İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Yorma beni duka yarın cevap yazayım sana Yok canim yok o çok bilmisligini ben demiyorum ki senin arkadaşların diyor hem bana kizmayin kadesa kaçma kim onlar dedi bende bir OFLU olarak Yazdim bu topigi parsellemeye çalışanları.. Kotumu ettim tanidiniz kendinizi de daha detaylı yrin işte yazarım olurmu dukacim ama üzülme enlerde seni aday gostericem.. FAVORİM sensin..

Bence biz bu kolbastı işine ağırlık verelim cogni.
Hem stres atarız, enerjimizi açığa çıkarıp birlik duygumuzu pekiştirelim.
Bu arada bu pozitif sevgi kelebeği ortamında sana gönüllü kurabiye yapan bir sürü üye çıkacaktır. Bir gün portakallı bir gün bademli bir gün çikolatalı kurabiye yiyerek sınavlarında 100ü garantilemiş olursun.
:)

Eheh, ben o zaman hemen kolbastı videolarına bakıp pratik yapmaya başlıyorum yarın itibariyle.
Her sınav için ayrı bir üye kurabiye yapsın bana mesela, ben sonra kimin kurabiyesini yiyerek sınavdan kaç puan aldığımı paylaşırım. "Bu benim kurabiyemin başarısı işte!!!" diye birinci olan üye de gurur duyar falan. asdfgh.
Yepyeni bir yarışma konsepti de olur, yönetim bunu bir düşünsün.
Her şey kadınlarımız için, kesinikle pisboğaz olmamla alakası yok.

Bazen hakkaten bazılarına maaş bağlandığını düşünüyorum yahu. Yoksa bir insan nasıl bu kadar gözü dönmüşcesine savunur eleştirilerden rahatsız olur hazmedemez falan. İlginç doğrusu.

Günahtır ya, bu kız öğrenci, biriniz kurabiye yapıp yollasın, bende tango videosu koyacağım.
Ders çalışması lazım, üzmeyin cognitive'i.

bazı arkadasların sevıyesıne hiç şaşırmadım
yırttı kendını, paraladı
savundugu şeyle olması gerektiği gibi
laf edılır de bu kadar da sevıyesızcesı anca böylesınde olur

Ben kim onlar isim ver dedim çünkü sen bir kaç topikte daha yaptın bunu, millete saydır demedim. ne doluymussun ya hu.

kakao isteyen istediği konuda istediği gibi yorum yapma hakkına sahip. eğer 3-5 kişi buraları senin deyiminle parsellemis ise istiyorsan sen de dolu dolu yorum yaparsın cevap verirsin. o söyle bu böyle demekle olmuyor.

Örneğin verdiğin isimlerden aklimda olan saraylım, kadın bildiğin içi dolu yorumlar yapıyor tek bir boş yorumu yok sen de ona o tarzda cevap ver bakalım tartışma mi olacak fikir çatışması mı?

birilerini eleştirirken önce "ben ne yapıyorum " diye sor kendine.

Son düzenleme:
Şu topikte anti akp ci olupta yorumuna değer vererek okuduğum tek kişi marilyn...
Tek içi dolu konuşan hatun...hiç laf olsun diye yazdığını görmedim....ha görüşlerimiz ters o ayrı...ama yazısını görünce okumadan geçmem....
Diğerleri için az bile yazmış kakao :)
Çoğu kez gülüp geçiyorum...

beyazgri üyeliği el değiştirmiş sanki.7 haziran öncesi yorumlarla şu an ki yorumlar çok farklı.
ya da 7 haziranda kazanamamanın agresifliği

sen gerçekten sınırlarını aşıyorsun artık. gelip insanları hedef gösterip,iftira atıp birde nick veriyorsun. yaptığın saygısızlılığın ötesinde. terbiye sınırlarını zorlamak.
gerçekten bir kendine gel artık. adımıda anma. benden uzak dur

boşver canım,görmezden gel.

hayır şu konuda ortamı yumuşatmak için çabaladım beyzgrinin bana yazdığı bir sürü şeyi görmemezliğe geldim,,bu,yinede gelmiş nickimi vermiş. amacı kaos. kadın kaosla besleniyor
kendilerine yakışanı yapıyorlar,ne diyebilirsin ki.

Yaw arkadaş tamam akp ye oy verebilirsin, c.başkanını çok sevebilirsin vs.
Ama yani neye, kime ispatlıyorsun karizmatik olduğunu?
Cumhurbaşkanı karizma olsa ne , çirkin olsa ne?
Hani en başarılı, en çalışkan, en dürüst vs vs gibi vasıfları araştırıp, ispatlamaya çalışsan neyse ama karizmatik ney la?
Kk kadınları da zaten tipe bakıp oy verceklerdi.

Not: Bende Akp'ye oy vermeyi düşünüyorum ama kesinlikle karizmayla alakası yok yeani.

niye okypete daha karpuz kesecektik.. ..kadesa isim ver dedi kaçma dedi bende verdim ayol.. haaa anlaştık adını anmıyacağım ama burada birileri ile dalganızı geçtiğinizi görürsem .. misliyle cevaplarınızı alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…