• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Bir tek yorum ilk sayfada yazdim.Devam da ederdim de ilk sayfalarda su terbiyesize denk gelene kadar.Alintilamanin bile terbiyesizlige ortak oldugunu dusundugum su uyenin 6 ve 7. Sayfalardaki Nurten'e yazdiklari karsisinda lal olup (ozel mesajla bu terbiyesize bir sey uygulanmayacak mi artik diye sordum) kalk topigin icine ettikten sonra dusen seviyeden baskalarini sorumlu tut hatta bu yorumlari begenip,ileriki sayfalarda seviyeden dem vururken bu terbiyesizle canimli canimli ilimli konus :) Neden ilk sayfalarda mudehale etmediniz de seyreylediniz bu terbiyesizligi ?Neden mudehale etmediniz yapma bu kadar ileri gitme demediniz ?Size sahsiniza bunlar dense elleriniz armut toplamazdi herhalde.Kalmis sonra konunun seviyesini dusurenlerden bahsediyorsunuz.Hosunuza gitti dimi alintida yazdiklari bayan cok samimi seviyeliler :)
Ciddili komikler bunlar ya vallahi ciddili komikler .
Birak Allasen ya pabucumun piremsesleri.

Bir de dalga geciyorlar diye aglasip duruyorlar. Az kalabaliksalar konuda dalgalar samatalar girla. Agizlarinin paylarini alinca da " ama bizimle dalga geciyorlar yiaaaaa "

Cogunun yorumunu okumuyorum bile artik

Ayy haberin kaynağı yokkk ayyy haberin kaynağı olsade lider karizmatik olunca nolmuş kiii ayyyy ben birtek atatürk e karimatik derimm

El cevap: acil anten ihtitacı var:KK53:
ve ikinci cevap ki bu cevaba kadar yine kimse hakaret etmemiş.

buyrun okuyorum topiği daha alıntı yapayım mı yetti mi?

sizin için öyle diye bizim için de öyle olmak zorunda değil.,
Erdoğan'ın karizması ülke için yaptıklarından, hatasıyla sevabıyla doğrusuyla yanlışıyla ülkesi için çabalamasından ileri geliyor. ama siz bunu bel altı konuya çevirme konusunda ustasınız.
dalga geçme, seviyeyi düşürme konusunda yarışamayız, çünkü bunun cahiliyiz.
biz Erdoğan'ın mükemmel, hatasız ya da insanüstü olarak kabul etmiyoruz, eden varsa o onun görüşüdür. onun yaptıklarının yanına şu anda hiçbir parti, hiçbir lider erişemez.
alternatifi çıksın o zaman görüşürüz.
Haklisin duple yol yapti eheheheh ..
Arkadasim mustafa Kemal ataturk turkiye cumhuriyetini kurdu..
Yaa ne zaferler kazandi...
Yaa gercekten sen turkmusun Ben rteyle ataturku kiyaslamam bile ...
Rtenin zaferi suriyede turpeyi alip kacmak..
Bunuda zafer ilan etmek..

seviyesizlikten şikayet edenlerin, kendi kankalarının (beğenilerden yola çıkarak bu tabiri kullanıyorum) bir milleti, bir ırkı topyekün aşağılaması, wc muhabbeti yapması, argosuyla övünmesi gibi iletilere gelince çetevari davranması, beğenmesi, seviyesizlik olarak görmemesi, haliyle çifte standart veya subjektiflik varken, şikayetlenmesi de hem komik hem ironik.

bir de akpliler kendini belli ediyor da, ben mhp li chp li hdpkk lıyı ayırt edemiyorum, o kadar aynılar ki, kısaca mchdpkk mı yazsam ne yapsam?

sizin için öyle diye bizim için de öyle olmak zorunda değil.,
Erdoğan'ın karizması ülke için yaptıklarından, hatasıyla sevabıyla doğrusuyla yanlışıyla ülkesi için çabalamasından ileri geliyor. ama siz bunu bel altı konuya çevirme konusunda ustasınız.
dalga geçme, seviyeyi düşürme konusunda yarışamayız, çünkü bunun cahiliyiz.
biz Erdoğan'ın mükemmel, hatasız ya da insanüstü olarak kabul etmiyoruz, eden varsa o onun görüşüdür. onun yaptıklarının yanına şu anda hiçbir parti, hiçbir lider erişemez.
alternatifi çıksın o zaman görüşürüz.

Dalga geçtiğim, seviyeyi düşürdüğüm tek bir yorumumu bulup getirin forumdaki herkesden özür dileyeceğim.
Yoksa böyle birşeyi şahsıma söylediğiniz için sizin özür dilemeniz gerekmekte.
Zenginlik içinde, sefa içinde yaşamak varken cephe cephe ülkesi için, vatanı, milleti için bayrağı için Mustafa Kemal'den daha fazla çabalamadı hiç kimse. Alternatifi yok çünkü bu konuda eşsiz.

