- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 23
- 41
neden böyle bir kanıdasınız şu an bu ülkeyi en iyi o yönetir diyorsunuz,başkalarına şans verildide başarısız mı oldular,daha 1 ay önce koalısyon kurulmasın dıye ugrasan bır insandan bahsedıyoruz ,ayrıca ulkeyı yonetme işi başbakana aittir,cumhurbaşkanı en son kararların altına imza atmakla mükelleftir ve cumhurbaşkanı tarafsız ve adil olmalıdırMesele RTE değil ki şu an için TÜrkiyeyi enn iyi yönetebilecek adam o herşeyiyle mükemmel olamaz tabi ki bizim de kendimize göre yanlışları olduğunu düşündüğümüz fakat ondan başkasınında ülke iradesini elinde tutamayacağı da aşikar haa bu arada sayın kılıçdaroğlunun çocuğununda 3 yaşında emekli olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
neden böyle bir kanıdasınız şu an bu ülkeyi en iyi o yönetir diyorsunuz,başkalarına şans verildide başarısız mı oldular,daha 1 ay önce koalısyon kurulmasın dıye ugrasan bır insandan bahsedıyoruz ,ayrıca ulkeyı yonetme işi başbakana aittir,cumhurbaşkanı en son kararların altına imza atmak yada veto etmekle mükelleftir ve cumhurbaşkanı tarafsız ve adil olmalıdır
kılıcdaroglundan örnek vermişsiniz chp li oldugumu nasıl teşhis ettiniz merak ettim dogrusu
dimi? hatta adını anarken besmele şartYazık !Laf nereye çekilmiş adam evli size bakmaz.Kafalar biryere kadar çalışıyo ordan ötesi yok belli.
Karizma konusundan bu mu çıktı.
Erdoğanın da adını kimse pis ağzına almasın bi zahmet anten taksın.
valla ben yapmadım sadece ilk yazımda benim için gelmiş geçmiş en buyuk liderdir dedımkızlar, Atatürk ile asla kıyas yapmayın hiç kimseyi çok ciddiyim.
ciddi anlamda komik oluyor kıyas olunca.
biri devrim yapıyor, diğeri yapılanın i... s....
afedersınız ama '' devede kulak '' misali olay sakın ! yapana da gülüp geçin
Bu kadar akıllıca ve mantıklı bi cewap yazdığınızdan bi kanıya wardım ama CHP li olmasanızda farklı örnekler werebilirdim hükümer kurulmadanda şansları vardı bişeyler yapabileceklerse çnce kendi kazandıkları belediyelere yapsınlarki halkın teveccuhunu kazansınlar unutmayın Erdoğan belediye başkanlığndan CUMHURBAŞKANLIĞINA halkın iradesiyle gçti...neden böyle bir kanıdasınız şu an bu ülkeyi en iyi o yönetir diyorsunuz,başkalarına şans verildide başarısız mı oldular,daha 1 ay önce koalısyon kurulmasın dıye ugrasan bır insandan bahsedıyoruz ,ayrıca ulkeyı yonetme işi başbakana aittir,cumhurbaşkanı en son kararların altına imza atmakla mükelleftir ve cumhurbaşkanı tarafsız ve adil olmalıdır
kılıcdaroglundan örnek vermişsiniz chp li oldugumu nasıl teşhis ettiniz merak ettim dogrusu
ikinci fotograftaki güneş gözlüklü beyefendiyi görüyormusun onun gibi etrafında 100 kişi var halk adamınalk adamının zevceleri belcıkada bır magazdan alısverıs yapmak ıcın unlu bır caddeyıde kapattıgını duymamıssındırGazetecileri ve polisleri kendi elleriyle besleyen bir lideri karizmatik bulmuyorsunuz... Yazıklar olsun!
Tabii siz illa lider dediğin sert olacak, gözlerinden ateş fışkıracak diye düşünüyorsunuz, aynen Putin gibi mesela; https://pbs.twimg.com/tweet_video/CQAPtWmWEAE-wK7.mp4
Algınızı değiştirin lütfen, bizim sert değil cumhurbaşkanımız gibi gerekirse elleriyle besleyecek kadar naif bir karizması olan bir lidere ihtiyacımız var. Teşekkürler.
ikinci fotograftaki güneş gözlüklü beyefendiyi görüyormusun onun gibi etrafında 100 kişi var halk adamınalk adamının zevceleri belcıkada bır magazdan alısverıs yapmak ıcın unlu bır caddeyıde kapattıgını duymamıssındır
peki sana bır soru sormak ıstıyorum cevap vermenı rica edıyorumBu kadar akıllıca ve mantıklı bi cewap yazdığınızdan bi kanıya wardım ama CHP li olmasanızda farklı örnekler werebilirdim hükümer kurulmadanda şansları vardı bişeyler yapabileceklerse çnce kendi kazandıkları belediyelere yapsınlarki halkın teveccuhunu kazansınlar unutmayın Erdoğan belediye başkanlığndan CUMHURBAŞKANLIĞINA halkın iradesiyle gçti...
TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTULMAZDuydum ama olsun oyum yine cumhurbaşkanımıza.
Medcezir sen ve diğer pis ağızlılar da bizim Reisimize dil uzatmayın, haddinizi bilin.
Gazetecileri ve polisleri kendi elleriyle besleyen bir lideri karizmatik bulmuyorsunuz... Yazıklar olsun!
Tabii siz illa lider dediğin sert olacak, gözlerinden ateş fışkıracak diye düşünüyorsunuz, aynen Putin gibi mesela; https://pbs.twimg.com/tweet_video/CQAPtWmWEAE-wK7.mp4
Algınızı değiştirin lütfen, bizim sert değil cumhurbaşkanımız gibi gerekirse elleriyle besleyecek kadar naif bir karizması olan bir lidere ihtiyacımız var. Teşekkürler.
Yav birak simdi siyahi beyazi griyi... Dünkü konu neydi öyle?Hahahahah cok komiksiniz kizlar siz beyazgrii den bir de kaynak mi istedinizo ortaya bir iddia atar, kaynak olarak da gazetedeki koseleri toplar getirir bir de gururla sunar.. kaynak falan gelmeyecek, he canim he deyin ve dagilin..
sakin olmak lazım ,anlayacaklar ama inşallah gec olmazBen haddini bildiricem bazılarınıza. Zamanında acıdım ama yok, kaşınılıyor..Kimse ozelden gelip aglamasın bana.
Uzatıyorum dilimi, bak uzattım
NApıcan? Allahsen napıcan soyle?
Ben haddini bildiricem bazılarınıza. Zamanında acıdım ama yok, kaşınılıyor..Kimse ozelden gelip aglamasın bana.
Uzatıyorum dilimi, bak uzattım
NApıcan? Allahsen napıcan soyle?
bende merak edıyorum ya dünden bugüne kılo verdim heeeYav birak simdi siyahi beyazi griyi... Dünkü konu neydi öyle?sen, mune, kazen şifreli konuşunca bi zaman sonra pes ettim gittim. Kim escinsel? Kim mesajlasmis? Kim deşifre? Kim kimi biliyor? Anlamadim gitti. Bi kaç cümleyle özet gecsen?
reis demeMedcezir sen ve diğer pis ağızlılar da bizim Reisimize dil uzatmayın, haddinizi bilin.
Aynen...bende merak edıyorum ya dünden bugüne kılo verdim heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?