- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Hanim abla nasilsin konuyla gereksiz Ama bir konuda senin adin gecti.. Gordun mu ???
Birak Allasen ya pabucumun piremsesleri.Bir tek yorum ilk sayfada yazdim.Devam da ederdim de ilk sayfalarda su terbiyesize denk gelene kadar.Alintilamanin bile terbiyesizlige ortak oldugunu dusundugum su uyenin 6 ve 7. Sayfalardaki Nurten'e yazdiklari karsisinda lal olup (ozel mesajla bu terbiyesize bir sey uygulanmayacak mi artik diye sordum) kalk topigin icine ettikten sonra dusen seviyeden baskalarini sorumlu tut hatta bu yorumlari begenip,ileriki sayfalarda seviyeden dem vururken bu terbiyesizle canimli canimli ilimli konus :) Neden ilk sayfalarda mudehale etmediniz de seyreylediniz bu terbiyesizligi ?Neden mudehale etmediniz yapma bu kadar ileri gitme demediniz ?Size sahsiniza bunlar dense elleriniz armut toplamazdi herhalde.Kalmis sonra konunun seviyesini dusurenlerden bahsediyorsunuz.Hosunuza gitti dimi alintida yazdiklari bayan cok samimi seviyeliler :)
Ciddili komikler bunlar ya vallahi ciddili komikler .
ve ikinci cevap ki bu cevaba kadar yine kimse hakaret etmemiş.Ayy haberin kaynağı yokkk ayyy haberin kaynağı olsade lider karizmatik olunca nolmuş kiii ayyyy ben birtek atatürk e karimatik derimm
El cevap: acil anten ihtitacı var
işte bu da devamı!Birde bizim gözümüzden kendini görse şu zavallıdan daha aşağı olan mahluk
Ne demiştim sırtını katile dayıyanların destekçisi katil sevici
Utanmadan konuşada biliyor
Uzaaaaaaa
Haklisin duple yol yapti eheheheh ..sizin için öyle diye bizim için de öyle olmak zorunda değil.,
Erdoğan'ın karizması ülke için yaptıklarından, hatasıyla sevabıyla doğrusuyla yanlışıyla ülkesi için çabalamasından ileri geliyor. ama siz bunu bel altı konuya çevirme konusunda ustasınız.
dalga geçme, seviyeyi düşürme konusunda yarışamayız, çünkü bunun cahiliyiz.
biz Erdoğan'ın mükemmel, hatasız ya da insanüstü olarak kabul etmiyoruz, eden varsa o onun görüşüdür. onun yaptıklarının yanına şu anda hiçbir parti, hiçbir lider erişemez.
alternatifi çıksın o zaman görüşürüz.
sizin için öyle diye bizim için de öyle olmak zorunda değil.,
Erdoğan'ın karizması ülke için yaptıklarından, hatasıyla sevabıyla doğrusuyla yanlışıyla ülkesi için çabalamasından ileri geliyor. ama siz bunu bel altı konuya çevirme konusunda ustasınız.
dalga geçme, seviyeyi düşürme konusunda yarışamayız, çünkü bunun cahiliyiz.
biz Erdoğan'ın mükemmel, hatasız ya da insanüstü olarak kabul etmiyoruz, eden varsa o onun görüşüdür. onun yaptıklarının yanına şu anda hiçbir parti, hiçbir lider erişemez.
alternatifi çıksın o zaman görüşürüz.
türk olup olmamam neyi değiştirir?Haklisin duple yol yapti eheheheh ..
Arkadasim mustafa Kemal ataturk turkiye cumhuriyetini kurdu..
Yaa ne zaferler kazandi...
Yaa gercekten sen turkmusun Ben rteyle ataturku kiyaslamam bile ...
Rtenin zaferi suriyede turpeyi alip kacmak..
Bunuda zafer ilan etmek..
sizi Atatürk konusu için alıntıladım sadece. seviyesiz yorumlar konusunu da altına ekledim.Dalga geçtiğim, seviyeyi düşürdüğüm tek bir yorumumu bulup getirin forumdaki herkesden özür dileyeceğim.
Yoksa böyle birşeyi şahsıma söylediğiniz için sizin özür dilemeniz gerekmekte.
Zenginlik içinde, sefa içinde yaşamak varken cephe cephe ülkesi için, vatanı, milleti için bayrağı için Mustafa Kemal'den daha fazla çabalamadı hiç kimse. Alternatifi yok çünkü bu konuda eşsiz.
demek ki ilkokul seviyesini aşamamış insanlar hala Erdoğan Atatürk kıyasında. ben yapmıyorum o kıyası çünkü aynı devrin insanları değiller.ve ben Atatük ile erdoğanı karşılaştırma gafletine düşenler için oğlumun şiirini ekleyeyim en basitleştirilmiş şekli bu
Atatürk yoktu
düşman çoktu
Atatürk geldi
düşmanı yendi
bu güzel yurdu bizlere verdi
artık bu saçma karşılaştırma yapılan her konuya bu şiiri yazıcam çünkü gayet sade ve yalın bir dil kullanılmış herkes anlayabilir
Konu silindi Ama agirdi bir kadin uye taciz ediyormus uyeleri..Nerde geçti hatılıyormusun..
İyiyim sağol sen nasılsın..
ne zaman oldu bu,benim çıtır ablamı ne zannediyorlarKonu silindi Ama agirdi bir kadin uye taciz ediyormus uyeleri..
Kazen de isfa edecekti.iste bazi uyeler tahminlerde bulunuyorlardi bir uyede senden suphelenmis adini soyledi..
Kazende diger uyeler ona agzinin payini verdiler Ama ..
Akpkk mi diyek biz de ha gülüm?. Ikisi de ayni ya o bakimdan. Biri terorist biri de onu palazlandirdi. Akpye oy veriyor Gelmis chp mhpye b.k atiyor hdp yi elestiriyor. Cok komik ya. Bu kadar izansiz misiniz gercekten ?seviyesizlikten şikayet edenlerin, kendi kankalarının (beğenilerden yola çıkarak bu tabiri kullanıyorum) bir milleti, bir ırkı topyekün aşağılaması, wc muhabbeti yapması, argosuyla övünmesi gibi iletilere gelince çetevari davranması, beğenmesi, seviyesizlik olarak görmemesi, haliyle çifte standart veya subjektiflik varken, şikayetlenmesi de hem komik hem ironik.
bir de akpliler kendini belli ediyor da, ben mhp li chp li hdpkk lıyı ayırt edemiyorum, o kadar aynılar ki, kısaca mchdpkk mı yazsam ne yapsam?
Konu silindi Ama agirdi bir kadin uye taciz ediyormus uyeleri..
Kazen de isfa edecekti.iste bazi uyeler tahminlerde bulunuyorlardi bir uyede senden suphelenmis adini soyledi..
Kazende diger uyeler ona agzinin payini verdiler Ama ..
Tacizciymis abla yaane zaman oldu bu,benim çıtır ablamı ne zannediyorlar
ne zaman oldu bu,benim çıtır ablamı ne zannediyorlar
sizi Atatürk konusu için alıntıladım sadece. seviyesiz yorumlar konusunu da altına ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?