İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Helal olsun doğru tespitlere şapka çıkartırım.tayyip erdoğan karizmami değil mi bilmem ama, tayyip erdoğana hakaret edip karizmatik,entellektüel olduğunu düşünen insanlar var memlekette,doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar mi zor.hep bir ifrat tefrit durumu.

Bir insanı sevdiğin halde eleştirebilirsek onun et ve kemikten olduğunu ayırt edebilirsek gerçekten onu seviyoruzdur.
Yanlış ve doğruları ile.
Şu sitede fanatik akpli sayabileceğim siyasetin simalarını asla akp ya Erdoğan'ı eleştirirken görmedim. Göremedim.
Sürekli eller havada her hareketi alkışlama modundalar.
Öyle olmasalardı, biraz da olsa objektif olabilselerdi eminim şurada pek çok insan başka şeyleri tartışıyor olurdu.
Mesela Erdoğan'ı eleştiren dış kaynak haberlerde bu sözü geçen tayfa sırayla damlayıp ' bizi çekemiyorlar' 'dış mihraklar' 'Türkleri zaten onlar hiç sevmedi' 'Türkiye'nin gelişmesini istemiyorlar' tarzı klasik üstün bilgi içerikli yorumlar yaparken, Erdoğan'ı öven dış kaynak haberlerde 'ooo işte bu' tarzı yorumlar içine giriyorlar.
İşte alın size mis gibi bir paradoks.

Ben kıskandıgim için değil cidden komik buldugum için dalga geçiyorum şekerim.

Ve o bir kişi Atatürk'e hakaretten ban yedi

Komik çünkü. Erdoğan ile ülke hiç olmadığı kadar iyi olmuş. Ekonominin hiç olmadığı kadar iyiye gittiğini bir tane ispatlayan görmedim. Herkesin et süt içinde boğulduğuna tanık olmadım. Bi efsane var imf'ye borcumuz kalmadı diye. Herkes borcumuz bitti der. Oysa Ayşe'ye değil Fatma'ya borçluyuzdur. Şuan 2006'dakinin iki katı borçluyuz. Bu dolar cinsinden. Doların da ne kadar yükseldiğini dikkate alırsak borcumuz %100'den çok fazla arttı. Herkesin evi arabası telefonu şuyu buyu varmış. Hanginiz trink peşin alıyor? Kaçımızın evinde kredi kartı yok? Evleri arabaları kaç yılda ne kadar faiz ödeyerek alıyoruz? Olağan dönemlerimiz hep kriz dönemleriyle karşılaştırılır. Hangi akıl mantıkla? AKP aleyhine haber yapan, eleştiren, açık konuşmaları yönünde soru soran herkesin bir ayağı b.ka batar. Ne kadar yaşanılası özgür bir ülkeyiz değil mi? Dinsizler pislik, kendisini sevmeyenler pislik. Herkes pislik. Böyle olunca ekonomiye ülkeye bir çok övgü alay konusu olmaya mahkum.
Ülke ekonomisini Davutoğlu ve Erdoğan'ın sözleri dışında objektif verilerle mükemmel olduğunu kanıtlamadığınız sürece size göre 'çekemeyenler' anteni takmaya değil sokmaya devam edecek.

Son düzenleme:
Şuan aldiği cezanin nedeni nedir mune?

Uf uf bu çok sertti be jooker.
Yarın pazartesi. Pazar gecesi bu kadar acı gerçekleri çarpma yüze.
Sendromun dibine vuracağız yarın forumca.
Azcık merhamet.

Ben kıskandıgim için değil cidden komik buldugum için dalga geçiyorum şekerim.

Ve o bir kişi Atatürk'e hakaretten ban yedi
Eee o zaman kadesa açılan her konuyu komik bulursan ve dalgani gecersen bacım bir sabır iki sabır üçüncüde cevaplar yazılır.. Ve olaylar bu konuma gelir...Arkadas seviyor ve konuyu açmış begenmiyorsaniz niye konusuna gelip yorum yapıyorsunuz ki.. Neden kışkırtıcı kelimeler kullanıyorsunuz kadesa...Ve dediğim gibi bu topikte 3..5 kişi var burayı parsellemis.. Yada öyle saniyorlar.. Allah tan objektif bakan bir mudur varda..

Cicim şimdi sana ben ne diyeyim ne yapacaksın o zaman çalışacaksın istediğin lideri başa getireceksin ve senin şu yukarıdaki saydiklarinin tam tersini yapıp senin deyiminle cokkkkk refah içinde yaşayan bir ülke olacağız.. Ben şükürler olsun memnunum.. Yüzdeye vurursak yüzde yetmiş beş memnunum..

Isim ver kaçak oynama kim o 3-5 kişi.

Istedigim konuya istediğim yorumu yaparım. Ve bu güne kadar kimseye hakaret etmemisimdir.

