otur ağla o zaman.Aşkolsun sanaa ekliyeceği varsada eklemez şimdii.. o güzel nimetlere senin yüzünden bakamicam aşkolsunn..
çünkü sen girdiğin hemen hemen her topikte şimdi bir kaç kişi var ortalığı karıştıran şimdi birkaç kişi var bla bla yazıp duruyorsun.millete laf sokup ve hatta hakaret edip sonra da ay ben seni severim vay beni seni beğenirim,boş ver gel kanka olalım modundasın.niye okypete daha karpuz kesecektik.. ..kadesa isim ver dedi kaçma dedi bende verdim ayol.. haaa anlaştık adını anmıyacağım ama burada birileri ile dalganızı geçtiğinizi görürsem .. misliyle cevaplarınızı alırsınız..
Tesekkur ederim giii ne olmus bugun sana :))hoş geldin ama ben senle atışamamki o avatarın ne şirin ne güzel ..kıyamammm..
aa onların terbiyesi tuttukları partiyi savunanlarrı görmez. çifte standarttın dibine vururlar buradan ne kadar taraflı göründüklerini farketmezler yada umursamazlar .
birde gelir başkalarına pislik atarlar
Ben okumadim valla hepsini Ama ilk gozume carpan rtenin dunyada 1.lider olmasina ne guldum..ortalık epey karışık galiba bu konuda,fırsat bulunca hepsini okuyacağım.
önceki sayfalarda eleştirdiğimi görmemişsin kadesa .. çirkinleştiğini,, ve yakışmadığından bahsettiğimi görmemişsin. ve munede cevabını vermiş..amaaa kız belli seviyor ve buraya konu açıyor kızı dellendirecek alylar, dalgalar, yakıştırmalar yapmışsınız üşenme ve baştan sona oku yazılanları ve o çirkinleşmesine nasıl gelmiş karar verr.. vee ben durup durup laf sokmuyorum görüyorum şu alaylı yorumları. kımıl, kımıl duramıyorum yerimde bak mesela sen naparsan yap senden acaip pozitif enerji alıyorum.. kanımın bir tarafı kaynıyor sanaa.. ne yapayım gerçekleri söylemiyeyimmi..şimdiçünkü sen girdiğin hemen hemen her topikte şimdi bir kaç kişi var ortalığı karıştıran şimdi birkaç kişi var bla bla yazıp duruyorsun.millete laf sokup ve hatta hakaret edip sonra da ay ben seni severim vay beni seni beğenirim,boş ver gel kanka olalım modundasın.
eğer objektif olacaksın buyur beyazgri yi eleştir.kadın eli belinde dolaşıyor.
sen kimsinki bana hesap soruyorsun. suçlaman ilk bu değildi şimdi bunudamı ekledin. kafana göre uydur uydur at işte
ben biraz önce okudum topiği ve arkadaşım olan bir kişiyi bile uyardım yapma diye.önceki sayfalarda eleştirdiğimi görmemişsin kadesa .. çirkinleştiğini,, ve yakışmadığından bahsettiğimi görmemişsin. ve munede cevabını vermiş..amaaa kız belli seviyor ve buraya konu açıyor kızı dellendirecek alylar, dalgalar, yakıştırmalar yapmışsınız üşenme ve baştan sona oku yazılanları ve o çirkinleşmesine nasıl gelmiş karar verr.. vee ben durup durup laf sokmuyorum görüyorum şu alaylı yorumları. kımıl, kımıl duramıyorum yerimde bak mesela sen naparsan yap senden acaip pozitif enerji alıyorum.. kanımın bir tarafı kaynıyor sanaa.. ne yapayım gerçekleri söylemiyeyimmi..şimdi
önceki sayfalarda eleştirdiğimi görmemişsin kadesa .. çirkinleştiğini,, ve yakışmadığından bahsettiğimi görmemişsin. ve munede cevabını vermiş..amaaa kız belli seviyor ve buraya konu açıyor kızı dellendirecek alylar, dalgalar, yakıştırmalar yapmışsınız üşenme ve baştan sona oku yazılanları ve o çirkinleşmesine nasıl gelmiş karar verr.. vee ben durup durup laf sokmuyorum görüyorum şu alaylı yorumları. kımıl, kımıl duramıyorum yerimde bak mesela sen naparsan yap senden acaip pozitif enerji alıyorum.. kanımın bir tarafı kaynıyor sanaa.. ne yapayım gerçekleri söylemiyeyimmi..şimdi
yahu ne yapayım kadesa saçını ,, başınımı yolayımm kanım kaynıyor diyorumm aynı şey diyorsunn.. yahu senin hiç hayatında sinir olduğun ama bir o kadarda hoşuna gittiğin ve duygularında ortada kaldığın hiç kimsemi yok senin arkadaşların hep tek tipmidir .. öyle zamanmı geçer ayol.. arkadaş ansiklopedisi dediğin rengarenk olmalıı..her görüşten ,, her fikirden,, ohh misss...ben biraz önce okudum topiği ve arkadaşım olan bir kişiyi bile uyardım yapma diye.
