• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Dış mirkakların özendirmesi hep...
Kolbastı oynasa keşke reis...
Ha trabzon ha Rize kolbastısı.
Hem kültürümüzü de yad etmiş olurduk. :KK51:

Mandalina yerken bir de bu sahneyi izledim düşünebiliyor musunuz? Mandalina yenirken dediğiniz gibi kolbastı ya da halay izlenir. Tango sahnesi izlemek içinse şarap içmek gerekir. Yani bu video alttan alttan "şarap iç" mesajı veriyor. Büyük bir algı operasyonu var açıkçası..........

Mandalina yerken bir de bu sahneyi izledim düşünebiliyor musunuz? Mandalina yenirken dediğiniz gibi kolbastı ya da halay izlenir. Tango sahnesi izlemek içinse şarap içmek gerekir. Yani bu video alttan alttan "şarap iç" mesajı veriyor. Büyük bir algı operasyonu var açıkçası..........

Milli içkimiz ayran varken şarap içmek zaten Batı özentiliği hep.
Halbuki ne güzel içeceklerimiz var. Kımız, ayran, şıra.
O yakın temasla oynanan oyunla, üstüne içilen şarap ne ola ki?
Nerede kaldı bizim ülkemizin değerleri?
İşte bunlar hep illuminati.

Bir de o batı dansları hep en fazla iki kişiden oluşuyor yani burda bireyselliği ön plana çıkarıyor. Bizimkisi ise daha çok kolektif bir şekilde icra ediliyor, kısaca bu birlikteliğimize ve kolektif duruşumuza nifak sokmak istiyorlar bu dansları yayarak...

-daha fazla devam edemeyeceğim asdfghj.-

Bir de o batı dansları hep en fazla iki kişiden oluşuyor yani burda bireyselliği ön plana çıkarıyor. Bizimkisi ise daha çok kolektif bir şekilde icra ediliyor, kısaca bu birlikteliğimize ve kolektif duruşumuza nifak sokmak istiyorlar bu dansları yayarak...

bana dans halay v.s demeyin zira ıkı hafta once bır dugunde elbısemın azızlıgıne ugradım

hayır aileyi işin içine dahil etmek nasıl bir çirkinlik?
Bu ülkenin yöneticisini sevmenin, desteklemenin nesi garip? he bazı manyaklar, aşırı uçlar çıkar ama o onları bağlar.
Atatürk mevzusuna hiç girmek istemiyorum, çünkü çıkamayız.
Herkesin atası, lideri, anteni, fantezileri kendine.

Genel olarak konudaki seviye sifirin altında. Herkes birbirine üstünlük kurma çabasında olduğu için ne dediklerine de dikkat etmiyorlar.

Ben lider olarak tayyip Erdoğan'ı seviyorum ve destekliyorum. Ama babamdan da kocamdan sevgi görüyorum çok şükür. Ne alaka yani. Hey allahim ya :)

Nasıl yani:KK57:Ben alttan alttan gizli mesaj mı veriyorum, videoda sokaklardan kurtarılmak istenen lise gençleri için sosyal aktivitelerin önemi vurgulanmakta, sosyal içerikli bir mesaj vermiştimdi mı mi acaba:KK64:

Nasıl yani:KK57:Ben alttan alttan gizli mesaj mı veriyorum, videoda sokaklardan kurtarılmak istenen lise gençleri için sosyal aktivitelerin önemi vurgulanmakta, sosyal içerikli bir mesaj vermiştimdi mı mi acaba:KK64:

Edit: şakayı anlamayan hayyal mode on.
Gideyim de yemek yiyeyim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar akıllıca ve mantıklı bi cewap yazdığınızdan bi kanıya wardım ama CHP li olmasanızda farklı örnekler werebilirdim hükümer kurulmadanda şansları vardı bişeyler yapabileceklerse çnce kendi kazandıkları belediyelere yapsınlarki halkın teveccuhunu kazansınlar unutmayın Erdoğan belediye başkanlığndan CUMHURBAŞKANLIĞINA halkın iradesiyle gçti...
halk derken kendinizden bahsediyosun galiba..halk sdece szden olusmuyo..siz sectiniz ..bu ulkenin tamami sizden olusmuyo..onu bi ayiralim once.

duka halkın oyuyla c.başkanı olmuş mu evet.Bunun üzerine karizmasını konuşuyoruz karizma mı evt istemeyen kabul etmesin.
Peki bütün liderler dua ile mi anılıyor arkasından hayır duayla bedduaylada anacak olan var.Her lider için geçerli bu.
yüzde yüzün sevdiği kim var ?
Meselemiz ne ben anlamadım neyse.
Kim kaşınıyomuş açıkca yazarmısınız.
Sitede kanunlarınız da zihniyetiniz de sizin olsun.Artık hafızam almıyor. Mune Mune üyeliğimi iptal eder misin.

duka halkın oyuyla c.başkanı olmuş mu evet.Bunun üzerine karizmasını konuşuyoruz karizma mı evt istemeyen kabul etmesin.
Peki bütün liderler dua ile mi anılıyor arkasından hayır duayla bedduaylada anacak olan var.Her lider için geçerli bu.
Sitede kanunlarınız da zihniyetiniz de sizin olsun.Artık hafızam almıyor. Mune Mune üyeliğimi iptal eder misin.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73:

Tango bizim kültürümüzde yok ama, mesajınızı siler misiniz?

HAHhah hhhahhha cogni bi git nolur ya :70::70::70:

HAHhhah :70:

Efide kaşındın mı ben kacırdım?
Madem bazı seylerden bu kadar korkuyorsun, girme siyasete arkadasım.

Ataturk dusmanlarıyla ugrasıyorum, ugrasmaya devam edicem..Gonulluyum bu konuda.

BAsını derde sokacak bir yorumun yoksa ustune alınmana gerek yok, uyeligini iptal edecek kadar tedirginsen girme bolume yani..yapacak bisey yok.

Kisisel olarak agır yazıyorum, hakaret olarak degerlendirdiginiz her konuda dava yolu acıktır..Ben buradayım, kimligim acık..

efide hic biyere gitmiyorsun :KK20: üyelik iptali filan yok :KK20:
1,2 hafta girme siteye kafani dinle :KK68:

Dedimya çekemeyenlere anten bedava, montası şirkettennnb:KK53:%52 gibi kocaaaaman monta elemanlarımız var ahahaha:KK53:

Ayrıca Türkiye nin gelmiş geçmiş en karizmatik, en başarılı, vatanına aşık, anadolu hamurundan gerçek lideridir kendisi...
Bazıları gibi masallarla lider sözde gömleği giydirilmiyor:KK53::KK53:

Mesela benimde yedi ceddine sülalesesine ( yok ama neyse) ... el salladığım:KK53: niceleri var ahaha

Back
X