• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Mesele RTE değil ki şu an için TÜrkiyeyi enn iyi yönetebilecek adam o herşeyiyle mükemmel olamaz tabi ki bizim de kendimize göre yanlışları olduğunu düşündüğümüz fakat ondan başkasınında ülke iradesini elinde tutamayacağı da aşikar haa bu arada sayın kılıçdaroğlunun çocuğununda 3 yaşında emekli olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
neden böyle bir kanıdasınız şu an bu ülkeyi en iyi o yönetir diyorsunuz,başkalarına şans verildide başarısız mı oldular,daha 1 ay önce koalısyon kurulmasın dıye ugrasan bır insandan bahsedıyoruz ,ayrıca ulkeyı yonetme işi başbakana aittir,cumhurbaşkanı en son kararların altına imza atmakla mükelleftir ve cumhurbaşkanı tarafsız ve adil olmalıdır
kılıcdaroglundan örnek vermişsiniz chp li oldugumu nasıl teşhis ettiniz merak ettim dogrusu

neden böyle bir kanıdasınız şu an bu ülkeyi en iyi o yönetir diyorsunuz,başkalarına şans verildide başarısız mı oldular,daha 1 ay önce koalısyon kurulmasın dıye ugrasan bır insandan bahsedıyoruz ,ayrıca ulkeyı yonetme işi başbakana aittir,cumhurbaşkanı en son kararların altına imza atmak yada veto etmekle mükelleftir ve cumhurbaşkanı tarafsız ve adil olmalıdır
kılıcdaroglundan örnek vermişsiniz chp li oldugumu nasıl teşhis ettiniz merak ettim dogrusu

kızlar, Atatürk ile asla kıyas yapmayın hiç kimseyi çok ciddiyim.
ciddi anlamda komik oluyor kıyas olunca.
biri devrim yapıyor, diğeri yapılanın i... s....
afedersınız ama '' devede kulak '' misali olay sakın ! yapana da gülüp geçin
valla ben yapmadım sadece ilk yazımda benim için gelmiş geçmiş en buyuk liderdir dedım

Gazetecileri ve polisleri kendi elleriyle besleyen bir lideri karizmatik bulmuyorsunuz... Yazıklar olsun!

CRTc8JOUsAAbEdf.jpg

CRTdOZoWgAAznaG.jpg

Tabii siz illa lider dediğin sert olacak, gözlerinden ateş fışkıracak diye düşünüyorsunuz, aynen Putin gibi mesela; https://pbs.twimg.com/tweet_video/CQAPtWmWEAE-wK7.mp4

Algınızı değiştirin lütfen, bizim sert değil cumhurbaşkanımız gibi gerekirse elleriyle besleyecek kadar naif bir karizması olan bir lidere ihtiyacımız var. Teşekkürler.

neden böyle bir kanıdasınız şu an bu ülkeyi en iyi o yönetir diyorsunuz,başkalarına şans verildide başarısız mı oldular,daha 1 ay önce koalısyon kurulmasın dıye ugrasan bır insandan bahsedıyoruz ,ayrıca ulkeyı yonetme işi başbakana aittir,cumhurbaşkanı en son kararların altına imza atmakla mükelleftir ve cumhurbaşkanı tarafsız ve adil olmalıdır
Bu kadar akıllıca ve mantıklı bi cewap yazdığınızdan bi kanıya wardım ama CHP li olmasanızda farklı örnekler werebilirdim hükümer kurulmadanda şansları vardı bişeyler yapabileceklerse çnce kendi kazandıkları belediyelere yapsınlarki halkın teveccuhunu kazansınlar unutmayın Erdoğan belediye başkanlığndan CUMHURBAŞKANLIĞINA halkın iradesiyle gçti...

Gazetecileri ve polisleri kendi elleriyle besleyen bir lideri karizmatik bulmuyorsunuz... Yazıklar olsun!

