• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Ayy haberin kaynağı yokkk ayyy haberin kaynağı olsade lider karizmatik olunca nolmuş kiii ayyyy ben birtek atatürk e karimatik derimm

El cevap: acil anten ihtitacı var:KK53:
Zamaninda sen ve senin gibilere Ataturk anteni cok guzel monte etmisti ama bak hala cekemiyorsun beybisi. Kablolu mu baglatsaydi napsaydi?

Hala psikolojinizi anlyamıyorum. Neden bir lidere bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz. Neden karizma arıyorsunuz, baba şefkati arada bir cızzzlaması arıyorsunuz. Sizin kendi aklınız fikrniz yok mu? sanki devletin sahibi tayyip siz de onun çocuklarısınız. Reis, baba, abi, lider figürü neden bu kadar önemli yaşantınızda? Kocanızı da bu kadar reisleştiriyor musunuz evinizde?

Gerçek bir demokrasi de bunlara ihtiyaç yok çünkü. Liderin öyle her şeye herkese hakimiyet kurmasına reis olmasına gerek yok.

Hiç mi sevilmediniz. Babanız abiniz mi yok? Kocanız mı çirkin?

hayır aileyi işin içine dahil etmek nasıl bir çirkinlik?
Bu ülkenin yöneticisini sevmenin, desteklemenin nesi garip? he bazı manyaklar, aşırı uçlar çıkar ama o onları bağlar.
Atatürk mevzusuna hiç girmek istemiyorum, çünkü çıkamayız.
Herkesin atası, lideri, anteni, fantezileri kendine.

Meshur atasözümuz ..Meyveli agacı taslarlar...hicbir lider bu kadar taşlanmamisti tarihte...:) ayrica niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamadim..sonucta burasi sizinde vataniniz ve secilen. begenilen vatanimizin bir lideri..:)

Hala psikolojinizi anlyamıyorum. Neden bir lidere bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz. Neden karizma arıyorsunuz, baba şefkati arada bir cızzzlaması arıyorsunuz. Sizin kendi aklınız fikrniz yok mu? sanki devletin sahibi tayyip siz de onun çocuklarısınız. Reis, baba, abi, lider figürü neden bu kadar önemli yaşantınızda? Kocanızı da bu kadar reisleştiriyor musunuz evinizde?

Gerçek bir demokrasi de bunlara ihtiyaç yok çünkü. Liderin öyle her şeye herkese hakimiyet kurmasına reis olmasına gerek yok.

Var canim dis mihraklarin icten ve dıstan maddi ve manevi soguk savas yapildigi bir ülke oldugumuz icin reis ve lider figürune cokkkk ihtiyacimiz var..ayrica son cümlen cok çirkin olmuş..

Tüm sayfaları okudum ne çok vatan haini varmış maşallah.
Bu karizmatik liderin tuvalet kağıdı olmak isteyenler bundan zevk alıyor olmalı.
Buraya kendi düşüncelerini yazabiliyorlarsa bu Atatürk'ün sayesindedir.
Ne hikmetse o konulara giremiyorlar "Atatürk konusuna girersek çıkamayız" diyorlar.
Bir zahmet adını ağızlarına almasınlar.
Bu kadar nankör olunabilirdi gerçekten.

Konuyu Erdoğan dan Atatürk e bağlayanlar yapıyor o kıyası.
Erdoğan ı istemezük Atatürkümüz bize yeter diyenler kıyasa gerek duyuyor demek ki.
Tuvalet kağıdı çirkini insan, tuvalet fırçasını ağzına sokuyorsun galiba, klavyenden dışkı saçıyorsun etrafa.
Hem edepsizlikte en önde gidin, sonra da demokrasi kılıfına ağlanın burada.

Yazık !Laf nereye çekilmiş adam evli size bakmaz.Kafalar biryere kadar çalışıyo ordan ötesi yok belli.
Karizma konusundan bu mu çıktı.
Erdoğanın da adını kimse pis ağzına almasın bi zahmet anten taksın.

