sen kimsinki bana hesap soruyorsun. suçlaman ilk bu değildi şimdi bunudamı ekledin. kafana göre uydur uydur at işteniye okypete daha karpuz kesecektik.. ..kadesa isim ver dedi kaçma dedi bende verdim ayol.. haaa anlaştık adını anmıyacağım ama burada birileri ile dalganızı geçtiğinizi görürsem .. misliyle cevaplarınızı alırsınız..
aaa evet bende tek geçerim marilyni ha şimdi bunu yazdım yaaa. kulaklarınızı dayayın duyacaksınız kakao bir öylesin bir böyleeŞu topikte anti akp ci olupta yorumuna değer vererek okuduğum tek kişi marilyn...
Tek içi dolu konuşan hatun...hiç laf olsun diye yazdığını görmedim....ha görüşlerimiz ters o ayrı...ama yazısını görünce okumadan geçmem....
Diğerleri için az bile yazmış kakao :)
Çoğu kez gülüp geçiyorum...
Dert ettiğin şeye bak kakaom...aaa evet bende tek geçerim marilyni ha şimdi bunu yazdım yaaa. kulaklarınızı dayayın duyacaksınız kakao bir öylesin bir böylee
burası senin parsellediğin ve dalga ve alay geçtiğin egolarını tatmin ettiğin bir site değil..ve suçlamıyorum aslını ve gerçeğini söylüyorum .. birleşmişsiniz insanları bir sindirme çabası.. dayanamıyorum bir sabır,, iki sabır,, üç olunca şalterlerim atıyor.. neyse iş yerindeyim gidem kahvaltı yapacağım..sen kimsinki bana hesap soruyorsun. suçlaman ilk bu değildi şimdi bunudamı ekledin. kafana göre uydur uydur at işte
senin seviyenede inmem beyazgrininki gibi.burası senin parsellediğin ve dalga ve alay geçtiğin egolarını tatmin ettiğin bir site değil..ve suçlamıyorum aslını ve gerçeğini söylüyorum .. birleşmişsiniz insanları bir sindirme çabası.. dayanamıyorum bir sabır,, iki sabır,, üç olunca şalterlerim atıyor.. neyse iş yerindeyim gidem kahvaltı yapacağım..
yok be kuzum dert filan ettiğim yok.. haa o oy verme meseleside ekstra bir komik gülünür anca bu tarz söylemlere..Dert ettiğin şeye bak kakaom...
Bu gözler neler okudu burda...
Sonuna kadar chp,ölümüne chp...
Aaaa hdp barajı geçemiyor mu?
Akp iktidar olmasın da varsın oyum hdp ye gitsin....
Komik di mi :)
Timamm... evet sıradakii..senin seviyenede inmam beyazgrininki gibi. uğraşacak büraoa kişiler vardır git, onlarla uğraş
amacın kavga etmek istiyorsa boks sporları var kakao yazıl kurslarına.Timamm... evet sıradakii..
Günaydınlarr egem boşver sen bu yakışanı filan yapıyorlar kelimeleri çok güzel kekler ,, börekler paylaşıyormuşsun fec de eklesene beni o lezizleri görmek isterim..kendilerine yakışanı yapıyorlar,ne diyebilirsin ki.
Ben geldim kankasss ahahaha :)Timamm... evet sıradakii..
İyide kaynağı araştırıyımda susturayım diye bir derdim yok sorun bu
Ben sizin böyle konulara yani Erdoğan ı karalamayan tersine öven haberlere uçuşup kendinizi paralamanızı izleneyi seviyom ahhaha
İçin için gerçekliğini bilmenizin verdiği sıkıntıyı izlemeyi seviyom
Yani inandırmak susturmak umrumda değil ben şuan sizi izlemektsn memnunum
Şiiittt. @ _NurteN_ sen bi git kanının meşrebiyin mesebiyin uyuştuğu kişilerle konuş yine söylüyorum sırtını pkk ya dayamış katil sevicilerin destekçisi ile işim yok... Uzaaaa
Uzaaaaaa. Senin meşrebiyin kiminle uyuştuğu ortada sen kim terbiye kim bea karayılan neyse aynı kafa işte
Birde bizim gözümüzden kendini görse şu zavallıdan daha aşağı olan mahluk
Ne demiştim sırtını katile dayıyanların destekçisi katil sevici
Utanmadan konuşada biliyor
Uzaaaaaaa
teesüf ederim okpeyte sen bilmiyormusun 3.. dandayım ben AİKİDO savunma sanatına gidiyorum.. 6 sene dir devam ediyorum.. yani şu kadar arkadaşlığımız var. pardon didişliğimiz diyecektim.. ve sen benim aikidoya gittiğimi bilmiyorsun..amacın kavga etmek istiyorsa boks sporları var kakao yazıl kurslarına.
aa onların terbiyesi tuttukları partiyi savunanlarrı görmez. çifte standarttın dibine vururlar buradan ne kadar taraflı göründüklerini farketmezler yada umursamazlar .Bir tek yorum ilk sayfada yazdim.Devam da ederdim de ilk sayfalarda su terbiyesize denk gelene kadar.Alintilamanin bile terbiyesizlige ortak oldugunu dusundugum su uyenin 6 ve 7. Sayfalardaki Nurten'e yazdiklari karsisinda lal olup (ozel mesajla bu terbiyesize bir sey uygulanmayacak mi artik diye sordum) kalk topigin icine ettikten sonra dusen seviyeden baskalarini sorumlu tut hatta bu yorumlari begenip,ileriki sayfalarda seviyeden dem vururken bu terbiyesizle canimli canimli ilimli konus :) Neden ilk sayfalarda mudehale etmediniz de seyreylediniz bu terbiyesizligi ?Neden mudehale etmediniz yapma bu kadar ileri gitme demediniz ?Size sahsiniza bunlar dense elleriniz armut toplamazdi herhalde.Kalmis sonra konunun seviyesini dusurenlerden bahsediyorsunuz.Hosunuza gitti dimi alintida yazdiklari bayan cok samimi seviyeliler :)
Ciddili komikler bunlar ya vallahi ciddili komikler .
yahu sen niye karışıyorsun belki ekliyecek hem göreyim ne olacak.. adammı yiyorum ben yaptığı güzelliklere bakacaktım..ekleme egem sakın. bu senden beni görür şimdi. aman
hoş geldin ama ben senle atışamamki o avatarın ne şirin ne güzel ..kıyamammm..Ben geldim kankasss ahahaha :)
Aşkolsun sanaa ekliyeceği varsada eklemez şimdii.. o güzel nimetlere senin yüzünden bakamicam aşkolsunn..egemm ekleme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?