amaa dedim sana yazarsan uzar gider bu böyleee ee şimdi bana cevap hakkı doğuyorr.. napcaz hayyal yazmıcaz .. sen iğnele ,, ben iğnele,, sen laf sok,, ben laf sokayım nereye kadarr..ee ne yapmıyormuşus ..yazmıyoruzzz..Yok yok başka bir topikte birinin mesajını beğendim diye gene beni hedef göstermişsin.
Buna istinaden yazmıştım.
Hayatımda olamadığım şey şakşakcılık.
Dünden beri söylüyorum be kakao.
Yansıtma yapmaya çalışma yorumlarında.
Batıyorsun. Titanik bile böyle batış görmemişti,
Seviyesiz yorumlar yapman bir tarafa kurduğun cümlelerdeki basitlik ciciliğini şekerliliğini baltalıyor Ayol!
Ankete katılanların artı olarak göz testine tabi olmasını rica ediyorum, benim de gözüm 4 derece bozuk gözlüksüz listedekiler harbi karizma, gözlüğü bi takıyorum anamm o nee???
Sabırlıyımdır :)saymakla bitmez uğraşma :))
Boyu posu çok güzel yakışıklı adam diyerek oy verenleri biliyorum.Konuya bak.
''En karizmatik lider''
Çok enteresandır ki eğitimi eleştirdiğimiz hiçbir topiğe gelip yazmayan birsürü AKP li gelmiş ''Çok yaşa Reis'' yazmış.
Adamı karizmatik bulduklarından oy veriyorlarsa demek
Atatürkle , Evrenin kıyası yapılması neden daha doğru senceben söyleyeceğimi söyledim.
siz ısrarla Erdoğan ile Atatürkü bir arada anacaksanız benim için farketmez.
Atatürk ile Evren kıyası daha doğru ama neyse.
saray, cumhurbaşkanlığının, sonra belki KK da o sarayda ikamet eder. ne de olsa hayal :)
Ben misheli begenmiyorum..dimi pek sempatik... yalnız çapkın bakışlarıyla mishel i üzüyo diye kızıyorum acık....
açıkça yaz bakalım ne demek bu?ben söyleyeceğimi söyledim.
saray, cumhurbaşkanlığının, sonra belki KK da o sarayda ikamet eder. ne de olsa hayal :)
Sabırlıyımdır :)
ağzının cevabını almış zatenn seviliyorsun ve kıskanılıyorsunki çekemiyorlar senii.. takma boş verrTrolden sonra birde tacizci olduk,ah bir bilsem parçalayacağım onu..
simdide burdan mi vuruyosunuz? kimin cennete kimin cehenneme gdecegini sen nerden biliyosun..insanin kalbi temiz olsun kul hakkina girmesin bilmem anlatabildimm mi? onemli olan o..dini bu konuya karistrmayin..ban yemen yakindr ondan diyorumm...Kalpte iman dilde kuran oldukça korkma bişey olmaz bu ülkeye....
Namaz diyorum kuran diyorum...dinin direği diyorum...bunlar yoksa boşuna kalbini temiz tutma yanarsın diyorum da kime?
Allah muhafaza diğerlerinin eline geçse bu ekonomik krizi(!) mumla ararız diyorum...
Daha yalın ne diyebilirim şaştım doğrusu...
Musalla taşında ekonomi sormazlar adama :)
İnanırım Hayyal.Boyu posu çok güzel yakışıklı adam diyerek oy verenleri biliyorum.
Ve inan ki dalga geçmiyorum...
aynen var öyleleri kaç kere şahit olmuşluğum varBoyu posu çok güzel yakışıklı adam diyerek oy verenleri biliyorum.
Ve inan ki dalga geçmiyorum...
Abla seçenekler bunlar...başımıza evliya getirdiler de ben mi seçmedim...
Namaz kılmayan adamın şahitliği geçmez dinde biliyor muydun?
Tuk ki bir hristiyan...dünyanın en iyi insanı...yalan yok kumar yok hırsızlık kul hakkı yok...ama cennette yok...niye çünkü iman yok...
Ben laf sokmuyorum, dikkatini çekerim.amaa dedim sana yazarsan uzar gider bu böyleee ee şimdi bana cevap hakkı doğuyorr.. napcaz hayyal yazmıcaz .. sen iğnele ,, ben iğnele,, sen laf sok,, ben laf sokayım nereye kadarr..ee ne yapmıyormuşus ..yazmıyoruzzz..
ben söyleyeceğimi söyledim.
Düşmana şatafat caiz biliyor musun?Ama iman açısından değerlendirmeni istemiştim.
Hani sonuçta doktorların imanını bilmiyoruz.
Yüzündeki Nur pigmentinden haberdar değiliz.
Ama nûrundan, alnı secdeliliğinden, Duasından emin olduğumuz bir reisimiz var.
Müslümanlıkta şatafat hakkındaki sözleri bilirsin.
Bunlar şatafat değil mi sence de?
Musalla taşında sorun olabilir diye soruyorum.
Sonuçta ülkemizin imanını temsil eden insan var ortada.
Ben misheli begenmiyorum..
Aynen Cok capkin belli oluyor...yakisir ama yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?