• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Benimde daha önceki yorumum da belirttiğim şeyden bahsediyorsunuz bende dedim herşey mükemmel değil diye benim eşim esnaf ewet bu hukumet hep buyuk esnafı destekledi bizler gibi küçük esnaflar yok olmaya yüz tuttu ama yine diyorum bi başkasıda yönetse belki de hiç kalkınamayacağız.Asgari ücrete de gelince dış borç yok milli serwet artıyor.amaa ewet bütük balık küçük balığı herzaman yutuyor...

"Dış borç yok" derken? 250 milyar dolar sizin için önemsiz bir miktar mı?

Benimde daha önceki yorumum da belirttiğim şeyden bahsediyorsunuz bende dedim herşey mükemmel değil diye benim eşim esnaf ewet bu hukumet hep buyuk esnafı destekledi bizler gibi küçük esnaflar yok olmaya yüz tuttu ama yine diyorum bi başkasıda yönetse belki de hiç kalkınamayacağız.Asgari ücrete de gelince dış borç yok milli serwet artıyor.amaa ewet bütük balık küçük balığı herzaman yutuyor...
sordugum sorunun cevabını ben vereyim
bu hukumet yıllardır makarna kömür dagıtarak oy topladı insanların gçim zaafını cok guzel kullandı acıkcası
7 hazıran secımlerınde baktılarkı makarna ve kömürle olmayacak olayı asgari ücrete zam yaparak oy alma pesındeler ,

Peki sen cevaplarmısın samimiyetinle kim yönetssin bu ülkeyi Demirtaşmı Bahçelimi kılıçdaroğlumu hangisi mantıklı sence
benım mantıgım ıkı partılı esnek bır hukumet ve kesınlıkle şeffaf olmalı
A-B-C farketmez bu ulkede kanunlar gece yarıları cıkmamalı

"Dış borç yok" derken? 250 milyar dolar sizin için önemsiz bir miktar mı?
Tatlım biz ne karoğlanlar ecevitler bahçeliler deniz baykallar gördük onlardaki dış borcun yanında bu hükümetin borcu devede kulak misali ha şuda ayrı bir konu farklı bi hükümet gelince dış borcu bitirecekse demekki senin benim ekmeğimden kesecek ne ile ödeyecek söylermisin

Tatlım biz ne karoğlanlar ecevitler bahçeliler deniz baykallar gördük onlardaki dış borcun yanında bu hükümetin borcu devede kulak misali ha şuda ayrı bir konu farklı bi hükümet gelince dış borcu bitirecekse demekki senin benim ekmeğimden kesecek ne ile ödeyecek söylermisin
araya gırecem ozur dılerım dıs borc bıttı varsayalım bana gore oyle bırsey yok gerçi
dıs borcu fırst lady 'nin altınlarını bozdurarak mı kapattı sanıyorsunuz

verdıgın orneklerın ıcınde neden akp yok ,akp chp koalısyon kuramaz mı
Kurabilir tabiki ama siz Akp hükümetinin yaptığı işleri destekliyormusunuz ki ha dstekliyorsanızda demekki bu adamların da size göre doğruları warmış demekki.

Kurabilir tabiki ama siz Akp hükümetinin yaptığı işleri destekliyormusunuz ki ha dstekliyorsanızda demekki bu adamların da size göre doğruları warmış demekki.
ne yani koalısyon için yalnıs yapılan icraatlerıde mı desteklememlıler
desteklemıyorlar degıl hangı partıye gıtse kırmızı cızgılerı var nedır bunlar
17-25 aralık sorusturması yıne ele alınacak
cumhurbaskanı gorev alanı dısına cıkamayacak v.s

Siz gerçekten bunların gereksiz mi olduğunu düşünüyorsunuz tabiki kırmızı çizgiler olacak en azından doğru bildikleri yolda a politik bi yol izlemiyorlar

Ya o listede dipçik gibi Putin varken diğerlerinin esamesi bile okunmaz:KK14:
ADAM ADAM...Hey yavrum hey nelerini gordük nelerinii...

meet-the-pr-firm-that-helped-vladimir-putin-troll-the-entire-country.jpg

Vladimir-Putin-at-a-navy--014.jpg

1426319906_4727719_hirunews_vladimir-putin.jpg

Back
X