Haklisin duple yol yapti eheheheh ..
Arkadasim mustafa Kemal ataturk turkiye cumhuriyetini kurdu..
Yaa ne zaferler kazandi...
Yaa gercekten sen turkmusun Ben rteyle ataturku kiyaslamam bile ...
Rtenin zaferi suriyede turpeyi alip kacmak..
Bunuda zafer ilan etmek..
türk olup olmamam neyi değiştirir?
zaten kıyas yapan ben değilim sizsiniz.
şu dönemin lideri benim için Erdoğan. hepsi bu.

ve ben Atatürk ile erdoğanı karşılaştırma gafletine düşenler için oğlumun şiirini ekleyeyim en basitleştirilmiş şekli bu

Atatürk yoktu

düşman çoktu

Atatürk geldi

düşmanı yendi

bu güzel yurdu bizlere verdi

artık bu saçma karşılaştırma yapılan her konuya bu şiiri yazıcam çünkü gayet sade ve yalın bir dil kullanılmış herkes anlayabilir :KK52:

Dalga geçtiğim, seviyeyi düşürdüğüm tek bir yorumumu bulup getirin forumdaki herkesden özür dileyeceğim.
Yoksa böyle birşeyi şahsıma söylediğiniz için sizin özür dilemeniz gerekmekte.
Zenginlik içinde, sefa içinde yaşamak varken cephe cephe ülkesi için, vatanı, milleti için bayrağı için Mustafa Kemal'den daha fazla çabalamadı hiç kimse. Alternatifi yok çünkü bu konuda eşsiz.
sizi Atatürk konusu için alıntıladım sadece. seviyesiz yorumlar konusunu da altına ekledim.

ve ben Atatük ile erdoğanı karşılaştırma gafletine düşenler için oğlumun şiirini ekleyeyim en basitleştirilmiş şekli bu

Atatürk yoktu

düşman çoktu

Atatürk geldi

düşmanı yendi

bu güzel yurdu bizlere verdi

artık bu saçma karşılaştırma yapılan her konuya bu şiiri yazıcam çünkü gayet sade ve yalın bir dil kullanılmış herkes anlayabilir :KK52:
demek ki ilkokul seviyesini aşamamış insanlar hala Erdoğan Atatürk kıyasında. ben yapmıyorum o kıyası çünkü aynı devrin insanları değiller.

Nerde geçti hatılıyormusun..
İyiyim sağol sen nasılsın..
Konu silindi Ama agirdi bir kadin uye taciz ediyormus uyeleri..
Kazen de isfa edecekti.iste bazi uyeler tahminlerde bulunuyorlardi bir uyede senden suphelenmis adini soyledi..
Kazende diger uyeler ona agzinin payini verdiler Ama ..

Kazen de isfa edecekti.iste bazi uyeler tahminlerde bulunuyorlardi bir uyede senden suphelenmis adini soyledi..
ne zaman oldu bu,benim çıtır ablamı ne zannediyorlar:KK70:

seviyesizlikten şikayet edenlerin, kendi kankalarının (beğenilerden yola çıkarak bu tabiri kullanıyorum) bir milleti, bir ırkı topyekün aşağılaması, wc muhabbeti yapması, argosuyla övünmesi gibi iletilere gelince çetevari davranması, beğenmesi, seviyesizlik olarak görmemesi, haliyle çifte standart veya subjektiflik varken, şikayetlenmesi de hem komik hem ironik.

bir de akpliler kendini belli ediyor da, ben mhp li chp li hdpkk lıyı ayırt edemiyorum, o kadar aynılar ki, kısaca mchdpkk mı yazsam ne yapsam?
Akpkk mi diyek biz de ha gülüm?. Ikisi de ayni ya o bakimdan. Biri terorist biri de onu palazlandirdi. Akpye oy veriyor Gelmis chp mhpye b.k atiyor hdp yi elestiriyor. Cok komik ya. Bu kadar izansiz misiniz gercekten ?

Ne benden mi şüphelenmişler yok artık yani..
O üye kimmiş bana özelden yazarmısın rica etsem,yoksa kazene soracağım..
Hangi konuydu ki bu..

sizi Atatürk konusu için alıntıladım sadece. seviyesiz yorumlar konusunu da altına ekledim.

O zaman kimseyi alıntılamadan yapın bu tarz suçlamalarınızı, ya da kime söylüyorsanız o kişiyi alıntılayın.
Atatürk konusunda da haksız olduğumu düşünmüyorum.

Back
X