Erdoğan ı istemezük Atatürkümüz bize yeter diyenler kıyasa gerek duyuyor demek ki.
Tuvalet kağıdı çirkini insan, tuvalet fırçasını ağzına sokuyorsun galiba, klavyenden dışkı saçıyorsun etrafa.

Vallahi Atatürk konusu açılınca bir haller oluyor bir korku sarıyor bu bariz belli.
erdoğanla Atatürk asla kıyaslanamaz, asıl kıyası "çocuklar reisi ataları bilecekler" diyen sizler yapıyorsunuz.
Tuvalet fırçası kullanma olayını siz iyi bilirsiniz aynen iade ediyorum :KK52:
Klavyemden mantıklı şeyler saçıyorum etrafa, dışkı vs o sizin kirli görüşünüz. :KK28:

Vallahi Atatürk konusu açılınca bir haller oluyor bir korku sarıyor bu bariz belli.
erdoğanla Atatürk asla kıyaslanamaz, asıl kıyası "çocuklar reisi ataları bilecekler" diyen sizler yapıyorsunuz.
Tuvalet fırçası kullanma olayını siz iyi bilirsiniz aynen iade ediyorum :KK52:
Klavyemden mantıklı şeyler saçıyorum etrafa, dışkı vs o sizin kirli görüşünüz. :KK28:
tuvalet kağıdından konuya ilk sıçrayan sensin, haliyle iade şansın yok cınım.

ayrıca biz Erdoğan en karizmatik lider anketine onay veren yorumlar yaparken,
"hayıııırr en lider Atatürk" diye konulara dal budak salan, kıyasın alasını yapan sizler oluyorsunuz, unutuyorsunuz hatırlatayım.

Aklini kullanan kimse Atatürk'le Erdoğan'ı kiyaslamaz. Bu konuda gördüğüm herkes karizmatik gördüğü liderleri yazıyor. Size göre uzun adammis bize göre Atatürk bunun nesi kiyaslama?

Sen Ataturkle bir tutup Reisinize laf soylenmesini istemiyorsun aradaki fark bu.

Son düzenleme:
Aklı ilan kimse Atatürk'le Erdoğan'ı kiyaslamaz. Bu konuda gördüğüm herkes karizmatik gördüğü liderleri yazıyor. Size göre uzun adammis bize göre Atatürk bunun nesi kiyaslama?

Sen Ataturkle bir tutup Reisinize laf soylenmesini istemiyorsun aradaki fark bu.
hayır yanlış anlıyorsun.
bence de kıyasa gerek yok. isteyen Atatürk'ü reis, lider kabul eder.
benim için lider Erdoğan.
kıyasa lüzum duymuyorum, aynı dönemde yaşıyor olsalardı o zaman gerek duyardım.
Erdoğan da Atatürk de eleştirilebilir. eleştirme yerine aşağılama ve hakaret olursa cevaplar da ona göre olur.

Imam Şafii once birlikte is tutup sonra düşman olanlardan, çocukları oldurmesini iyi bilirsiniz dedikleriyle ticaret yapanlardan, bakara makara diyeni peygamber efendimize kibirli diyeni yaninda tutanlardan, kendileri sasaanin dibine vurmusken halki kit kanaat gecinenlerden bahsetmiyordur.

Siz yanlis anlamissiniz

Son düzenleme:
hayır yanlış anlıyorsun.
bence de kıyasa gerek yok. isteyen Atatürk'ü reis, lider kabul eder.
benim için lider Erdoğan.
kıyasa lüzum duymuyorum, aynı dönemde yaşıyor olsalardı o zaman gerek duyardım.
Erdoğan da Atatürk de eleştirilebilir. eleştirme yerine aşağılama ve hakaret olursa cevaplar da ona göre olur.
Sen lider olarak Erdoğan'ı goruyorsun da lider olarak onu gormene vesile olmus adami gormezden geliyorsun.

Iste ben de buna nankörlük diyorum. Erdogan bizim ortak degerimiz olamaz ama Ataturk ortak degerimiz ve liderimizdir. Bu ulkeyi kurmus otesi var mi yahu?

Back
X