Bi tane dahabi kere en karizmatik obama :) adamın espri anlayışı da var
apranaxı fazla kullanınca kafa yapıyo diyollaa.... caiz mi acaba.......
neyse.senin gibiler yüzünden dinden bile soğur insanlar.ciddiyim.Ahaha ben fetva vermiyorum ki....E kuranda yazıyor bunlar...
Nasıl bildireceksin olmayan (!) Haddimi gerçekten merak ettim..en fazla dini içerikten banlanırım....ki bu da benim tercihim olur hür irademle yazdığım için
..
b.k yazınca seviyeyi mi korudun şimdi?Akpkk mi diyek biz de ha gülüm?. Ikisi de ayni ya o bakimdan. Biri terorist biri de onu palazlandirdi. Akpye oy veriyor Gelmis chp mhpye b.k atiyor hdp yi elestiriyor. Cok komik ya. Bu kadar izansiz misiniz gercekten ?
taciz ett benii keleşimmm..Merak ettim o şahsiyetli üye kimmiş acabadüşünsene egemcim benim üyeleri taciz ettiğimi ne komik değilmi..
oğlumunda şiirii oyy yerim onların ağızlarını benn..yapmıyorsan alınmana gerek yok.
ilkokul değil anaokulu seviyesinde bu şiir.
Ben adamın karizmasına bakmam arkadaş....
Ben adamın yüzündeki nura bakarım...alnı secdeden kalkmayan başkanımın alnındaki nuru göremeyenlere ancak üzülürüm...
Nuh a.s. kendi evladı göremedi gerçeği....geride kaldı da helak oldu...biz zavallı kullara ne hacet....ne kadar sayısız örnek göstersem de bunlar değişmez...olsun safımız belli olsun....dualarımız kabul olsun...burda kime ne anlatıyorsunuz arkadaş?
Kalpte iman dilde kuran oldukça korkma bişey olmaz bu ülkeye....
Namaz diyorum kuran diyorum...dinin direği diyorum...bunlar yoksa boşuna kalbini temiz tutma yanarsın diyorum da kime?
Allah muhafaza diğerlerinin eline geçse bu ekonomik krizi(!) mumla ararız diyorum...
Daha yalın ne diyebilirim şaştım doğrusu...
Musalla taşında ekonomi sormazlar adama :)
taciz ett benii keleşimmm..kimmiş oo densiz sana bu lafları diyennn
Adam cumhurbaşkanı yahu....demirtaşa teklif etsinler bakalım oh nooo diyebilecek mi?Haklısın aslında.
Kendi savunduğuna göre yani.
Söylediklerin baya somut veriler oldu.
Musalla taşında ekonomi sormayacaklar.
Peki merak ediyorum birşey daha:
kendisine 1 milyar 370 milyon liralık bir saray yaptırarak altın varaklı koltuklarda oturan ve 4 bin tllik Çay içen bir Müslüman hakkındaki Düşüncelerin neler acaba?
biliyorumm bu aralar pek bir sevdirmeye çalışıyor kendini o savunduğu arkadaşlara neden acebaa..Beni diyor kuzum :)
[/QUOTE]artık onuda tanımıyorsan sana ne yazayım ben. boşver artık :)
="apranxx, post: 43105863, member: 192998"]Cahilliğime ver ilk defa duyuyorum...
Kim ola ki bu adam?
Tanır mıyım?
Son cümlene gerçekten inanıyor musun?neyse.senin gibiler yüzünden dinden bile soğur insanlar.ciddiyim.
iyi ki çok değilsiniz.
evet yoksa dünyada yaşanmazdı.hala nefes alabiliyorsak senin gibiler azınlıkta olduğu için.Son cümlene gerçekten inanıyor musun?
Bi tane daha
Leynn obamayi Ben cok begenirim Allah var yani begenilmeyecek gibi degil ...
Tuuuuutuuuu masallah...
Ama iman açısından değerlendirmeni istemiştim.Adam cumhurbaşkanı yahu....demirtaşa teklif etsinler bakalım oh nooo diyebilecek mi?
Bizim aynamız o...iyi sıradan bi evde otursun,zaten avrupa türkü yerden yere vurmaya meraklı,ha bire eksik gedik arıyor...
Bırakta o kadar havamız olsun....
Bu mantıkla düşünürsek dr lar da araba almasın,ev almasın...hastalarının çoğunun yok...
Abla seçenekler bunlar...başımıza evliya getirdiler de ben mi seçmedim...Yüzdeki nurmu?
Benmi göremiyorum acaba.
Bak şimdi orada dur istersen,namaz kılıp orucunu tutan kuranını okuyan herkes tam müslümanmı sence..
Bunları yapar gider haram para yer,aklı fitne fesata çalışır..
Tam aksine düşün bunları yapmaz,ama aklına fesatlık bile gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?