Evet genelde espirili yazarım ancak bu konuda dalga geçen bir msjim var onu da med için yazdım.

Ben genelden bbahsettim kadesa genelde yapılanlardan..ve ben kaçak oynamam canım.. 1.okpeyte valla ustune tanımam yorumları değiştirip farklı durumlara sokan ve kavga çıkartan yiğidi öldur hakkını ver.. Bu konuda onun eline kimse su dokemez... 2.medcezir.. Argonun en babası ondadır.. Ozelden banada kabadayılık yaptı da. Yemedik tabi..2014enlerinde medi argolarin ve kiskirtmanin Kraliçesi ilan edicem... 3.saraylim Allah icin beğendiğim cuk yorumları var ama OO kadar AKP ye ve secmenlerine takmiski bir yemek konusu dahi açılsa ve onun beğendiği yemek ikinci olsa eminim şöyle der..Tayyipin yönettiği hükümetin Soğanları, patlicanlarindan anca bu kadar yemek çıkar.. Onuda enlerde Aşırı takıntılı hatun gostericem... 4.duka tesla pek bilgili edasıyla süzüle, süzüle yaptığı yorumlar yokmu varsa yoksa kendi fikirleri..Onuda papucumun profesörü ilan edicem.. EE şimdilik yeter bu kadar yarın iş yatmak lazım iyi geceler Hatunum...

En cahil altın gunu ablası olarak kendini unutmussun sekerim..

Ozelde sana kabadayılık yapmadım, uydurma..BAna oyle yılısık yılısık canım cicimli konusma ve ismimi konularda gecirip kasınma diye uyardık.

HAdsizlik yapıp kisisel satasana haddini bildiririm, niye rahatsız etti ki seni?

Konulara sundugun tek bir fikir, tek bir birikim yok. İSİn gucun altın gunu teyzeleri gibi ortalarda dolanıp kendini gosterip sidik yarısına girmek.

KAsınma kakao..İsmimi zikrederek satasma ve kasınma. HAzır bak argo gunumdeyim, cehaletini iyice yuzune vurdurtma bana.

İtiraf 3 e kahkaha attim. kakaooo

Kakao ve Ben canım ben çok bilgiliyim edalarında olduğumdan değil de sen çok bilgisiz olduğundan sana profesör gibi geliyor olabilirim, sen de haklısın. Ama bundan demotive olma, geliştirmeye çalış kendini, sürekli oku, farklı şeyler yapmayı dene, belki şu halinden kurtulursun. Çalışırsan olur korkma. :)

O değilde yorumları baştan sona okudum
evet hiç üşenmedim
soytarı lafını belki başkasına söyledi
Hemen ayy soytarı dediiii
Hemide şuna didiiii
Diye yapıştırdınız damgayı yaftayı
Kimse Atatürk e laf etmiyor
Etmek haddine değil
Siz gelip Atatürk e bağlıyorsunuz konuyu hemen
Dikkat ettim birkaç yerde hep aynı taktik
Yemezler
Asıl Siz rahat bırakın Ata yı

Kime dedi beybisi hele bi de bakim? Sulalesi yok ya? Demis bir yerde okudun mu? Biliyosun Ataturk soyagacı konularında cok vurulmustur..gerci nerden bilcen..bisey okudugunuz mu var....

HAdi bi de bakim kime dedi soytarıyı? Millet burda sayfalarca benim liderim ataturk derken, o suursuz kime dedi? Bekliyorum beybisi.

Hoşgeldin Nasilda biliyorum ama dayanamaz gelir buu Şöyle bir iki argo dokturur gider diye. Haa bide o cicimler sekerimler tuh huyum kurusun her ne kadar argo kullanamiyorsam işte o beceriksizligimi örtmek için hani ifrit olduğum kişilere hitap şeklinde canım Napam senin kadar argo bilemiyorum.. İdare et artık o cicimlerle Valla ne guldurmustun beni anaa bir baktım özel mesaj saydiriyo bana dedim ula bu kim baktım bizim med mis.. Ne guldurmustun ama Allahta seni guldursun.. Cicim..şimdi yatmam lazım yarın iş sen şimdi yaz bana cevap yapmayınca sakin korktuda yazmiyo deme ben sana yarın işten cevabimi yazarım. Yavru..

En son tango ve alt metni hakkında konuşuyorduk, niye böyle oldu ki...
Şu an herkes sinirli ve kızgın bakınız olumsuz duygular içinde olunca insanlar daha iyi hissetmek için bir başka birine iyilik de bulunuyormuş.
Bence bu metodu benim üzerimde kullanalım, bana kurabiye yollayın. Sınavım var, ders çalışmalıyım ama buna hazır olmam içim ev yapımı kurabiye yemem gerek. =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…