İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

halk derken kendinizden bahsediyosun galiba..halk sdece szden olusmuyo..siz sectiniz ..bu ulkenin tamami sizden olusmuyo..onu bi ayiralim once.
Evet halk % 52 OY Veriyor ise siz.başkalarına siz seçtiniz diyorsanız bnce bu işte bir tuhaflık var azınsanacak bir rakam değil bnce kendinizi başkalaştıran sizsiniz halkınızın oy oranı gayet düşük demekki halkınn artık hangi kısmındasınoz bilemiycem tabi sınıfcılık varsa eğer köleler.var brjuvalar var krallar var varda var

Dİkkat et te yedi ceddine kepaze etmeyeyim seni. Bu arada sen almanyada degil istanbuldasın, yanlıs mıyım?

Dİkkat et te yedi ceddine kepaze etmeyeyim seni. Bu arada sen almanyada degil istanbuldasın, yanlıs mıyım?
Yaylaaaannn kepazelik senin göbekadın olmuş kepaze fitneci mikser sseni
Ateş olsan cürmünü yakamazsın bea sen değil efendin gelsim

Aha bak yine diyorum yedi ceddibe topluca el salladığımız soytarılara benzemez

aslında boşuna konusuyoruz o begenmedıklerı insan kurtuluş savasında toplumun her kesimi tek vücut haline getirip bu ülkeyi yoktan var etti,şimdikiler gibi her fırsatta ötekileştirmedi hak %52 ile sınırlı değildi

"halkinizin" derken kimin otekilestirdigi ortada.evt ben secmedm oy vermedim ve bnm gbi bisuru insan. yuz kisiden 52 diyosun bak demekki digerleri vermemis.halk diye genelleme yapamazsn yani. "burjuvalar krallar koleler"ne alaka anlamadim.

aman Allahım kkdaki kelimelere bakın. seviye yerlerde. ben alışık değişim bu tarz konuşma tarzına
en iyisi başka konuya gideyim
Haydi sen başka başlığa git mesela şu arkadaşıyın deyimi ile çirkin seviyesiz savaşını sürdürBöyle mi demişti

Zorla tutan yok .Hayde başka başlığa..... Anladığınız dil bu cqnuuum mucuxxc

"halkinizin" derken kimin otekilestirdigi ortada.evt ben secmedm oy vermedim ve bnm gbi bisuru insan. yuz kisiden 52 diyosun bak demekki digerleri vermemis.halk diye genelleme yapamazsn yani. "burjuvalar krallar koleler"ne alaka anlamadim.
Hayır halkcılık konusunu sen getirdin gündeme halk sensin o zman diye bnde evt ben halkım yuzdelik kesimin buyk orandayım dedim kabullenemeyen ve ötekileştiren sensin bnce kendini farklı görüyorsan diye örnekledim halkın kesimlerini brjuvaları köleleri kralları bilmem anlatbildimmi benim ülkemde yok sınıfçılık ama sanırım senin ironinde var haşk partililwrinde halkçılıktan dem vurmasına hastayımmm yaa

Soytarıyı Ataturk'e diyorsun dimi?

HAdi bakalım gorusucez seninle :)

G.t kılı bi vatan haini oldugun kadar salaksın da. BAK nasıl gorusuyoruz seninle :)
K.ç kılı sen oluyorsun, vatan hainide sen ve senin gibi soytarılar yaylannn kepaze senin gibi 5 para etmezleri çok gördük koybolllll k.ç kılı seni ahahaha

halk derken kendni katediyosun galiba halk szden olusmuyo sdece dedm.yani halk sensn demedm.ki degilsnz..yuzdelik kesimin buyuk oranndayim derken otekilestiren kim oluyo acaba.smdide partinin halkciligindan vurmaya calisirsniz..devam devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…