sen kimsin de fetva veriyorsun! haddini bil.Kalpte iman dilde kuran oldukça korkma bişey olmaz bu ülkeye....
Namaz diyorum kuran diyorum...dinin direği diyorum...bunlar yoksa boşuna kalbini temiz tutma yanarsın diyorum da kime?
Allah muhafaza diğerlerinin eline geçse bu ekonomik krizi(!) mumla ararız diyorum...
Daha yalın ne diyebilirim şaştım doğrusu...
Musalla taşında ekonomi sormazlar adama :)
bu nedir allasen şu yazının açılımını yapsana azıcık..
haa bide isim istersiniz sonrada açıklayıncada şaşırırsınız .. ne oldu gerçekler acıttımı bir tarafını hem sana ne oluyor milletin avukatlığı sanamı düştü.. ben savununca onların avukatımısın demeyi biliyordunuz ne oldu şimdii..şakşakçılığa gelincee senin eline su dökenmi varr.. bu topiktee inanmam bir numarasındır.. haaa bide bak bu yazılar böyle uzar gider demiştim hakaret ederseniz dalga geçerseniz misliyle cevabını alırsınız.. artık ara ver istersen devam ettiğin sürece cevap alıcaksın kuzumm..
bunlar süperman.Yuzunde nur mu var ???hani nerde Ben niye gormedim??
İşte buyursen kimsin de fetva veriyorsun! haddini bil.
sen mi karar veriyorsun kimin yanacağına terbiyesiz.
banlanmayacağımı bilsem o nurlu için neler neler yazarım da değmez.
Bi tane dahabunlar süperman.
x ışınları var. görüyorlar işte
yersek :)
ben had bilmem senin gibi fetva verenlere had bildirirm.sen mi kalite diyorsun. sen burada gelip de kimseye cenhennem cennet dersi veremezsin Allah mı sanıyorsun kendini sen tövbe de sus!İşte buyur
Terbiyesizzzzz
Haddini billlll
Azıcık kalite yaaa azıcık
bunlar süperman.
x ışınları var. görüyorlar işte
yersek :)
zimbabweli siyahi adam çaldıHaraaammm hem de nasıl haram....
Kim ne çalmış ?
Kihkih kih kahkaha Attim..İşte o kadar üzülüyorum ki göremeyenler için...herkese nasib olmuyor demek ki...
Elhamdülillah....
Cahilliğime ver ilk defa duyuyorum...zimbabweli siyahi adam çaldı
hep bahsederim
bak o konuda haklısın bende ayırt edemiyorum baa bunlarıı.. karman çorman bişi çıkmış ortayaa çok mucucuk,,mucucuk olmuş bunlarrr..seviyesizlikten şikayet edenlerin, kendi kankalarının (beğenilerden yola çıkarak bu tabiri kullanıyorum) bir milleti, bir ırkı topyekün aşağılaması, wc muhabbeti yapması, argosuyla övünmesi gibi iletilere gelince çetevari davranması, beğenmesi, seviyesizlik olarak görmemesi, haliyle çifte standart veya subjektiflik varken, şikayetlenmesi de hem komik hem ironik.
bir de akpliler kendini belli ediyor da, ben mhp li chp li hdpkk lıyı ayırt edemiyorum, o kadar aynılar ki, kısaca mchdpkk mı yazsam ne yapsam?
Valla ateşle oynuyorsun...senin yerinde olsam çocuk işini buna karıştırmazdım....üfleme gibi aşağılama korkunç....üflemeyle olmaz ama ben dua edeyim sana aklıma geldikçe...Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...Kihkih kih kahkaha Attim..
Aman allahim yaaa ..
Bak benim cocugum olmuyor beni bir uflese olur mu acep ?? Sen goruyorsun yaa ondan sordum..
ben o konuyu anlamadım konular açılmış kapanmış ifşa edilmişş.. anlatın hele bi beee..Konu silindi Ama agirdi bir kadin uye taciz ediyormus uyeleri..
Kazen de isfa edecekti.iste bazi uyeler tahminlerde bulunuyorlardi bir uyede senden suphelenmis adini soyledi..
Kazende diger uyeler ona agzinin payini verdiler Ama ..
İşte o kadar üzülüyorum ki göremeyenler için...herkese nasib olmuyor demek ki...
Elhamdülillah....
Kalpte iman dilde kuran oldukça korkma bişey olmaz bu ülkeye....
Namaz diyorum kuran diyorum...dinin direği diyorum...bunlar yoksa boşuna kalbini temiz tutma yanarsın diyorum da kime?
Allah muhafaza diğerlerinin eline geçse bu ekonomik krizi(!) mumla ararız diyorum...
Daha yalın ne diyebilirim şaştım doğrusu...
Musalla taşında ekonomi sormazlar adama :)
Valla ateşle oynuyorsun...senin yerinde olsam çocuk işini buna karıştırmazdım....üfleme gibi aşağılama korkunç....üflemeyle olmaz ama ben dua edeyim sana aklıma geldikçe...Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...
Ahaha ben fetva vermiyorum ki....E kuranda yazıyor bunlar...ben had bilmem senin gibi fetva verenlere had bildirirm.sen mi kalite diyorsun. sen burada gelip de kimseye cenhennem cennet dersi veremezsin Allah mı sanıyorsun kendini sen tövbe de sus!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?