CRTc8JOUsAAbEdf.jpg

CRTdOZoWgAAznaG.jpg

Tabii siz illa lider dediğin sert olacak, gözlerinden ateş fışkıracak diye düşünüyorsunuz, aynen Putin gibi mesela; https://pbs.twimg.com/tweet_video/CQAPtWmWEAE-wK7.mp4

Algınızı değiştirin lütfen, bizim sert değil cumhurbaşkanımız gibi gerekirse elleriyle besleyecek kadar naif bir karizması olan bir lidere ihtiyacımız var. Teşekkürler.
ikinci fotograftaki güneş gözlüklü beyefendiyi görüyormusun onun gibi etrafında 100 kişi var halk adamınalk adamının zevceleri belcıkada bır magazdan alısverıs yapmak ıcın unlu bır caddeyıde kapattıgını duymamıssındır

ikinci fotograftaki güneş gözlüklü beyefendiyi görüyormusun onun gibi etrafında 100 kişi var halk adamınalk adamının zevceleri belcıkada bır magazdan alısverıs yapmak ıcın unlu bır caddeyıde kapattıgını duymamıssındır

Duydum ama olsun oyum yine cumhurbaşkanımıza.

Bu kadar akıllıca ve mantıklı bi cewap yazdığınızdan bi kanıya wardım ama CHP li olmasanızda farklı örnekler werebilirdim hükümer kurulmadanda şansları vardı bişeyler yapabileceklerse çnce kendi kazandıkları belediyelere yapsınlarki halkın teveccuhunu kazansınlar unutmayın Erdoğan belediye başkanlığndan CUMHURBAŞKANLIĞINA halkın iradesiyle gçti...
peki sana bır soru sormak ıstıyorum cevap vermenı rica edıyorum
13 yıllık ıktıdarda neden işçi ve emeklıye fazla bır sey yapmadı ve neden sımdı bırden bıre asgarı ucretı 13oo lıraya cıkaracgız vaadınde bulundu
6 ay oncesınde sevgılı malıye bakanımız asgarı ucret 1400 lıra olamaz o kaynagı nereden bulucaklar dıye sormustu
şimdi ne degıstıde asgarı ucrette 300 lıralık bır zam yapacaklarını soyluyorlar

Medcezir sen ve diğer pis ağızlılar da bizim Reisimize dil uzatmayın, haddinizi bilin.

Ben haddini bildiricem bazılarınıza. Zamanında acıdım ama yok, kaşınılıyor..Kimse ozelden gelip aglamasın bana.

Uzatıyorum dilimi, bak uzattım:p
NApıcan? Allahsen napıcan soyle?

CRTc8JOUsAAbEdf.jpg

CRTdOZoWgAAznaG.jpg

Yhaaa çok naiff tam bir şapşikk :KK200: Benim de oyum cumhurbaşkanımıza :KK68:

Ama ben baba olarak seviyorum ankete katılan 14 milyon + buradaki fanları gibi aşık değilim!

Hahahahah cok komiksiniz kizlar siz beyazgrii den bir de kaynak mi istediniz :KK70: o ortaya bir iddia atar, kaynak olarak da gazetedeki koseleri toplar getirir bir de gururla sunar.. kaynak falan gelmeyecek, he canim he deyin ve dagilin..
Yav birak simdi siyahi beyazi griyi... Dünkü konu neydi öyle? :KK45: sen, mune, kazen şifreli konuşunca bi zaman sonra pes ettim gittim. Kim escinsel? Kim mesajlasmis? Kim deşifre? Kim kimi biliyor? Anlamadim gitti. Bi kaç cümleyle özet gecsen? o_O

Ben haddini bildiricem bazılarınıza. Zamanında acıdım ama yok, kaşınılıyor..Kimse ozelden gelip aglamasın bana.

Uzatıyorum dilimi, bak uzattım:p
NApıcan? Allahsen napıcan soyle?
sakin olmak lazım ,anlayacaklar ama inşallah gec olmaz

Benimde daha önceki yorumum da belirttiğim şeyden bahsediyorsunuz bende dedim herşey mükemmel değil diye benim eşim esnaf ewet bu hukumet hep buyuk esnafı destekledi bizler gibi küçük esnaflar yok olmaya yüz tuttu ama yine diyorum bi başkasıda yönetse belki de hiç kalkınamayacağız.Asgari ücrete de gelince dış borç yok milli serwet artıyor.amaa ewet bütük balık küçük balığı herzaman yutuyor...

Yav birak simdi siyahi beyazi griyi... Dünkü konu neydi öyle? :KK45: sen, mune, kazen şifreli konuşunca bi zaman sonra pes ettim gittim. Kim escinsel? Kim mesajlasmis? Kim deşifre? Kim kimi biliyor? Anlamadim gitti. Bi kaç cümleyle özet gecsen? o_O
bende merak edıyorum ya dünden bugüne kılo verdim heee :KK53:

Back
X