burada gördüm ben istersen bak bi geçmiş sayfalara.dur bulayım.Nerde yazmisim hangi topikte..
hanım abla bunu düşünmene bile gerek yok.kadın saçmaladı senin yaşını göz önüne alıp o mu dedi.biz de tabii ağzının payını verdik.
kazen de hanım can dır dedi :))
bu konun burada gündeme gelmesi bile saçma yalnız.
Abla soylemiyim bosver Kazene sor...
Kazen Abi hanim abla candir dedi ..baya iyi konustu ...yani o uyeye agzinin payini Verdi ..
geçmiş olsun abla
Yanlisin var canim ilkkez burda yazdim... Oda hanim ablayi gordugum icin..burada gördüm ben istersen bak bi geçmiş sayfalara.dur bulayım.
doğru galiba ya bulamadım çünkü özür :)Yanlisin var canim ilkkez burda yazdim... Oda hanim ablayi gordugum icin..
ne güzel günler geçirdik.o zaman ki arkadaşların çoğu girmiyor bile.gerçi çoğu ile face'te beraberiz.
yeni üye olduğunu tahmin etmiştim.
geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum.
hocanın kızı hahahaha :)Tabi ki Obama... su listedeki en karizma o.. adamin durusu, havasi farkli bir kere..
Bu arada bende neredeyse site kuruldugundan beri uyeyim bu foruma.. kim ne yapmis hic haberim yok.. hayir bir de cok gizli bir bilgiymis gibi bana da hocanin kizi falan diyor ya koptum.. butun site biliyor bunu.. ayrica bilgi kismen dogru ama eksik dedikodu toplamissin haci, babamin asil meslegi egitimcilik degil.. git, saglam bilgi topla da gel haydeee.. merakli melahat..
hocanın kızı hahahaha :)
sen yine iyisin beni boğdu boğduEe bakti bakti hakkimda bildigi bir sey yok bari bunu yazip biliyormus gibi takilayim dedi
Abla neredeyse benden de supheleniyorlardi.. hayir yani bir mesajlara bak degil mi?o yuzden hic takilma bosver.. ama bu bana cok iyi bir ders oldu o ayri..
helal!yazmayım yazmayım dedim sabahtan beri okuyorum duramadım
erdogan ve ATATÜRK aynı devrin insanı değil deniyor ...ya allah aşkına bu sizin dediğinize göre erdogan bu devrin insanıysa kimin sayesin de bunu neden görmezsiniz de halen bir karşılaştırma yaparsınız
ATATÜRK devir insanı devir lideri değildir.ATATÜRK dünya lideridir.ve bu ülkeyi kuran yücelten muhteşem bir insandır.onun kurduğu ülkede ne devirler geldi geçti ne devlet adamları geldi geçti erdogan da geçicek diğerleri gibi ama ATATÜRK hep olucak ilelebet...
çünkü bu devir adamları onun kurduğu ülke de var oluyorlar.
yani TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN ATATÜRK sayesinde kendi devirlerini yaşıyorlar ve bu devirler kimseye baki kalmadı.
Tabi ki Obama... su listedeki en karizma o.. adamin durusu, havasi farkli bir kere..
Bu arada bende neredeyse site kuruldugundan beri uyeyim bu foruma.. kim ne yapmis hic haberim yok.. hayir bir de cok gizli bir bilgiymis gibi bana da hocanin kizi falan diyor ya koptum.. butun site biliyor bunu.. ayrica bilgi kismen dogru ama eksik dedikodu toplamissin haci, babamin asil meslegi egitimcilik degil.. git, saglam bilgi topla da gel haydeee.. merakli melahat..
hanım abla senin haberin yok tabii artık çetemiz resmiyetini ilan edebilir çünkü patron "sizin çete candır can" dedi haha :)Hahahahah hocanın kızımı,ofişim yanlış demişler sen ki çete reisi yardımcısının demiiisağ kolumsun benim
Oky bu insan hırslarından ve o bencil karakterinden o kadar alçalmış ki, hemen hemen her topikte isim zikrediyor.
İşte körler sağırlar birbirini ağırlar misali şakşakcısı da buraya gelmiş 'ni kidir gizil yıptı kıkıo' diyor.
Seviyeden şundan bundan bahsederler bir de.
haa bide isim istersiniz sonrada açıklayıncada şaşırırsınız .. ne oldu gerçekler acıttımı bir tarafını hem sana ne oluyor milletin avukatlığı sanamı düştü.. ben savununca onların avukatımısın demeyi biliyordunuz ne oldu şimdii..şakşakçılığa gelincee senin eline su dökenmi varr.. bu topiktee inanmam bir numarasındır.. haaa bide bak bu yazılar böyle uzar gider demiştim hakaret ederseniz dalga geçerseniz misliyle cevabını alırsınız.. artık ara ver istersen devam ettiğin sürece cevap alıcaksın kuzumm..'ni kidir gizil yıptı kıkıo'
Onu dedim ya mesajlara bak gel sonra beni kötüle siteye.
İlk defa milli olmuş sporculara benzettim kendimibenim duruşum bellidir burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?