- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Valla uyeyinin ismini unuttum Kazene sor canim ...Ne benden mi şüphelenmişler yok artık yani..
O üye kimmiş bana özelden yazarmısın rica etsem,yoksa kazene soracağım..
Hangi konuydu ki bu..
görseler senin nasıl bir kadın olduğunu laf edemezler.Merak ettim o şahsiyetli üye kimmiş acabadüşünsene egemcim benim üyeleri taciz ettiğimi ne komik değilmi..
Tacizciymis abla yaailk gordugumde bende baya guldum..
Valla uyeyinin ismini unuttum Kazene sor canim ...
Ama bazi uyeler onu linc edecekti boyle .soyledi diye sonra Kiz uzur diledi..
görseler senin nasıl bir kadın olduğunu laf edemezler.
Tacizle Kalsa iyi abla sey nasil denirMerak ettim o şahsiyetli üye kimmiş acabadüşünsene egemcim benim üyeleri taciz ettiğimi ne komik değilmi..
bence de bildirmiştir.Neymişimde haberim yokmuşşu sitede duyduğum duyacağım en saçma itiraf.
O değilde Kazen ne dedi onu söyleyin haddini bildirmiştir kesin..
sen mi yaşlısın,çıtırsın çıtır.Bilinen birisimi yoksa, merak ettim şimdi o kişiyi..
Demi yani yaşlı başlı kadın kimi taciz etsin burada
Tacizle Kalsa iyi abla sey nasil denir
bence de bildirmiştir.
yapmıyorsan alınmana gerek yok.demek ki ilkokul seviyesini aşamamış insanlar hala Erdoğan Atatürk kıyasında. ben yapmıyorum o kıyası çünkü aynı devrin insanları değiller.
Yok valla kkda yeniydi sanirsam ...unuttum nickini soylerdim Ama hatrlmiyorum...Bilinen birisimi yoksa, merak ettim şimdi o kişiyi..
Demi yani yaşlı başlı kadın kimi taciz etsin burada
sen mi yaşlısın,çıtırsın çıtır.
Neymişimde haberim yokmuşşu sitede duyduğum duyacağım en saçma itiraf.
O değilde Kazen ne dedi onu söyleyin haddini bildirmiştir kesin..
Abla soylemiyim bosver Kazene sor...Başka birşey dahamı var yoksa
Kesinlikle yıllardır buradayız az çok tanıyoruz birbirimizi..
Yok ya hastayım valla ilaçla duruyorum.
ne güzel günler geçirdik.o zaman ki arkadaşların çoğu girmiyor bile.gerçi çoğu ile face'te beraberiz.Başka birşey dahamı var yoksa
Kesinlikle yıllardır buradayız az çok tanıyoruz birbirimizi..
Yok valla kkda yeniydi sanirsam ...unuttum nickini soylerdim Ama hatrlmiyorum...
Hanim ablayi gorunce yazdim konu kaynadi neyse k.bakmayin..hanım abla bunu düşünmene bile gerek yok.kadın saçmaladı senin yaşını göz önüne alıp o mu dedi.biz de tabii ağzının payını verdik.
kazen de hanım can dır dedi :))
bu konun burada gündeme gelmesi bile saçma yalnız.
geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum.Yok ya hastayım valla ilaçla duruyorum.
ama bir kez daha yazmışsın bunu bu topikte yani dile getirmeye bile gerek yok iki defa.çünkü saçma ötesi bir şey.Hanim ablayi gorunce yazdim konu kaynadi neyse k.bakmayin..
Nerde yazmisim hangi topikte..ama bir kez daha yazmışsın bunu bu topikte yani dile getirmeye bile gerek yok iki defa.çünkü saçma ötesi bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?