Evet halk % 52 OY Veriyor ise siz.başkalarına siz seçtiniz diyorsanız bnce bu işte bir tuhaflık var azınsanacak bir rakam değil bnce kendinizi başkalaştıran sizsiniz halkınızın oy oranı gayet düşük demekki halkınn artık hangi kısmındasınoz bilemiycem tabi sınıfcılık varsa eğer köleler.var brjuvalar var krallar var varda varhalk derken kendinizden bahsediyosun galiba..halk sdece szden olusmuyo..siz sectiniz ..bu ulkenin tamami sizden olusmuyo..onu bi ayiralim once.
Dedimya çekemeyenlere anten bedava, montası şirkettennnb%52 gibi kocaaaaman monta elemanlarımız var ahahaha
Ayrıca Türkiye nin gelmiş geçmiş en karizmatik, en başarılı, vatanına aşık, anadolu hamurundan gerçek lideridir kendisi...
Bazıları gibi masallarla lider sözde gömleği giydirilmiyor
Mesela benimde yedi ceddine sülalesesine ( yok ama neyse) ... el salladığımniceleri var ahaha
Dİkkat et te yedi ceddine kepaze etmeyeyim seni. Bu arada sen almanyada degil istanbuldasın, yanlıs mıyım?
Yaylaaaannn kepazelik senin göbekadın olmuş kepaze fitneciDİkkat et te yedi ceddine kepaze etmeyeyim seni. Bu arada sen almanyada degil istanbuldasın, yanlıs mıyım?
aslında boşuna konusuyoruz o begenmedıklerı insan kurtuluş savasında toplumun her kesimi tek vücut haline getirip bu ülkeyi yoktan var etti,şimdikiler gibi her fırsatta ötekileştirmedi hak %52 ile sınırlı değildiHosgeldin:)
"halkinizin" derken kimin otekilestirdigi ortada.evt ben secmedm oy vermedim ve bnm gbi bisuru insan. yuz kisiden 52 diyosun bak demekki digerleri vermemis.halk diye genelleme yapamazsn yani. "burjuvalar krallar koleler"ne alaka anlamadim.Evet halk % 52 OY Veriyor ise siz.başkalarına siz seçtiniz diyorsanız bnce bu işte bir tuhaflık var azınsanacak bir rakam değil bnce kendinizi başkalaştıran sizsiniz halkınızın oy oranı gayet düşük demekki halkınn artık hangi kısmındasınoz bilemiycem tabi sınıfcılık varsa eğer köleler.var brjuvalar var krallar var varda var
seviye yerlerde.....
Yaylaaaannn kepazelik senin göbekadın olmuş kepaze fitnecimikser sseni
Ateş olsan cürmünü yakamazsın bea sen değil efendin gelsim
Aha bak yine diyorum yedi ceddibe topluca el salladığımız soytarılara benzemez
benıde gotururmusun bu nasıl usluptur yaaaman Allahım kkdaki kelimelere bakın. seviye yerlerde. ben alışık değişim bu tarz konuşma tarzına
en iyisi başka konuya gideyim
Haydi sen başka başlığa gitaman Allahım kkdaki kelimelere bakın. seviye yerlerde. ben alışık değişim bu tarz konuşma tarzına
en iyisi başka konuya gideyim
gel gel. burası bize göre değil.benıde gotururmusun bu nasıl usluptur yaa
glıyorum süpürge ile nereyegel gel. burası bize göre değil.
Hayır halkcılık konusunu sen getirdin gündeme halk sensin o zman diye bnde evt ben halkım yuzdelik kesimin buyk orandayım dedim kabullenemeyen ve ötekileştiren sensin bnce kendini farklı görüyorsan diye örnekledim halkın kesimlerini brjuvaları köleleri kralları bilmem anlatbildimmi benim ülkemde yok sınıfçılık ama sanırım senin ironinde var haşk partililwrinde halkçılıktan dem vurmasına hastayımmm yaa"halkinizin" derken kimin otekilestirdigi ortada.evt ben secmedm oy vermedim ve bnm gbi bisuru insan. yuz kisiden 52 diyosun bak demekki digerleri vermemis.halk diye genelleme yapamazsn yani. "burjuvalar krallar koleler"ne alaka anlamadim.
Yaylaaaannn kepazelik senin göbekadın olmuş kepaze fitnecimikser sseni
Ateş olsan cürmünü yakamazsın bea sen değil efendin gelsim
Aha bak yine diyorum yedi ceddibe topluca el salladığımız soytarılara benzemez
Hadi görüşek mucuxxxccSoytarıyı Ataturk'e diyorsun dimi?
HAdi bakalım gorusucez seninle :)
Hadi görüşek mucuxxxcc
Yanlız kendi fikirlerini bana mal etmeahahaha
K.ç kılı sen oluyorsun, vatan hainide sen ve senin gibi soytarılar yaylannn kepaze senin gibi 5 para etmezleri çok gördük koybolllll k.ç kılı seni ahahahaG.t kılı bi vatan haini oldugun kadar salaksın da. BAK nasıl gorusuyoruz seninle :)
halk derken kendni katediyosun galiba halk szden olusmuyo sdece dedm.yani halk sensn demedm.ki degilsnz..yuzdelik kesimin buyuk oranndayim derken otekilestiren kim oluyo acaba.smdide partinin halkciligindan vurmaya calisirsniz..devam devamHayır halkcılık konusunu sen getirdin gündeme halk sensin o zman diye bnde evt ben halkım yuzdelik kesimin buyk orandayım dedim kabullenemeyen ve ötekileştiren sensin bnce kendini farklı görüyorsan diye örnekledim halkın kesimlerini brjuvaları köleleri kralları bilmem anlatbildimmi benim ülkemde yok sınıfçılık ama sanırım senin ironinde var haşk partililwrinde halkçılıktan dem vurmasına hastayımmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?