- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Helal olsun doğru tespitlere şapka çıkartırım.tayyip erdoğan karizmami değil mi bilmem ama, tayyip erdoğana hakaret edip karizmatik,entellektüel olduğunu düşünen insanlar var memlekette,doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar mi zor.hep bir ifrat tefrit durumu.Nickimcim sev destekle. İnan hiçbir lafım yok. Bir insanı yerlere göklere sığdıramamak ne alaka böyle? Ben ne babamı ne eşimi bu kadar savunmam. Kaldı ki bir parti liderini ya da cumhurbaşkanını savunucam? İşim olmaz. Severim desteklerim. Yanlış yaptı mı konuşurum. Ama karizma bulmak. Dünyayı titreten lider konumuna sokmak. Hayranlıklar falan hiç bana göre değil. Benim favori liderim atatürktür başkası değil. Ama en sevdiğim şey de attürkün hataları yanlışları üzerne sohbet etmektir. Mesela ülkenin şu durumunu hep atatürk üstünden yorumlamayı severim. Böyle yapsa nasıl olurdu? Atatürkün kürt politikasını çok eleştiririm mesela. Her neyse seviye yerlerde demişsin ama bana göre seviyeyi düşüren şu liderlere kayıtsız şartsız bağlanma.
Beni sen anlamışındır bence o mesajımda da.