• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Ahaha ben fetva vermiyorum ki....E kuranda yazıyor bunlar...
Nasıl bildireceksin olmayan (!) Haddimi gerçekten merak ettim..en fazla dini içerikten banlanırım....ki bu da benim tercihim olur hür irademle yazdığım için
..
neyse.senin gibiler yüzünden dinden bile soğur insanlar.ciddiyim.

iyi ki çok değilsiniz.

Akpkk mi diyek biz de ha gülüm?. Ikisi de ayni ya o bakimdan. Biri terorist biri de onu palazlandirdi. Akpye oy veriyor Gelmis chp mhpye b.k atiyor hdp yi elestiriyor. Cok komik ya. Bu kadar izansiz misiniz gercekten ?
b.k yazınca seviyeyi mi korudun şimdi?

Ben adamın karizmasına bakmam arkadaş....
Ben adamın yüzündeki nura bakarım...alnı secdeden kalkmayan başkanımın alnındaki nuru göremeyenlere ancak üzülürüm...
Nuh a.s. kendi evladı göremedi gerçeği....geride kaldı da helak oldu...biz zavallı kullara ne hacet....ne kadar sayısız örnek göstersem de bunlar değişmez...olsun safımız belli olsun....dualarımız kabul olsun...burda kime ne anlatıyorsunuz arkadaş?

Yüzdeki nurmu?
Benmi göremiyorum acaba.

Kalpte iman dilde kuran oldukça korkma bişey olmaz bu ülkeye....
Namaz diyorum kuran diyorum...dinin direği diyorum...bunlar yoksa boşuna kalbini temiz tutma yanarsın diyorum da kime?
Allah muhafaza diğerlerinin eline geçse bu ekonomik krizi(!) mumla ararız diyorum...
Daha yalın ne diyebilirim şaştım doğrusu...
Musalla taşında ekonomi sormazlar adama :)

Bak şimdi orada dur istersen,namaz kılıp orucunu tutan kuranını okuyan herkes tam müslümanmı sence..
Bunları yapar gider haram para yer,aklı fitne fesata çalışır..
Tam aksine düşün bunları yapmaz,ama aklına fesatlık bile gelmez.

Haklısın aslında.
Kendi savunduğuna göre yani.
Söylediklerin baya somut veriler oldu.
Musalla taşında ekonomi sormayacaklar.
Peki merak ediyorum birşey daha:
kendisine 1 milyar 370 milyon liralık bir saray yaptırarak altın varaklı koltuklarda oturan ve 4 bin tllik Çay içen bir Müslüman hakkındaki Düşüncelerin neler acaba?
Adam cumhurbaşkanı yahu....demirtaşa teklif etsinler bakalım oh nooo diyebilecek mi?
Bizim aynamız o...iyi sıradan bi evde otursun,zaten avrupa türkü yerden yere vurmaya meraklı,ha bire eksik gedik arıyor...
Bırakta o kadar havamız olsun....
Bu mantıkla düşünürsek dr lar da araba almasın,ev almasın...hastalarının çoğunun yok...

artık onuda tanımıyorsan sana ne yazayım ben. boşver artık :)

="apranxx, post: 43105863, member: 192998"]Cahilliğime ver ilk defa duyuyorum...
Kim ola ki bu adam?
Tanır mıyım?
[/QUOTE]
Ooooo köşeye mi sıkıştık :)

Leynn obamayi Ben cok begenirim Allah var yani begenilmeyecek gibi degil ...
Tuuuuutuuuu masallah...

Ankete katılanların artı olarak göz testine tabi olmasını rica ediyorum, benim de gözüm 4 derece bozuk gözlüksüz listedekiler harbi karizma, gözlüğü bi takıyorum anamm o nee???

Adam cumhurbaşkanı yahu....demirtaşa teklif etsinler bakalım oh nooo diyebilecek mi?
Bizim aynamız o...iyi sıradan bi evde otursun,zaten avrupa türkü yerden yere vurmaya meraklı,ha bire eksik gedik arıyor...
Bırakta o kadar havamız olsun....
Bu mantıkla düşünürsek dr lar da araba almasın,ev almasın...hastalarının çoğunun yok...
Ama iman açısından değerlendirmeni istemiştim.
Hani sonuçta doktorların imanını bilmiyoruz.
Yüzündeki Nur pigmentinden haberdar değiliz.
Ama nûrundan, alnı secdeliliğinden, Duasından emin olduğumuz bir reisimiz var.
Müslümanlıkta şatafat hakkındaki sözleri bilirsin.
Bunlar şatafat değil mi sence de?
Musalla taşında sorun olabilir diye soruyorum.
Sonuçta ülkemizin imanını temsil eden insan var ortada.

Yüzdeki nurmu?
Benmi göremiyorum acaba.

Bak şimdi orada dur istersen,namaz kılıp orucunu tutan kuranını okuyan herkes tam müslümanmı sence..
Bunları yapar gider haram para yer,aklı fitne fesata çalışır..
Tam aksine düşün bunları yapmaz,ama aklına fesatlık bile gelmez.
Abla seçenekler bunlar...başımıza evliya getirdiler de ben mi seçmedim...
Namaz kılmayan adamın şahitliği geçmez dinde biliyor muydun?
Tuk ki bir hristiyan...dünyanın en iyi insanı...yalan yok kumar yok hırsızlık kul hakkı yok...ama cennette yok...niye çünkü iman yok...

Back
X