İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Ben adamın karizmasına bakmam arkadaş....
Ben adamın yüzündeki nura bakarım...alnı secdeden kalkmayan başkanımın alnındaki nuru göremeyenlere ancak üzülürüm...
Nuh a.s. kendi evladı göremedi gerçeği....geride kaldı da helak oldu...biz zavallı kullara ne hacet....ne kadar sayısız örnek göstersem de bunlar değişmez...olsun safımız belli olsun....dualarımız kabul olsun...burda kime ne anlatıyorsunuz arkadaş?

hanım abla senin haberin yok tabii artık çetemiz resmiyetini ilan edebilir çünkü patron "sizin çete candır can" dedi haha :)

artık illegal değil legal bir oluşumuz reizz

Bu çete kolay kurulmadı yani,mapısa gire çıka oluşum oldu sağolsun tşk edeceğim zaten kendisne

Beni diyor kuzum :)

ya resmen her yerde nickimi yazmış ya. pes artık. abartmış

bir şey diycem cidden erdoğanın yüzünde nur mu var gerçekten kahkaha attım.

hadi abdullah gül desen tamam adam bi sempatik bi nurlu gibi bi beybi feys

Keşke alın, Secde, nur, duadan daha Yalın örneklerle gelseydiniz reisinizi savunmaya.
Ekonomik gelişmeler ve dış politika gibi somut Örnekler mesela.
Çünkü iman ve paranın kimde olduğunu ancak Allah bilir.

Konumuzla çok alakasız olacak ama.Ben merak ettim ya.Evlimisin?Çocuğun var mı?

şimdi geldik farklı dinden olanlara inanmayanlara pislik atmaya. namaz kılmayanları karalamaya. onların nuru yok demeye öylemi

Yuzunde nur mu var ???hani nerde Ben niye gormedim??

Keşke alın, Secde, nur, duadan daha Yalın örneklerle gelseydiniz reisinizi savunmaya.
Ekonomik gelişmeler ve dış politika gibi somut Örnekler mesela.
Çünkü iman ve paranın kimde olduğunu ancak Allah bilir.
Kalpte iman dilde kuran oldukça korkma bişey olmaz bu ülkeye....
Namaz diyorum kuran diyorum...dinin direği diyorum...bunlar yoksa boşuna kalbini temiz tutma yanarsın diyorum da kime?
Allah muhafaza diğerlerinin eline geçse bu ekonomik krizi(!) mumla ararız diyorum...
Daha yalın ne diyebilirim şaştım doğrusu...
Musalla taşında ekonomi sormazlar adama :)

bende sana diyorumki senin dininde hırsızlık haram değilmi.. kul hakkı yemek peki.
otur bir düşünde nerede o analiz sende

Musalla tasinda italyan markalarini da sormayacaklar ama.. altin varakli koltuklari da sormayacaklar.. hz.omer adaletini soracaklar apranaxx..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…