İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Hayt canını yerim

Sen lider olarak Erdoğan'ı goruyorsun da lider olarak onu gormene vesile olmus adami gormezden geliyorsun.

Iste ben de buna nankörlük diyorum.

uğraşma canım ya TÜRKİYE olmasaydı kimilir hangi ülke azınlığındaydık.ve TÜRKİYE yi TÜRKİYE yapan o muhteşem insanı atlıyarak kendi mantıklarını varsayıyorlar

Erdoğan ve Atatürk'ü kıyaslamak mi?

Bu mümkün mü hiç? Yan yana bile gelmez adları bu derece imkansız.

Konu karizmatik lider, biz de diyoruz ki bizim için tek lider var o da Atatürk.

Lütfen iki ismi kıyaslayacak kadar mantık yoksunu değiliz şükür.

Dukacım şukadar hayalperest insanın arasında bir benim için üzülme
Yani cumhurbaşkanı olmuş olması da hayal gibi mi geliyor halen yahu :)

Dogru diyon..Turkiye gelip gelebilecegi en rezil donemini yasıyor..Hayal bile edemezdik bu kadarını..

Tarih memlekete bu yapılanları unutmayacak ve affetmeyecek..

En karizmatik lidermis..hadi len ordan..gulemedim bile.
Erdoğan karizmatik depilde size göre adam dünya gözünde karizmatik liderlerin başını çekiyorken kim karizmatik lider kılıçdaroğlumu bahçelimi demirtqş mı asıl bu yoruma gülünür

efide Kenan Evren de cumhurbaşkanı olmuştu, ateşin bol olsun diye uğurladı cemil cümle. Yani cumhurbaşkanı olmak mesele değil ben olabileceğini sanmıyorum ama başkan da oldu diyelim hadi. Ee yani? Gelecekte iyi anılmayacak, tarihe kötü bir iz bırakarak geçecek bu bir gerçek, sultan olsun isterse.

Rica ediyorum kizlar ATATURKU her yoruma her konuyla endekslemeyin. o bir LIDER..o bir BASKUMANDAN.o CUMHURIYETIN kurucusu..neden kiyaslama modlarina giriyorsunuz..ATATURKUN kurdugu CHP nin su anki sahiplerini bile begenmez iken ben..ve asla ATATURKUN kurdugu CHP nin hakkini veremediklerini dusunen ben ve ATATURKU onlara bile yakistiramayan ben.. birakin artik ATANIN yakasini..

beddua yemeycegimi bilsem yorum yapacağım da boğulmaktan korkuyorum

Neyse benim için tek lider var o da M.Kemal Atatürk tür ve ondan başka karizmatik lider tanımam.
ankette 1 numarada olan, ulu önderimizin altında ezilmekten bitap düştü kimbilir hangi anket şirketi yada havuz medyasından bir basın yayın organıını baglayıp bu anketi yaptırıp kendilerini 1. cıkardılar,benim için yasayan dünya liderleri arasında ilk iki sıradaki lider
1-Vladimir Putin
2- Mahmud Ahmedinejad 'dır
gelmiş geçmis en karizmatik ve ulusuna yararları olan lider tabiki
MUSTAFA KEMAL ATATATÜRK

Kiyaslamak zaten cok sacma zaman yasam kisilik durum fark cok arada
Aslinda kisileri kiyaslamakta cok sacma geliyor bana
Allah her kulunu baska ruhla baksa beden baska karakterle yaratmis.Kiyaslamak ona hakarettir.

bizimde cumhurbaskanimiz hep dagitsaydi kendide klubede otursaydi ..ülke refaha cikardi.ne guzel olurdu hem en meczup liderler anketinde birinci olurduk..:)))
.

Haklısınız bizim ülkemizi de sizin beğendiğiniz o karizmatik liderlerin başında gelen Putin bir gün bombalamaya kalkıştığında karşısında adam karizmatik bırakın da bombalasın deyin o zaman yine beğenmediğiniz halkın adamı ama atnı zamanda benim için enn karizmatik lider olan Recep Tayyip Erdoğan durduracaktır.HErkesin siyasi görüşü ne olursa olsun biraz düşünüp ülkenin istikrarı refahı için en doğru kararı wermesi gerekir diye düşünüyorum...

hakkaten canimya erdogani öven haber nerde bunlar hurra kabilece orda.:)))

halkın adamı dediğiniz polıtıkacı beyi bir yerden cıkaramadım ,halk adamı halkın tamamının lideridir,sizin halk adamı sıfatını kullandığınız cumhurbaskanınız hıcbırzaman halk adamı olmayıp kendi kesimine hitap eden bir halk adamı olmuştur,son 4 yılda bu ülkenin insanlarını ne kadar ötekileştirdiği aşikardır.bir başka konuda savaş hali olması durumunda halkın adamı RTE durduracak demişsiniz oglunu askere göndermemek için prostat kanseri raporu alan bir insanın savaş halinde neler yapacağını sizin takdirinize bırakıyorum.öyle bir durum oldugunda ötekileştirdiği bu halk en güzel cevabı kenetlenerek düşmana verecektir

Mesele RTE değil ki şu an için TÜrkiyeyi enn iyi yönetebilecek adam o herşeyiyle mükemmel olamaz tabi ki bizim de kendimize göre yanlışları olduğunu düşündüğümüz fakat ondan başkasınında ülke iradesini elinde tutamayacağı da aşikar haa bu arada sayın kılıçdaroğlunun çocuğununda 3 yaşında emekli olduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…