- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Zamaninda sen ve senin gibilere Ataturk anteni cok guzel monte etmisti ama bak hala cekemiyorsun beybisi. Kablolu mu baglatsaydi napsaydi?Ayy haberin kaynağı yokkk ayyy haberin kaynağı olsade lider karizmatik olunca nolmuş kiii ayyyy ben birtek atatürk e karimatik derimm
El cevap: acil anten ihtitacı var
Hala psikolojinizi anlyamıyorum. Neden bir lidere bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz. Neden karizma arıyorsunuz, baba şefkati arada bir cızzzlaması arıyorsunuz. Sizin kendi aklınız fikrniz yok mu? sanki devletin sahibi tayyip siz de onun çocuklarısınız. Reis, baba, abi, lider figürü neden bu kadar önemli yaşantınızda? Kocanızı da bu kadar reisleştiriyor musunuz evinizde?
Gerçek bir demokrasi de bunlara ihtiyaç yok çünkü. Liderin öyle her şeye herkese hakimiyet kurmasına reis olmasına gerek yok.
Hiç mi sevilmediniz. Babanız abiniz mi yok? Kocanız mı çirkin?
Var canim dis mihraklarin icten ve dıstan maddi ve manevi soguk savas yapildigi bir ülke oldugumuz icin reis ve lider figürune cokkkk ihtiyacimiz var..ayrica son cümlen cok çirkin olmuş..Hala psikolojinizi anlyamıyorum. Neden bir lidere bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz. Neden karizma arıyorsunuz, baba şefkati arada bir cızzzlaması arıyorsunuz. Sizin kendi aklınız fikrniz yok mu? sanki devletin sahibi tayyip siz de onun çocuklarısınız. Reis, baba, abi, lider figürü neden bu kadar önemli yaşantınızda? Kocanızı da bu kadar reisleştiriyor musunuz evinizde?
Gerçek bir demokrasi de bunlara ihtiyaç yok çünkü. Liderin öyle her şeye herkese hakimiyet kurmasına reis olmasına gerek yok.
Hiç mi sevilmediniz. Babanız abiniz mi yok? Kocanız mı çirkin?
Sen Atatürk'le Erdoğan'ı aynı kefeye mi koyuyorsun? Nankörlük bu yorumla ete kemige bürünmüşMedcezir sen ve diğer pis ağızlılar da bizim Reisimize dil uzatmayın, haddinizi bilin.
Konuyu Erdoğan dan Atatürk e bağlayanlar yapıyor o kıyası.
Erdoğan ı istemezük Atatürkümüz bize yeter diyenler kıyasa gerek duyuyor demek ki.
Tuvalet kağıdı çirkini insan, tuvalet fırçasını ağzına sokuyorsun galiba, klavyenden dışkı saçıyorsun etrafa.
Hem edepsizlikte en önde gidin, sonra da demokrasi kılıfına ağlanın burada.
tuvalet kağıdından konuya ilk sıçrayan sensin, haliyle iade şansın yok cınım.Vallahi Atatürk konusu açılınca bir haller oluyor bir korku sarıyor bu bariz belli.
erdoğanla Atatürk asla kıyaslanamaz, asıl kıyası "çocuklar reisi ataları bilecekler" diyen sizler yapıyorsunuz.
Tuvalet fırçası kullanma olayını siz iyi bilirsiniz aynen iade ediyorum
Klavyemden mantıklı şeyler saçıyorum etrafa, dışkı vs o sizin kirli görüşünüz.
Aklini kullanan kimse Atatürk'le Erdoğan'ı kiyaslamaz. Bu konuda gördüğüm herkes karizmatik gördüğü liderleri yazıyor. Size göre uzun adammis bize göre Atatürk bunun nesi kiyaslama?Konuyu Erdoğan dan Atatürk e bağlayanlar yapıyor o kıyası.
Erdoğan ı istemezük Atatürkümüz bize yeter diyenler kıyasa gerek duyuyor demek ki.
Tuvalet kağıdı çirkini insan, tuvalet fırçasını ağzına sokuyorsun galiba, klavyenden dışkı saçıyorsun etrafa.
Hem edepsizlikte en önde gidin, sonra da demokrasi kılıfına ağlanın burada.
hayır yanlış anlıyorsun.Aklı ilan kimse Atatürk'le Erdoğan'ı kiyaslamaz. Bu konuda gördüğüm herkes karizmatik gördüğü liderleri yazıyor. Size göre uzun adammis bize göre Atatürk bunun nesi kiyaslama?
Sen Ataturkle bir tutup Reisinize laf soylenmesini istemiyorsun aradaki fark bu.
Imam Şafii once birlikte is tutup sonra düşman olanlardan, çocukları oldurmesini iyi bilirsiniz dedikleriyle ticaret yapanlardan, bakara makara diyeni peygamber efendimize kibirli diyeni yaninda tutanlardan, kendileri sasaanin dibine vurmusken halki kit kanaat gecinenlerden bahsetmiyordur.
Sen lider olarak Erdoğan'ı goruyorsun da lider olarak onu gormene vesile olmus adami gormezden geliyorsun.hayır yanlış anlıyorsun.
bence de kıyasa gerek yok. isteyen Atatürk'ü reis, lider kabul eder.
benim için lider Erdoğan.
kıyasa lüzum duymuyorum, aynı dönemde yaşıyor olsalardı o zaman gerek duyardım.
Erdoğan da Atatürk de eleştirilebilir. eleştirme yerine aşağılama ve hakaret olursa cevaplar da ona göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?