duruşu endamı asaleti putini sollar be arkadaş
Karizmatik ve Etkileyici
banamı dedınızSiz gerçekten bunların gereksiz mi olduğunu düşünüyorsunuz tabiki kırmızı çizgiler olacak en azından doğru bildikleri yolda a politik bi yol izlemiyorlar
votka da ıcıyordur :)Ufacik tefecik içi dolu..... diyollaaa bilemiyorum.
Tango bizim kültürümüzde yok ama, mesajınızı siler misiniz?
Of bi an kolbastiyla düşündüm de...Dış mirkakların özendirmesi hep...
Kolbastı oynasa keşke reis...
Ha trabzon ha Rize kolbastısı.
Hem kültürümüzü de yad etmiş olurduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?