aynaymış, peh.Cevabin yazdiklarinin icinde.. Yazdiklarima ayna olmussun, cok guzel ornek olmussun, birsey dememe gerek kalmamis zaten..
aman boşver. biz seni biliyoruz. çamur at izi kalsın olayı..Oyle demis, moderator babanın kızı mı demis :)
Mudurum seviyesine indim kabul ediyorum, ama biliyosun sen beni, zaten bi argo tarafım var..banlar kalkmadan once de bu boyleydi. Ozelden ayarım kactıgında sana nasıl dokuldugumu de biliyosun..HAnfendi degilim yani..MAskelenip hanfendi gibi de davranamıyorum. AMa ben bunun gibisini gormedim..İnsanda biraz haysiyet olur.
Bu arada benim bu forumda ne kepazeligim ne rezilligim olmus bilen biri soyleyebilir mi? NEler yapmısım bu foruma ben?
Kahve mi dedin ? Ortadır umarım, şekerli içemiyorum, sade ağır geliyor, dur birde Şundan yakayımyumuşatalım konuyu. kahve isteyen:)Eki Görüntüle 1661738
Birak med yav, ne kepazeligin olacak.Oyle demis, moderator babanın kızı mı demis :)
Mudurum seviyesine indim kabul ediyorum, ama biliyosun sen beni, zaten bi argo tarafım var..banlar kalkmadan once de bu boyleydi. Ozelden ayarım kactıgında sana nasıl dokuldugumu de biliyosun..HAnfendi degilim yani..MAskelenip hanfendi gibi de davranamıyorum. AMa ben bunun gibisini gormedim..İnsanda biraz haysiyet olur.
Bu arada benim bu forumda ne kepazeligim ne rezilligim olmus bilen biri soyleyebilir mi? NEler yapmısım bu foruma ben?
Lokum tükürdü mü köpüğünü içerken pek bir lezzetli olmuştaorta orta. bende orta içerim.. afiyet olsun:))
dikkat ettim üstten höpürterek aldı köpükleri. tükürmedi:).Lokum tükürdü mü köpüğünü içerken pek bir lezzetli olmuşta
Nerde o bücür, bir mıncıkla yerime.
Ohhh sefası olsun, sağlıklı olsun.dikkat ettim üstten höpürterek aldı köpükleri. tükürmedi:).
şu an sağ yanımda uyuyor. arada okşuyorum. tamamdır mıncıklarım seve seve:)
Bunun adı ne biliyormusun hazımsızlık,, kıskançlik hiç dikkat etmiyormusun ne zaman erdoğan ile övücü bir haber çıkar hemen bu dalgacı tayfası toplanır.. Nerde hakaret ,,nerde dalga, yazisirlarda ,yazisirlar.. Neden böyleler acaba....Genel olarak konudaki seviye sifirin altında. Herkes birbirine üstünlük kurma çabasında olduğu için ne dediklerine de dikkat etmiyorlar.
Ben lider olarak tayyip Erdoğan'ı seviyorum ve destekliyorum. Ama babamdan da kocamdan sevgi görüyorum çok şükür. Ne alaka yani. Hey allahim ya :)
Genel olarak konudaki seviye sifirin altında. Herkes birbirine üstünlük kurma çabasında olduğu için ne dediklerine de dikkat etmiyorlar.
Ben lider olarak tayyip Erdoğan'ı seviyorum ve destekliyorum. Ama babamdan da kocamdan sevgi görüyorum çok şükür. Ne alaka yani. Hey allahim ya :)
ADAM ADAM...Hey yavrum hey nelerini gordük nelerinii...
Erdoğan ve Kıskanmak. Hatta Erdoğan'i kıskanmakBunun adı ne biliyormusun hazımsızlık,, kıskançlik hiç dikkat etmiyormusun ne zaman erdoğan ile övücü bir haber çıkar hemen bu dalgacı tayfası toplanır.. Nerde hakaret ,,nerde dalga, yazisirlarda ,yazisirlar.. Neden böyleler acaba....
kadesa,bugün dalga gecmekle kalmadi kahvedeki erkeklerin uslublariyla tartisildi ve bu mesajlarda begenildi bazilari tarafindenErdoğan ve Kıskanmak. Hatta Erdoğan'i kıskanmak
Iste böyle yazıp sonra da dalga geçiyorlar diyorsun.
Rabia inan konuyu baştan sona okumadım şu dediğin kahve erkek üslubundan haberim yok.kadesa,bugün dalga gecmekle kalmadi kahvedeki erkeklerin uslublariyla tartisildi ve bu mesajlarda begenildi bazilari tarafinden
kimse bana seviye muhabbeti yapmassin artik ( seni ve bazilarini katmiyorum bu yoruma )
Dediğin gibi "birdost"a benziyor ve bence de erkek.erkek midir nedir....
2 tarafda icin dedim o uslubuRabia inan konuyu baştan sona okumadım şu dediğin kahve erkek üslubundan haberim yok.
Ancak beyazgrinin olduğu hiç bir topikte seviye olamaz.bu mümkün değil.
Aynen,küfür çok başka bir olay.2 tarafda icin dedim o uslubu
bende cok sinir oluyorum ama kimseye küfür edemem,hadi o sinirle ettik diyelim ertesi gün hicmi yüzümüz kizarmicak nasil ortam olursa olsun,insan kendini bilmeli harertli tartismada bile
Öyleyse açıkla şekerim neden bu topikte erdoğan için paylaşılan bir konu alaya,, dalgaya alınıyor.. Birde çok çirkin kelimeler kullanılmış.. Ama tek bir kişi banlanmis.. Ve ben bunun nedenini cidden merak ediyorum..karşılıklı hakaretler olmuş burada..Erdoğan ve Kıskanmak. Hatta Erdoğan'i kıskanmak
Iste böyle yazıp sonra da dalga geçiyorlar diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?