- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Yorma beni duka yarın cevap yazayım sana Yok canim yok o çok bilmisligini ben demiyorum ki senin arkadaşların diyor hem bana kizmayin kadesa kaçma kim onlar dedi bende bir OFLU olarak Yazdim bu topigi parsellemeye çalışanları.. Kotumu ettim tanidiniz kendinizi de daha detaylı yrin işte yazarım olurmu dukacim ama üzülme enlerde seni aday gostericem.. FAVORİM sensin..Kakao ve Ben canım ben çok bilgiliyim edalarında olduğumdan değil de sen çok bilgisiz olduğundan sana profesör gibi geliyor olabilirim, sen de haklısın. Ama bundan demotive olma, geliştirmeye çalış kendini, sürekli oku, farklı şeyler yapmayı dene, belki şu halinden kurtulursun. Çalışırsan olur korkma. :)
Bende attım valla o kahkahayi...İtiraf 3 e kahkaha attim.kakaooo
En son tango ve alt metni hakkında konuşuyorduk, niye böyle oldu ki...
Şu an herkes sinirli ve kızgın bakınız olumsuz duygular içinde olunca insanlar daha iyi hissetmek için bir başka birine iyilik de bulunuyormuş.
Bence bu metodu benim üzerimde kullanalım, bana kurabiye yollayın. Sınavım var, ders çalışmalıyım ama buna hazır olmam içim ev yapımı kurabiye yemem gerek. =(
Bence biz bu kolbastı işine ağırlık verelim cogni.
Hem stres atarız, enerjimizi açığa çıkarıp birlik duygumuzu pekiştirelim.
Bu arada bu pozitif sevgi kelebeği ortamında sana gönüllü kurabiye yapan bir sürü üye çıkacaktır. Bir gün portakallı bir gün bademli bir gün çikolatalı kurabiye yiyerek sınavlarında 100ü garantilemiş olursun.
:)
Kimin? Konu sahibesinin mi? Tabi ki siyasilere yazdıkları nedeniyle banlandı.Şuan aldiği cezanin nedeni nedir mune?
oww çok sertDerim demem. Seni niye ilgilendiriyor?
Reis, usta, lider.
En son tango ve alt metni hakkında konuşuyorduk, niye böyle oldu ki...
Şu an herkes sinirli ve kızgın bakınız olumsuz duygular içinde olunca insanlar daha iyi hissetmek için bir başka birine iyilik de bulunuyormuş.
Bence bu metodu benim üzerimde kullanalım, bana kurabiye yollayın. Sınavım var, ders çalışmalıyım ama buna hazır olmam içim ev yapımı kurabiye yemem gerek. =(
Ben kim onlar isim ver dedim çünkü sen bir kaç topikte daha yaptın bunu, millete saydır demedim. ne doluymussun ya hu.Yorma beni duka yarın cevap yazayım sana Yok canim yok o çok bilmisligini ben demiyorum ki senin arkadaşların diyor hem bana kizmayin kadesa kaçma kim onlar dedi bende bir OFLU olarak Yazdim bu topigi parsellemeye çalışanları.. Kotumu ettim tanidiniz kendinizi de daha detaylı yrin işte yazarım olurmu dukacim ama üzülme enlerde seni aday gostericem.. FAVORİM sensin..
sen gerçekten sınırlarını aşıyorsun artık. gelip insanları hedef gösterip,iftira atıp birde nick veriyorsun. yaptığın saygısızlılığın ötesinde. terbiye sınırlarını zorlamak.Ben genelden bbahsettim kadesa genelde yapılanlardan..ve ben kaçak oynamam canım.. 1.okpeyte valla ustune tanımam yorumları değiştirip farklı durumlara sokan ve kavga çıkartan yiğidi öldur hakkını ver.. Bu konuda onun eline kimse su dokemez... 2.medcezir.. Argonun en babası ondadır.. Ozelden banada kabadayılık yaptı da. Yemedik tabi..2014enlerinde medi argolarin ve kiskirtmanin Kraliçesi ilan edicem... 3.saraylim Allah icin beğendiğim cuk yorumları var ama OO kadar AKP ye ve secmenlerine takmiski bir yemek konusu dahi açılsa ve onun beğendiği yemek ikinci olsa eminim şöyle der..Tayyipin yönettiği hükümetin Soğanları, patlicanlarindan anca bu kadar yemek çıkar.. Onuda enlerde Aşırı takıntılı hatun gostericem... 4.duka tesla pek bilgili edasıyla süzüle, süzüle yaptığı yorumlar yokmu varsa yoksa kendi fikirleri..Onuda papucumun profesörü ilan edicem.. EE şimdilik yeter bu kadar yarın iş yatmak lazım iyi geceler Hatunum...
boşver canım,görmezden gel.sen gerçekten sınırlarını aşıyorsun artık. gelip insanları hedef gösterip,iftira atıp birde nick veriyorsun. yaptığın saygısızlılığın ötesinde. terbiye sınırlarını zorlamak.
gerçekten bir kendine gel artık. adımıda anma. benden uzak dur
hayır şu konuda ortamı yumuşatmak için çabaladım beyzgrinin bana yazdığı bir sürü şeyi görmemezliğe geldim,,cevap vermedim..boşver canım,görmezden gel.
kendilerine yakışanı yapıyorlar,ne diyebilirsin ki.hayır şu konuda ortamı yumuşatmak için çabaladım beyzgrinin bana yazdığı bir sürü şeyi görmemezliğe geldim,,bu,yinede gelmiş nickimi vermiş. amacı kaos. kadın kaosla besleniyor
niye okypete daha karpuz kesecektik.. ..sen gerçekten sınırlarını aşıyorsun artık. gelip insanları hedef gösterip,iftira atıp birde nick veriyorsun. yaptığın saygısızlılığın ötesinde. terbiye sınırlarını zorlamak.
gerçekten bir kendine gel artık. adımıda anma. benden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?