lütfen beyazgiri yi aklamaya çalışma onun her cümlesi çirkin çünkü.
ve bak yine aynı şey,sana kanım kaynıyor vs..
Yorma beni duka yarın cevap yazayım sana Yok canim yok o çok bilmisligini ben demiyorum ki senin arkadaşların diyor hem bana kizmayin kadesa kaçma kim onlar dedi bende bir OFLU olarak Yazdim bu topigi parsellemeye çalışanları.. Kotumu ettim tanidiniz kendinizi de daha detaylı yrin işte yazarım olurmu dukacim ama üzülme enlerde seni aday gostericem.. FAVORİM sensin..
Aynen gelmis gecmis en iyi lider <3Yaa Arkadaşlar haber başlığı kırlangıçların doğal yaşamı iken bile konu bir şekilde AKP'ye Başbakana, Cumhurbaşkanına geliyor. Haber başlığı Dünyanın en karizmatik lideri olunca Atatürk'e gelmesi mi saçma oldu anlamadım.
Bana göre gelmiş geçmiş en karizmatik lider Mustafa Kemal bir eşi daha varsa gelin tartışalım. Yoksa bu gerçeği kabul etmekte fayda var.
Yaa Arkadaşlar haber başlığı kırlangıçların doğal yaşamı iken bile konu bir şekilde AKP'ye Başbakana, Cumhurbaşkanına geliyor. Haber başlığı Dünyanın en karizmatik lideri olunca Atatürk'e gelmesi mi saçma oldu anlamadım.
Bana göre gelmiş geçmiş en karizmatik lider Mustafa Kemal bir eşi daha varsa gelin tartışalım. Yoksa bu gerçeği kabul etmekte fayda var.
sizin için öyle diye bizim için de öyle olmak zorunda değil.,Aynen gelmis gecmis en iyi lider <3
ve bakın ilk bomba kimden gelmiş kimler bunu ne için beğenmiş.Avrupada değil tüm dünyada 14 milyon kişi ile yapılan bir anket
Sende çok merak ettinse haber 7 yi ara sor şirket adını
Çekemeyenlere anten bedava montası şirketten anacııııımmm
ama bak alınganlık yapma şimdii.. senin bilmişliğini ben demiyorumm ARKADAŞLARIN diyor ayol..Bak Kakao hala anlamıyorsun konu benim bilmişliğim değil senin bilmemişliğin. Hani o kadar bilmiyorsun ki bilmediğinin de farkında değilsin, yazıyorsun laf olsun torba dolsun :) En dunning-kruger efekt muzdaribi üye adayları arasında da benim favorim sensin canım ya bak birbirimizin adayı olmuşuz, ne şeker.
Hanim abla nasilsin konuyla gereksiz Ama bir konuda senin adin gecti.. Gordun mu ???Off arkadaş midem bulandı okurken kusacam birazdan..
Yazıklar olsun kadın hakaret ediyor burada,altına beğeni çakıyor olacak şey değil..
Banın kalkması içinizdeki canavarı çıkardı,hadi bakalım nereye kadar devam edecek böyle..
Seviyesizlik had safada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?